Ma ja, al tu je Balja da vam kaze kako stvari stoje.....
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Ispravka krivog navoda, nije ribica, ipak je nesto krupnije.
Tuzla City / Sloga Simin Han
NIGDJE JA NISAM REKAO DA JE NAMJEŠTENO.NAPISAO SAM DA SMO OTIŠLI IGRATI BEZ GAĆA.
Tvoj ispis to samo potvrđuje i ti sve eksplicite priznaješ.
"Li akilu fi išaret"-pametnom je i slutnja dosta.
Tvoj ispis to samo potvrđuje i ti sve eksplicite priznaješ.
"Li akilu fi išaret"-pametnom je i slutnja dosta.
Al ljudi i dalje pišu Gorki i misle da time vrijeđaju nekog
Bolje pročitajte neku knjigu od Gorkog, da SDA propagandni materijal ne bude jedino štivo koje konzumirate.

Bolje pročitajte neku knjigu od Gorkog, da SDA propagandni materijal ne bude jedino štivo koje konzumirate.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Balja je uz Azmira ko Galijani uz Berluskonija.

Još šest kola i nemam namjeru dalje pisati na forumu TuzlaCityja ovdje na ovom portalu.Vi deverate sa sdp-om i vlastima grada a mi sa kapitalizmom i privatnim klubom.Ne zna se šta je teže.
-
- Kontakt:
Ja sam obicni covjek-insan kojo voli fudbal , a prvenstveno Tuzla City-Slogu Simin Han. Samim slucajem sam tu gdje jesam, niti sam nesto bolji ili pametniji od nekoga ovdje. Izbjegavam pisati ovdje zbog tebe, pogotovo zvanicne stvari i informacije iz kluba jer si sklon izvrtanju stvari. Ne radis to mozda namjerno, ali je veoma ruzno kad pises takve stvari i okreces cinjenice. Pratis fudbal i nasu ligu sto godina i ne znas ti kako se ide u evropu ili ispada, znam da znas al neobjasnjivo se ponasas i pises ne logicne stvari..Vrati se na postove, ili pitaj nekoga drugog ovdje jel ovo tacno sto sam napisao.
Vanredno kolo Premijer lige u srijedu i četvrtak, ovo su termini utakmica
U srijedu se od 16:00 sati sastaju Zrinjski i Sarajevo u Čitluku, Leotar i Sloboda u Trebinju te Tuzla City i Posušje u Tuzli.
U srijedu se od 16:00 sati sastaju Zrinjski i Sarajevo u Čitluku, Leotar i Sloboda u Trebinju te Tuzla City i Posušje u Tuzli.
-
- Kontakt:
Zaista nisi upravu Azmir cak vise voli sto nema grupa navijaca”mangupa”. Da svaku utakmicu prave stetu na racun kluba.Skver je napisao/la: ↑24 apr 2023, 13:26Ja sam mislio da ce i sinoc dati ostavku, konta covjek sta mu treba sve to, Azmir odustao od kluba, na utakmicu dodje 100 posmatraca plus djeca iz podmlatka...igraci nemaju volje igrati za klub bez navijaca u pozorsnoj atmosferi.....Slobodu nikad gora i u dvije utamice dodje 10 000......
-
- Kontakt:
Drze predavanje, samaraju igrace itd itd....TuzlaC2023 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:16Zaista nisi upravu Azmir cak vise voli sto nema grupa navijaca”mangupa”. Da svaku utakmicu prave stetu na racun kluba.Skver je napisao/la: ↑24 apr 2023, 13:26Ja sam mislio da ce i sinoc dati ostavku, konta covjek sta mu treba sve to, Azmir odustao od kluba, na utakmicu dodje 100 posmatraca plus djeca iz podmlatka...igraci nemaju volje igrati za klub bez navijaca u pozorsnoj atmosferi.....Slobodu nikad gora i u dvije utamice dodje 10 000......
Ti si običan plaćenik.Glumiš ovdje glasnogovornika koji će nama biva razjasniti kako stvari stoje.Ne trebaš ti nama ništa naknadno pojašnjavati,mi dobro vidimo svojim očima i mislimo svojim glavama.Ovo "svojim" naglašavam.Dakle, slobodni smo ljudi i nije nas niko "ukoljenčio" parama.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:09Ja sam obicni covjek-insan kojo voli fudbal , a prvenstveno Tuzla City-Slogu Simin Han. Samim slucajem sam tu gdje jesam, niti sam nesto bolji ili pametniji od nekoga ovdje. Izbjegavam pisati ovdje zbog tebe, pogotovo zvanicne stvari i informacije iz kluba jer si sklon izvrtanju stvari. Ne radis to mozda namjerno, ali je veoma ruzno kad pises takve stvari i okreces cinjenice. Pratis fudbal i nasu ligu sto godina i ne znas ti kako se ide u evropu ili ispada, znam da znas al neobjasnjivo se ponasas i pises ne logicne stvari..Vrati se na postove, ili pitaj nekoga drugog ovdje jel ovo tacno sto sam napisao.
-
- Kontakt:
Tebi sigurno niko i ne pise, cak naprotiv trudim se da te obidjem .. Ima ljudi koji pitaju, pa im odgovorim, svako za sebe uzima koliko mu pase i sta mu pase..tuzlac je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:22Ti si običan plaćenik.Glumiš ovdje glasnogovornika koji će nama biva razjasniti kako stvari stoje.Ne trebaš ti nama ništa naknadno pojašnjavati,mi dobro vidimo svojim očima i mislimo svojim glavama.Ovo "svojim" naglašavam.Dakle, slobodni smo ljudi i nije nas niko "ukoljenčio" parama.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:09Ja sam obicni covjek-insan kojo voli fudbal , a prvenstveno Tuzla City-Slogu Simin Han. Samim slucajem sam tu gdje jesam, niti sam nesto bolji ili pametniji od nekoga ovdje. Izbjegavam pisati ovdje zbog tebe, pogotovo zvanicne stvari i informacije iz kluba jer si sklon izvrtanju stvari. Ne radis to mozda namjerno, ali je veoma ruzno kad pises takve stvari i okreces cinjenice. Pratis fudbal i nasu ligu sto godina i ne znas ti kako se ide u evropu ili ispada, znam da znas al neobjasnjivo se ponasas i pises ne logicne stvari..Vrati se na postove, ili pitaj nekoga drugog ovdje jel ovo tacno sto sam napisao.
Ko ne zna Ivanidiznea je zamijenio Vico a da nije ni pitao Milenka. Nisam se htjeo oglasiti al et... morao sam!tuzlac je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:15Po mom mišljenju Ivaniadze je zamijenjen da ne bi dao još jedan gol u 90+.Momak ih je jučer sve razotkrio ,svaka mu čast.emir012 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 11:03Cirkus...
Vico je nacrto neku tabelu na pocetku prvenstva i sudije se sad moraju slomit da ostvare "viziju"
Vjerovatno ne postoji nijedna liga na svijetu sa losijim sudjenjem od ovog sranja (otkako je Vico na celu)
Zasto je zamjenjen Ivaniadze, dal ima neko zvanicno objasnjenje?![]()
Milos GIGOVIC
FK TUZLA CITY - HŠK POSUŠJE 26.04.2023 16:00 Bez TV prenosa
Sudija:Gigović Miloš – Gradiška
A 1 - Dujak Goran – Odžak
A 2 - Kadić Amir – Sarajevo
4 - Gedžić Darko – Brčko
Kontrolor: suđenja:Budimić Asmir – Bihać
Delegat: Pilav Berin – Sarajevo
Sudija:Gigović Miloš – Gradiška
A 1 - Dujak Goran – Odžak
A 2 - Kadić Amir – Sarajevo
4 - Gedžić Darko – Brčko
Kontrolor: suđenja:Budimić Asmir – Bihać
Delegat: Pilav Berin – Sarajevo
..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

MILOŠ GIGOVIĆ

MILOŠ GIGOVIĆ
FK Borac-FK Željezničar X
FK Igman -FK Sloga D. 1 X
NK Široki B.-FK Velež 2
FK Tuzla C.-HŠK Posušje 1
FK Leotar -FK Gorki 2
HŠK Zrinjski-FK Sarajevo 1
FK Igman -FK Sloga D. 1 X
NK Široki B.-FK Velež 2
FK Tuzla C.-HŠK Posušje 1
FK Leotar -FK Gorki 2
HŠK Zrinjski-FK Sarajevo 1
Bošnjaković
- Nemamo povrijeđenih igrača, neće igrati Harun Karić zbog tri žuta kartona. Motivisani smo i spremni da uđemo u utakmicu i da se nadigravamo sa protivnikom. Mislim da su ovi momci i ovaj klub, ali i ljudi koji ga vode, zaslužili opstank u ligi. Nadam se da ćemo ostvariti svoj cilj.
Kuzmanović
- Nakon trenera Tuzlaka, riječ je dobio Kuzmanović, koji je poručio kako je duel protiv Posušja veoma važan za njegov tim, te je dodao kako su on i saigrači svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Prije svega, želio bih da pozdravim sve pristune. Jako važna utakmica za našu ekipu i svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Kao što je šef rekao, želimo da ponovimo tu igru i volju koju smo imali na Koševu. Milsim da, ako to ponovimo i ako pokažemo da možemo, a mi svi mislimo da možemo, onda neće biti problema. Želimo da tri boda ostanu na Tušnju, kazao je Kuzmanović.
- Nemamo povrijeđenih igrača, neće igrati Harun Karić zbog tri žuta kartona. Motivisani smo i spremni da uđemo u utakmicu i da se nadigravamo sa protivnikom. Mislim da su ovi momci i ovaj klub, ali i ljudi koji ga vode, zaslužili opstank u ligi. Nadam se da ćemo ostvariti svoj cilj.
Kuzmanović
- Nakon trenera Tuzlaka, riječ je dobio Kuzmanović, koji je poručio kako je duel protiv Posušja veoma važan za njegov tim, te je dodao kako su on i saigrači svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Prije svega, želio bih da pozdravim sve pristune. Jako važna utakmica za našu ekipu i svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Kao što je šef rekao, želimo da ponovimo tu igru i volju koju smo imali na Koševu. Milsim da, ako to ponovimo i ako pokažemo da možemo, a mi svi mislimo da možemo, onda neće biti problema. Želimo da tri boda ostanu na Tušnju, kazao je Kuzmanović.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 apr 2023, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pozz narode. Zanima me da li je iko upoznat jesmo li mi išta dužni prema poreznoj upravi. Lp