FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odličan potez potpisivanje ugovora sa Budućnost Banovići !
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kome prijeti suspenzija za Igman?
-
- Kontakt:
Mislim oba Hodzica .. i odmah ih otpisi za Igman, jer ce i jedan i drugi po prvom startu, prigovoru, zaraditi žuti. Tako to ide u našoj seoskoj ligi ..
Kako u Hrvatskoj, onaj sudija koji pogrijesi ide na sve naslovnice, onda imaju 2-3 emisije u kojima ih isto spominju ..
Samo nasi portali, i televizije podvlace pod tepih ..
Velez ima bolji raspored od Sarajeva i ZeljeznicaraVirtu4l je napisao/la: ↑23 apr 2023, 21:21Kod: Označi sve
28. Round Borac Banja Luka Zeljeznicar 29. Round Zeljeznicar Igman K. 30. Round Zeljeznicar Velez Mostar 31. Round FK Sarajevo Zeljeznicar 32. Round Zeljeznicar Posusje 33. Round Sloboda Zeljeznicar
Kod: Označi sve
28. Round Zrinjski FK Sarajevo 29. Round FK Sarajevo Siroki Brijeg 30. Round Borac Banja Luka FK Sarajevo 31. Round FK Sarajevo Zeljeznicar 32. Round Velez Mostar FK Sarajevo 33. Round FK Sarajevo Igman K.
Kod: Označi sve
28. Round Siroki Brijeg Velez Mostar 29. Round Velez Mostar Borac Banja Luka 30. Round Zeljeznicar Velez Mostar 31. Round Velez Mostar Igman K. 32. Round Velez Mostar FK Sarajevo 33. Round Posusje Velez Mostar
Ne znam, ako ne iskoristimo ovako povoljan raspored, onda stvarno nismo za Evropu.Kod: Označi sve
28. Round Siroki Brijeg Velez Mostar 29. Round FK Sarajevo Siroki Brijeg 30. Round Siroki Brijeg Posusje 31. Round Sloboda Siroki Brijeg 32. Round Siroki Brijeg Sloga Doboj 33. Round Leotar Siroki Brijeg
Sarajevo nema laganiju tekmu do posljednjeg kola.
Skim Sarajevo i Zeljeznicar igraju u gostima ,Velez sa njima igra kuci
isto tako i Velez ima 2 uzastopno kuci tekme
-
- Kontakt:
Prizemlje nema nikakve veze sa prvim spratom. Nikako ne mozes za curenje informacija iz kluba kriviti ljude koje krivis.sanjinlego je napisao/la: ↑17 apr 2023, 09:06Daj ne budite smiješni. Zvaničnu, i ostale stvari vode Ipe, onaj fotograf i ona Lejla .. sve to treba otjerati, i mjenjati iz korijena. Ona Lejla nema odvratnije, umišljena, onaj fotograf isto.
Pored toga, informacije iz kluba samo cure, zbog takvih. To je to, mahala nam vodi klub.
Ja sam član, ali evo novu karticu čekam skoro 3 mjeseca. Pored toga, od prije 2 mjeseca sam dobio i ban na facebook stranici jer sam pisao upravo protiv tih ljudi gore. Sramotno!
Marketing 0 bodova, a i kako neće biti s obzirom na stanje u klubu, rezultati.
-
- Kontakt:
Ko je za da se mijenjaju moderatori
Ako ste za pisite ispod za, ako ne pisite ne
Admin ce reagovati ukoliko vi sa pdf zeljeznicar odlucite tako
Jer ovo vise stvarno nema smisla nikakvog reda nema
A ona dvojica ni ne ulaze nikad svakako su za mijenjat
Pisite ispod ZA Ili NE
Pisite ispod ZA Ili NE
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Obojica Hodžića, Krpić, Beganović, Kosorić, Bekrić
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Velež ima četiri utakmice protiv direktnih rivala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ajde isto si dijete/curica od 13 godina, samo kukaš .. sta je sad problem?? Niko nista ne pise lose, ljudi o rasporedu, suspenzijama, ti prozivas moderatore, admine .. odjavi se, i miran si.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:19Ko je za da se mijenjaju moderatori
Pisite ispod ZA Ili NE
Sta je sa brojacima na istoku? Ono je lakrdija, vec par tekmi ulazim sa sezonskom koju onaj mali na ulazu ni ne pogleda kako treba, mogu komotno donijeti od prosle godine sezonsku i uci, a da ne pricam da onda kad udjem mogu sezonsku samo bacit nekom odozgo s tribine i taj neko opet udje na istu kartu, katastrofa.
I onda se strucnjaci zale na dugove i kukaju da nema para, a nisu u stanju naplatiti uslugu koju prodaju, tuga
I onda se strucnjaci zale na dugove i kukaju da nema para, a nisu u stanju naplatiti uslugu koju prodaju, tuga
FKŽ !
-
- Kontakt:
Sve je tako, hvala sto si potvrdio.TeaM87 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:03Sta je sa brojacima na istoku? Ono je lakrdija, vec par tekmi ulazim sa sezonskom koju onaj mali na ulazu ni ne pogleda kako treba, mogu komotno donijeti od prosle godine sezonsku i uci, a da ne pricam da onda kad udjem mogu sezonsku samo bacit nekom odozgo s tribine i taj neko opet udje na istu kartu, katastrofa.
Za utakmicu protiv Tuzle isto nisu radili, nego stoji neki krezubi momak i govori ma pustaj ih bez karti .. i uslo se bez karti, i bez pregleda!
Sramota.
Dozivjeti mozda necu da prodjes u finale i da velikog Reala pobjedis na penale.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Zna li neko kad bi Gasal mogao zaigrati opet? Vidim po slikama da trenira
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Manite se komentarisanja necijeg izgleda. Zasto je bitno sto je momak krezub? Nisu svi krezubi zbog neodgovornosti i lijenosti ( neredovnog odrzavanja i pranja zuba ). Meni su zubi otisli zbog lijekova koje sam bio primoran koristiti ( pune 2 godine ). 8 godina sam nakon toga ganjao da sredim zube, ali se niti jedan stomatolog nije smio usuditi da mi radi ( povadi one koje su stradali ) jer su se bojali kako cu reagovati na anesteziju ( da ne padnem u sok ). Tek prosle godine sam uspio konacno rijesiti.sanjinlego je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:07Sve je tako, hvala sto si potvrdio.TeaM87 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:03Sta je sa brojacima na istoku? Ono je lakrdija, vec par tekmi ulazim sa sezonskom koju onaj mali na ulazu ni ne pogleda kako treba, mogu komotno donijeti od prosle godine sezonsku i uci, a da ne pricam da onda kad udjem mogu sezonsku samo bacit nekom odozgo s tribine i taj neko opet udje na istu kartu, katastrofa.
Za utakmicu protiv Tuzle isto nisu radili, nego stoji neki krezubi momak i govori ma pustaj ih bez karti .. i uslo se bez karti, i bez pregleda!
Sramota.
A svakako nije ok to propustanje bez karti. To je razlog i za davanje otkaza doticnom.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Hahaha kako je dotični mogao dobiti otkaz kada nema veze sa klubom, tj. ne radi za Želju nego je neki random lik koji je govorio osiguranju i ostalim sto rade da se pušta .. i oni su puštali.TMovac je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:44Manite se komentarisanja necijeg izgleda. Zasto je bitno sto je momak krezub? Nisu svi krezubi zbog neodgovornosti i lijenosti ( neredovnog odrzavanja i pranja zuba ). Meni su zubi otisli zbog lijekova koje sam bio primoran koristiti ( pune 2 godine ). 8 godina sam nakon toga ganjao da sredim zube, ali se niti jedan stomatolog nije smio usuditi da mi radi ( povadi one koje su stradali ) jer su se bojali kako cu reagovati na anesteziju ( da ne padnem u sok ). Tek prosle godine sam uspio konacno rijesiti.sanjinlego je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:07Sve je tako, hvala sto si potvrdio.TeaM87 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:03Sta je sa brojacima na istoku? Ono je lakrdija, vec par tekmi ulazim sa sezonskom koju onaj mali na ulazu ni ne pogleda kako treba, mogu komotno donijeti od prosle godine sezonsku i uci, a da ne pricam da onda kad udjem mogu sezonsku samo bacit nekom odozgo s tribine i taj neko opet udje na istu kartu, katastrofa.
Sramota.
A svakako nije ok to propustanje bez karti. To je razlog i za davanje otkaza doticnom.
Ja sam klempav, i kad me neko nazove klempavi dečko, to za mene nije uvreda, nego činjenica. Tako i za njega. Još glumi nekog mangupa a nema 10 maraka za platit ..
Aj ćao, javaljaju se botovi iz kluba, sa tribina i ostalog. Zapamtite, ja samo pričam istinu, i činjenice.
Ma to je razlog da se dobro nayebe majke svima u klubu, cuj trazis od navijaca pare svako malo i svako malo dajemo veliku cifru klubu, a onda ti nisi u stanju da naplatis posao koji radis, pravo me iznerviralo, posebno jer traje cini mi se citavu ovu polusezonu...vrijedjanje inteligencije navijacima, ispadam budala jer placam sezonsku svake godine i yebo mene na kraju krajeva, kupit cu je opet iduce godine i platit cu je hiljadu ako treba, ali ima raje koja ce zbog takvih stvari odustat od davanja para klubu
FKŽ !
-
- Kontakt:
Kao da smo mi sta bolji, svaka pobjeda nam jedva jednim golom razlike. Mi u svaku utakmicu ulazimo sa strepnjom, igrali protiv Zrinjskog ili protiv Leotara, isto nam dođe
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], bojamora i 17 gostiju.