Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobro jutro narode.
U Mostaru nista novo.
#osmadolazi mozda vec danas.
Go Husref Go
U Mostaru nista novo.
#osmadolazi mozda vec danas.
Go Husref Go
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Jesu, vidiš da se nalazi blizu gostujuće tribine. Ne znam što nisu odmah vraćeni kući nakon prvog udara.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Po ovome što ja vidim oštećene su četiri stolice, napravljena rupa na kavezu prečnika 30 centimetara i spržena trava u radijusu 10-12 centimetara. Dakle, finansijski je napravljena šteta u iznosu od cca 65 maraka.
Za sanaciju ove velike štete su potrebne četiri nove stolice, par komada žice i kliješta, plus 4-5 dana da nikne trava.
Sasvim dovoljno da Velež piše saopštenja i kmeči.
Šta uradiše od velikana, je li realno ovo.
Za sanaciju ove velike štete su potrebne četiri nove stolice, par komada žice i kliješta, plus 4-5 dana da nikne trava.
Šta uradiše od velikana, je li realno ovo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Glup si, hibrid ne raste tek tako. Potrebna je sanacijaVirtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2023, 08:42Po ovome što ja vidim oštećene su četiri stolice, napravljena rupa na kavezu prečnika 30 centimetara i spržena trava u radijusu 10-12 centimetara. Dakle, finansijski je napravljena šteta u iznosu od cca 65 maraka.
Šta uradiše od velikana, je li realno ovo.![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Onda ću povećati štetu za 50 markica, eto 115 je šteta. Mašala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 01:05![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Opravdano nosiš titulu dugogodišnje kante godine ovog foruma.
1971:
Champions: Hajduk
Cup winners: Crvena Zvezda
Sloboda Tuzla: 10. mjesto
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Možeš li nam pokazati ta saopštenja Veleža povodom ovoga?Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2023, 08:42Po ovome što ja vidim oštećene su četiri stolice, napravljena rupa na kavezu prečnika 30 centimetara i spržena trava u radijusu 10-12 centimetara. Dakle, finansijski je napravljena šteta u iznosu od cca 65 maraka.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Druga liga, druga liga smiju vam se svi
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Uzivanje je pogledati press poslje derbija sa dva gospodina Jusufbegovicem i Rendulicem. Odmjereni sa normalnim izjavama i ogromnim postovanjem jedan prema drugom. Dobro Feju svi znamo ali Rendulic nakon onih spodoba Jakirovica ili onog kostura staseu Karacica pravi gospodin 

Rendulić zaista lijepo i kulturno hendla presice, radi na smanjivanju tenzija, nema nekog hinjaluka u sebi (ko neki prije njega kmh khm) i na tome mu svaka čast.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kakva crnogorska debilcinaBalorda je napisao/la: ↑24 apr 2023, 09:38Možeš li nam pokazati ta saopštenja Veleža povodom ovoga?Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2023, 08:42Po ovome što ja vidim oštećene su četiri stolice, napravljena rupa na kavezu prečnika 30 centimetara i spržena trava u radijusu 10-12 centimetara. Dakle, finansijski je napravljena šteta u iznosu od cca 65 maraka.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Gospodin veliki , Feja takođe ..odavno nismo imali kulturnije i elokventnije ljude na čelu oba kluba.
Kad se sjetim Feđe i Jakira ..za koride obojica !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Iskonstruisao sve u svojoj glavi, iznos štete, saopštenjA (ne saopštenjE, nego množinu) i srozavanje velikog kluba.
Ok je to sve u tom shizosvijetu, samo što ništa od toga se nije desilo u stvarnom, ali bože moj.
Ok je to sve u tom shizosvijetu, samo što ništa od toga se nije desilo u stvarnom, ali bože moj.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Gdje su mi Sarajlije, da im cestitam na jucerasnjoj pobjedi, pobjeda je pobjeda, zasluzena, navucena ili ti sta vec .... Valjda to vise nije ni vazno, samo nek je pobjeda.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Pa čemu onda kavez služi, ako se mogu baklje ubacivati na teren? Koja je svrha onda?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kakav kavez?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, antisisoja1919, ASD, Balorda, bhfanatic14, CAZIN, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, tutankamon1905, VolimBiH96 i 86 gostiju.