FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Bošnjaković dao neuobičajenu kratku izjavu nakon utakmice: Radimo i borimo se pošteno.
Bosnjakovic nema ni muda da i sta kaze...pa **** mu majku. Reci nesta neka te kazne
Ne bi da stavljam so na ranu, imamo previse na svojim ranama, covjek jednostavno ne moze reci protiv svog kluba, ovo je sve vjerovatno vec dogovoreno prije utakmice, samo nespretno izvedeno od svih aktera...
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Koliko ste vi jadni, vi samo mislite mo prodajemo,kupujemo.**** majku jestel toliko retardirani , da vas kupi Azmir sve do jednog i upravu,drzi te se vi vaseg posla i zna se koji je rezultat bio nastiman kad ste nas vi licno htjeli izbaciti iz lige!!!!!!
Pitaj Milenka....covjek je konto da jos veceras da ostavku...TuzlaC2023 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:23Koliko ste vi jadni, vi samo mislite mo prodajemo,kupujemo.**** majku jestel toliko retardirani , da vas kupi Azmir sve do jednog i upravu,drzi te se vi vaseg posla i zna se koji je rezultat bio nastiman kad ste nas vi licno htjeli izbaciti iz lige!!!!!!
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Nema se sta za jucerasnju utakmicu komentarisati, mozemo se vrtiti u krug, pisati, pametovati, za nas je kasno sto se tice jucerasnje utakmice i bodova. Srijeda vec novi izazov, nista osim pobjede ne ocekujem u Srijedu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Sto je zelio dati ostavku? I sto nije? Ako imas Info iz prve ruke, su dobrodosliSkver je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:07Pitaj Milenka....covjek je konto da jos veceras da ostavku...TuzlaC2023 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:23Koliko ste vi jadni, vi samo mislite mo prodajemo,kupujemo.**** majku jestel toliko retardirani , da vas kupi Azmir sve do jednog i upravu,drzi te se vi vaseg posla i zna se koji je rezultat bio nastiman kad ste nas vi licno htjeli izbaciti iz lige!!!!!!
Cirkus...
Vico je nacrto neku tabelu na pocetku prvenstva i sudije se sad moraju slomit da ostvare "viziju"
Vjerovatno ne postoji nijedna liga na svijetu sa losijim sudjenjem od ovog sranja (otkako je Vico na celu)
Zasto je zamjenjen Ivaniadze, dal ima neko zvanicno objasnjenje?
Vico je nacrto neku tabelu na pocetku prvenstva i sudije se sad moraju slomit da ostvare "viziju"
Vjerovatno ne postoji nijedna liga na svijetu sa losijim sudjenjem od ovog sranja (otkako je Vico na celu)
Kakav ja i info, ne znam sta se u Slobodi desava...vjerovatno Balja zna sta se desava, sudije su neupitne, radili su ono sto im je nalozeno iz aviona se vidjelo, sumnjivi su pojedini igraci i njihovi postupci, po cijem nalogu? Po Milenkovom sigurno nisu.....Hazre je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:59Sto je zelio dati ostavku? I sto nije? Ako imas Info iz prve ruke, su dobrodosliSkver je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:07Pitaj Milenka....covjek je konto da jos veceras da ostavku...TuzlaC2023 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:23
Koliko ste vi jadni, vi samo mislite mo prodajemo,kupujemo.**** majku jestel toliko retardirani , da vas kupi Azmir sve do jednog i upravu,drzi te se vi vaseg posla i zna se koji je rezultat bio nastiman kad ste nas vi licno htjeli izbaciti iz lige!!!!!!
🔴⚫️
Balja brate daj nam koji Info. Jel neki igraci bojkutuju? Jel Milenko htio dati ostavku? I zbog cega?
Po mom mišljenju Ivaniadze je zamijenjen da ne bi dao još jedan gol u 90+.Momak ih je jučer sve razotkrio ,svaka mu čast.emir012 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 11:03Cirkus...

Milenko bi trebao dati ostavku.Ovo je uvreda za njega kao čovjeka i trenera.
-
- Kontakt:
Ja sam pisao pa ima vec par mjeseci sta je nama od saveza poruceno, nazalost moram reci saveza jer su pojedini ljudi iz saveza tako odredili. Evropu ne mozemo vidjeti ove godine, ima klubova kojim je obecana, pametnom je i isaret dosta. Nasa umjesanost u to je nikakva, tacnije veze nemamo sa tim, kako igracu tako ni neko iz kluba, mislim tu i na Azmira. Ja sad cujem takvu inf za Milenka, juce sam bio sa njim o tome niko nije spomenuo, da su svi izrevortirani i ljuti jesu, ali ne mozes nista uciniti, jer zavrsis kao Musija i Mladost Doboj Kakanj, onom kome to nije jasno samo se moze praviti budala i pisati kako mi namjestamo, doduse jedan je takav ovdje..Imas opciju da igras PL BiH ovakva kakva je, ili da se ugasis, ne igras je, pa biraj...Hazre je napisao/la: ↑24 apr 2023, 11:37Balja brate daj nam koji Info. Jel neki igraci bojkutuju? Jel Milenko htio dati ostavku? I zbog cega?
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ja sam mislio da ce i sinoc dati ostavku, konta covjek sta mu treba sve to, Azmir odustao od kluba, na utakmicu dodje 100 posmatraca plus djeca iz podmlatka...igraci nemaju volje igrati za klub bez navijaca u pozorsnoj atmosferi.....Slobodu nikad gora i u dvije utamice dodje 10 000......tuzlac je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:19Milenko bi trebao dati ostavku.Ovo je uvreda za njega kao čovjeka i trenera.
🔴⚫️
EH OVO JE ZA URAMIT PA NA ZID UKOVATI.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:40Ja sam pisao pa ima vec par mjeseci sta je nama od saveza poruceno, nazalost moram reci saveza jer su pojedini ljudi iz saveza tako odredili. Evropu ne mozemo vidjeti ove godine, ima klubova kojim je obecana, pametnom je i isaret dosta. Nasa umjesanost u to je nikakva, tacnije veze nemamo sa tim, kako igracu tako ni neko iz kluba, mislim tu i na Azmira. Ja sad cujem takvu inf za Milenka, juce sam bio sa njim o tome niko nije spomenuo, da su svi izrevortirani i ljuti jesu, ali ne mozes nista uciniti, jer zavrsis kao Musija i Mladost Doboj Kakanj, onom kome to nije jasno samo se moze praviti budala i pisati kako mi namjestamo, doduse jedan je takav ovdje..Imas opciju da igras PL BiH ovakva kakva je, ili da se ugasis, ne igras je, pa biraj...
Dođe zlonamjerni padobranac gorkijevac,zabaci udicu,peca naivne i poneka ribica se zakači i uleti u mrežu jeftine providne propagande.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.