FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 24 apr 2023, 10:54

nokee je napisao/la:
24 apr 2023, 10:17
napoleon72 je napisao/la:
24 apr 2023, 10:12
Kazu sendvicari, bolje doc i pljuvat Mirzu i Aylu 90 minuta, bolje da ih proziva 10 hiljada ljudi. A juce u dva navrata se culo "Mirza odlazi", skandiralo po 50ak ljudi oba puta, i to nakon 3-4 ponavljanja uguseno. Koga ba zavaravate? :rol: :rol: :rol: :rol:

Protiv Sirokog i sokici na ulazu pa da dodje i 15 hiljada. Ako bude privjesak za kljuceve ili olovka, doci ce i 20. Ljubav za Aylu mjere nema. :ljepota:
Hocemo, a vi se opet skupite pa snimajte. Posaljite nam slike. Mada s obzirom da vas vise od pola sto ovdje pise nije iz Sarajeva, ne vjerujem da ste otisli u kafanu podrzati hz. Ali, ipak samo ste vi pravi navijaci, ovo sve ostalo 80% se prodaju itd itd.. Joj prica sviju mi :rol:

VRIJEDJANJE tipa ovoga svaki put doda par ljudi koji ce pljunuti po tom bojkotu!
Ti ono rece "nisam mislio ici na tekmu ALI..."
Mislio si ti moj Magodice, nego sta nego si mislio. Koga mislis da zavaravas? :rol: :rol:
I kakve veze ima ko je iz Sarajeva a ko nije? Ilijas ima vjerniju bazu navijaca i jacu podgrupu nego pola sarajevskih.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2023, 10:54

Shategabri je napisao/la:
24 apr 2023, 10:37
bordobijeli je napisao/la:
24 apr 2023, 10:29
Mi smo u vremenu kapitalizma ne odlucuje ko voli klub nego ko ima pare i dionice. Man utd su kupili ameri mnogo nezadovoljstva navijaca prema tom kapitalizmu i modernom fudbalu, cak dio navijaca oformio klub sebi Man utd al djaba investitor odlucuje i vuce poteze u klubu.
Svakako, platio - nek radi šta hoće.
Isto tako i ja odlučujem da li ću uzeti godišnju, platiti članarinu, kupiti nešto iz fan shopa.
Recimo da mi se ne sviđa marketing firme zvane FKS.

S ovakvim sistemom rada, titulu sigurno nećemo vidjeti narednih 10 godina.
Biće vječna borba za Evropu, nekad uletiš nekad ne.
I onda te izbace neki ribari u prvom ili drugom pretkolu.
Ide 500 k eura, mašala.
Naravno svako ima izbor i meni se mnoge stvari ne svidjaju u i oko kluba al ko te pita.
Juce ovih 7300 ljudi nisu nikakvi plotroni ni ulizice to su ljudi s porodicom, djecom došli gledati fk sarajevo . Baš puno djece šalovi, dresovi, lijepo vidjeti a na kraju krajeva ta djeca ce i nas naslijediti na Koševu

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 apr 2023, 10:55

Pa nasravite svoju "borbu", a Horde ce svoju.
A prethodne godine su nas naucile ko izadje kao pobjednik... Sto bi rekli "Svoj vi pos'o" !
Prestat ce besplatan ulaz, lijepo vrijeme, pa cemo vidjeti vas odvazne... Trubaci.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 10:56

Hamagara je napisao/la:
24 apr 2023, 10:52
Bio sam juče na stadionu sa dvoje maloljetne djece.
I bilo mi je, nakon dugo vremena LIJEPO....
Igru necu komentarisati jer je bila ku.rac...

Ali da meni neko zabranjuje, uslovljava ili pametuje KAKO DA VOLIM KLUB, koga da podrzavam ili slično nikad niko nece moci....

A oni par **** koji svi zajedno imaju 80 kg da su krenuli na moje dijete... Poginuli bi automatski... To Vam se kunem životom...

Znači, sad se ljubav mjeri po tome koliko si imao gostovanja i tako pravimo tablicu ljubavi prema klubu...

Nabijem na ku.rac i Ajlu i Mirzu i kompletnu upravu ali da mi neko pametuje i namece nesto nema od toga nista...
I da , nabijem na **** i onih 15 sto su juce kao lafo prijetili i psovali...
sve svoje ima i svako svoju ulogu ima. Horde su Horde i bez njih ne ide. Isto tako ne ide ni bez analitickog Istoka ni gospodskog Zapada. Svi znamo kome koja uloga pripada. I Istok bez Sjevera je ko mac bez ostrice. Jedno bez drugog ne ide, a i dalje ne mogu da vjerujem da su Horde odstupile od Sjevera. Misljenja sam da jos nije do tog trebalo doci.

Mada mozda nam se ovako poklopi. Na gostovanjima letimo zahvaljujuci Hordama a kuci cemo se patiti ko jucer pa cemo valjda sabrati te bodove za evropu.
Ujedinite se braco! Manite se fitni :)
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 24 apr 2023, 10:57

Jass je napisao/la:
24 apr 2023, 10:53
:bih: Jucer smo porodicno bili na Kosevu! Pratim FKS preko 50 godina i mogu potvrditi da sam odusevljen brojem djece na utakmice u dresovima, salovima... Prekrasno. Ujedno prava atmosfera, suncano, opusteno, bez psovanja i uvreda. Divota. Ovo postaje porodicni ugodjaj i dogadjaj! Idemo bordo!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zar nisi rekla da si fudbal zadnji put pratila kad je debeli Ronaldo harao? :rol:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 apr 2023, 11:00

Hamagara je napisao/la:

Ali da meni neko zabranjuje, uslovljava ili pametuje KAKO DA VOLIM KLUB, koga da podrzavam ili slično nikad niko nece moci....

A oni par **** koji svi zajedno imaju 80 kg da su krenuli na moje dijete... Poginuli bi automatski... To Vam se kunem životom...

Znači, sad se ljubav mjeri po tome koliko si imao gostovanja i tako pravimo tablicu ljubavi prema klubu...

Nabijem na ku.rac i Ajlu i Mirzu i kompletnu upravu ali da mi neko pametuje i namece nesto nema od toga nista...
Hamagara je napisao/la:
13 apr 2023, 10:07
slika

Ma ja bih joj ga slozio pa nek sve gori 😆
Pravi porodican covjek :rol: :rol: :rol: :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 11:01

Miljacka je napisao/la:
24 apr 2023, 10:57
Jass je napisao/la:
24 apr 2023, 10:53
:bih: Jucer smo porodicno bili na Kosevu! Pratim FKS preko 50 godina i mogu potvrditi da sam odusevljen brojem djece na utakmice u dresovima, salovima... Prekrasno. Ujedno prava atmosfera, suncano, opusteno, bez psovanja i uvreda. Divota. Ovo postaje porodicni ugodjaj i dogadjaj! Idemo bordo!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zar nisi rekla da si fudbal zadnji put pratila kad je debeli Ronaldo harao? :rol:
zar ti nije vise jasno da bolje da se Aylah ne javljas. Sucena-zlacena :) i ebo li vam zalizani sve. Sad je Ziljkic projekat kluba pa ste mu tutnuli kapitensku?? Dosljedni ste i sa projektom bili nema sta :D
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 11:03

NazorUso je napisao/la:
24 apr 2023, 11:00
Hamagara je napisao/la:

Hamagara je napisao/la:
13 apr 2023, 10:07
slika

Ma ja bih joj ga slozio pa nek sve gori 😆
Pravi porodican covjek :rol: :rol: :rol: :rol:

Ma nista ovi ozenjeni samo laju a takvi ne ujedaju.. haha pitat cu ja tebe kad se skrasis i dosadi jedna hahah.. joj jesu opasni ovi u godinama
- 1 9 4 6 -

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 apr 2023, 11:03

[quote=spezial post_id=9242227 time=1682325522 user_id=48938]
[url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/7P5kMq5J/053-D7-A1 ... -C4-D3.jpg[/img][/url]

[url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/rsKY1ygV/799-C868- ... 1-C0-A.jpg[/img][/url]

Slike s Tuzla cityja 2021.

Realnost je da ljudi kod nas slabo dubinski prate fudbal i nasu ligu, 90% ljudi koji navijaju za Sarajevo jednostavno ne ulazi u tematiku nesto pretjerano.

Cekaju fino vrijeme, malo da izadju s porodicom ili rajom i pogledaju tekmu, jos ako je lijepo vrijeme, top.

Masa ljudi me pitala sta se uopste bojkotuje i zasto, ljudima se ne da to analizirat plaho, i to je cinjenica. Ali to ne znaci da im treba zeljeti smrt ili ih provocirati.
[/quote]
Jel ovo tekma koju smo izgubili 1:2, Kurdic zabio za nas?

To je bilo na radni dan, ponedjeljak popodne, dobro znam da ja od posla nisam mogao stici. Jbg, nije referenca.
Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 24 apr 2023, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 apr 2023, 11:03

Jučer katastrofalna igra u polju i na kraju sramotna pobjeda.
Kod 0:0 sviran nepostojeći ofsajd igraču Tuzla Cityija kada je trebao izaći sam samcat na Dizdarevića...pa bar pola metra nije bio ofsajd.
Kod 1:0 za nas desila se ona najsramotnija odluka u povijesti PLBiH kada je nakon greške Serbecica sviran ofsajd.

Istina, nama je poništen čist pogodak ali zasigurno se to ne moze porediti sa situacijom da je Tuzla povela ili kada je izjednačila.
Oni su totalno zakinuti. Mi jesmo ali samo za gol, ne i za bodove.

Neko ce kazati, vratilo nam se za Slogu i 96.minutu...da, ali ne bih to povezivao. Jednu bruku sudija ne treba prekrivati drugom, jos većom.

Na kraju, važna 3 boda. Glavni igrači će zbog žutih kartona odmoriti protiv Zrinjskog I svježi dočekati derbi.
...............
Sto se tice Hordi zla...kao sto sam i ranije govorio...ishitreno su donijeli pogrešnu odluku, shvatili da su pogriješili i sada furaju svoj inat. Bilo je dr.nacina da iskazu svoje nezadovoljstvo. Zbog jednog ili dva pojedinca nikada ne treba da ispasta cijeli tim, kolektiv.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 11:05

hurem je napisao/la:
24 apr 2023, 11:03
Jučer katastrofalna igra u polju i na kraju sramotna pobjeda.
Kod 0:0 sviran nepostojeći ofsajd igraču Tuzla Cityija kada je trebao izaći sam samcat na Dizdarevića...pa bar pola metra nije bio ofsajd.
Kod 1:0 za nas desila se ona najsramotnija odluka u povijesti PLBiH kada je nakon greške Serbecica sviran ofsajd.

Istina, nama je poništen čist pogodak ali zasigurno se to ne moze porediti sa situacijom da je Tuzla povela ili kada je izjednačila.
Oni su totalno zakinuti. Mi jesmo ali samo za gol, ne i za bodove.

Neko ce kazati, vratilo nam se za Slogu i 96.minutu...da, ali ne bih to povezivao. Jednu bruku sudija ne treba prekrivati drugom, jos većom.

Na kraju, važna 3 boda. Glavni igrači će zbog žutih kartona odmoriti protiv Zrinjskog I svježi dočekati derbi.
...............
Sto se tice Hordi zla...kao sto sam i ranije govorio...ishitreno su donijeli pogrešnu odluku, shvatili da su pogriješili i sada furaju svoj inat. Bilo je dr.nacina da iskazu svoje nezadovoljstvo. Zbog jednog ili dva pojedinca, osobe nikada ne treba da ispasta cijeli tim, kolektiv.
cim sam vidio da je Sivac na centru znao sam sta slijedi. Ovako su i nas klali kad je bilo naredjeno. Sloga MERIDIAN i Leotar moraju opstati. To je sve filozofija.
- 1 9 4 6 -

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 24 apr 2023, 11:06

Ono sinoć ili je kompenzacija za Slogu ili guraju klubove iz manjeg entiteta. Ne može sudija bit toliko glup da svira ofsajd Tuzli kad naš igrač vraća loptu to je elementarno znanje

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 24 apr 2023, 11:08

NazorUso je napisao/la:
24 apr 2023, 10:33
nokee je napisao/la:
Kazu sendvicari, bolje doc i pljuvat Mirzu i Aylu 90 minuta, bolje da ih proziva 10 hiljada ljudi. A juce u dva navrata se culo "Mirza odlazi", skandiralo po 50ak ljudi oba puta, i to nakon 3-4 ponavljanja uguseno. Koga ba zavaravate? :rol: :rol: :rol: :rol:

Protiv Sirokog i sokici na ulazu pa da dodje i 15 hiljada. Ako bude privjesak za kljuceve ili olovka, doci ce i 20. Ljubav za Aylu mjere nema. :ljepota:
Hocemo, a vi se opet skupite pa snimajte. Posaljite nam slike. Mada s obzirom da vas vise od pola sto ovdje pise nije iz Sarajeva, ne vjerujem da ste otisli u kafanu podrzati hz. Ali, ipak samo ste vi pravi navijaci, ovo sve ostalo 80% se prodaju itd itd.. Joj prica sviju mi :rol:

VRIJEDJANJE tipa ovoga svaki put doda par ljudi koji ce pljunuti po tom bojkotu!
Brate ti do podne za bojkot, od podne nisi.
Imas postove gdje se klanjas hordama, pa gdje ih sprdas... I sve to u 15 dana. De se ti prvo sam sa sobom dogovori...
I kakve veze ima odakle je ko ? Imas ljude koji su iz drugih gradova, i domace su im gostovanja. S druge strane imas bosnje koji odu kad je ulaz besplatan pa prozivaju momke iz drugih gradova.
Ne moras bezveze izmisljati, nego ako vec imas postove kopiraj ih.
Moj stav jeste da uvijek volim horde, jer sam sa te tribine krenuo pratiti voljeni klub.
Takodjer moj stav je po pitanju bojkota jasan. Jesam za tjeranje svih ljudi za koje grupa misli da nisu za nas klub, ali isto tako nikad nisam rekao da sam za ovaj vid bojkota i tjeranja. Tacno je isto tako da sam se na dan utakmice premisljao i danima prije da li otici i sahraniti svoje misljenje o tom vidu tjeranja ili podrzati grupu u vidu ne odlaska na utakmicu. I kad sam pojedine komentare vidio ovdje uglavnom ljudi koji podrzavaju ovaj vid borbe, otisao sam na utakmicu. Eto, a ti vrati postove i nadje gdje sam za bojkot a gdje nisam. Jasno je to kod mene oduvijek, samo je bilo premisljanja otici na utakmicu ili ne kao sto sam napisao.
NIKAD ne sprdam grupu niti cu, ali ova snimanja i dobacivanja ljudima koji idu na utakmicu blago receno je degutantno (ako ih je bilo, jer sam ja na zapadu bio) cu sprdati i najglasnije pljunuti! Eto ako je to pljuvanje po grupi UVIJEK! Ali jasno je valjda s mojim stavovima o tome.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 24 apr 2023, 11:10

24 apr 2023, 10:54
nokee je napisao/la:

Ti ono rece "nisam mislio ici na tekmu ALI..."
Mislio si ti moj Magodice, nego sta nego si mislio. Koga mislis da zavaravas? :rol: :rol:
I kakve veze ima ko je iz Sarajeva a ko nije? Ilijas ima vjerniju bazu navijaca i jacu podgrupu nego pola sarajevskih.
Pozdrav za Ilijas, ostale idiotluke nema potrebe da komentarisem. Ko nije iz Sarajeva sam napisao iz kojeg razloga, procitaj kralju. Postajes ko antikloc ovdje. Pozdrav

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 24 apr 2023, 11:10

Bezveze se raspravlja na temu bojkota. Niti ko kome moze zabraniti da ide na utakmice niti ko koga tjera da ide na utakmice. Hoces hoces, neces ne moras. Ja mogu iznijeti moje licno misljenje a to je da horde nece nista postici bojkotom. Pa evo i osijek ima slicnu situaciju gdje navijaci tjeraju upravu pa su tu i parolama i navijanjem tjeraju upravu a ne bojkotom. Mogu samo reci i zahvaliti se Bogu dragom pa ne ovisimo od para navijaca da bi nam klub bio finansijski stabilan, nego imamo investitora. Da je imao pogresnih odluka, jeste i svi se mozemo sloziti da nije trebao postaviti masnog zalizanog za trenera. Ali uvijek ima ono “ali” a to je da dok god bude zalizani debil imao rezultate bit ce tu a evo priblizio se je evropi. Na kraju polusezone siroki nam je bjezao 11 bodova sad smo mi ispred njih. Nas je povoljan raspored posluzio ali vidjet cemo kakva ce situacija biti sada kada se pofajtamo sa direktnim konkurentima, to ce masnom i biti ispit da se vidi jel dorastao zadatku ili nije.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 24 apr 2023, 11:11

Ova priča fakat samo u krug ide nema ovdje spasa izgleda. Otišla je tema u **** a i mi sa njom

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 24 apr 2023, 11:12

Ma bojkot od starta se zove ŠEGA ŠALA I POŠALICA, kamara nelogičnosti i potanka organizacija, ali da fali navijanje to je itekako osjetno.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 apr 2023, 11:16

predstavnici Hordi, znam da citate. Nije smak svijeta ako se promijene neke smjernice i nacin djelovanja bojkota. Grehota ispratiti vip lozu i strucni stab onako mlako :D
- 1 9 4 6 -

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 apr 2023, 11:20

ubipara je napisao/la:
24 apr 2023, 11:10
Bezveze se raspravlja na temu bojkota. Niti ko kome moze zabraniti da ide na utakmice niti ko koga tjera da ide na utakmice. Hoces hoces, neces ne moras. Ja mogu iznijeti moje licno misljenje a to je da horde nece nista postici bojkotom. Pa evo i osijek ima slicnu situaciju gdje navijaci tjeraju upravu pa su tu i parolama i navijanjem tjeraju upravu a ne bojkotom. Mogu samo reci i zahvaliti se Bogu dragom pa ne ovisimo od para navijaca da bi nam klub bio finansijski stabilan, nego imamo investitora. Da je imao pogresnih odluka, jeste i svi se mozemo sloziti da nije trebao postaviti masnog zalizanog za trenera. Ali uvijek ima ono “ali” a to je da dok god bude zalizani debil imao rezultate bit ce tu a evo priblizio se je evropi. Na kraju polusezone siroki nam je bjezao 11 bodova sad smo mi ispred njih. Nas je povoljan raspored posluzio ali vidjet cemo kakva ce situacija biti sada kada se pofajtamo sa direktnim konkurentima, to ce masnom i biti ispit da se vidi jel dorastao zadatku ili nije.
A evo izbori Evropu, dakle ostvari cilj, znači ostaje trener - šta bi mu bio cilj naredne sezone?
Koševo Zapad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 apr 2023, 11:25

FKSDoGroba je napisao/la:
24 apr 2023, 11:06
Ono sinoć ili je kompenzacija za Slogu ili guraju klubove iz manjeg entiteta. Ne može sudija bit toliko glup da svira ofsajd Tuzli kad naš igrač vraća loptu to je elementarno znanje
Pošto sam bio baš u liniji sinoc nekako sa "ofsajdom" ,linijski sudija je samo gledao pravac ispred sebe i fatao njihove gdje su stajali,glavu nije digao da vidi ko je odigrao loptu i kada,on je vidio došla lopta do ovoga koji je bio iza i mahao.

Tu dolazimo do sudijskog manjka komunikacije,pomocnođ takvom koji nije gledao ko daje loptu je glavni sudija trebao sugerisati da je Serbecic odigrao tu loptu. Greška obojice sudija svakako sa prefiksom na glavnog jel je on morao presjec i ponistiti odluku kad vec linijski nije gledao iza.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Chony533, Google Adsense [Bot], Hajdeee, jurisicduska, nedimmmm1337, plisek, Proximic, rimljanin90, skoJaa, tuitamo i 39 gostiju.