Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam jeli itko spominjao ovdje, ali svaka čast Hordama na akciji neki dan. Čak su u dva navrata pokazivali srednji prst Škriparima u prolazu. Jeb.ački, nema šta.
...
Pitaj staru šta joj više godi kad je podmažem ili nasuho. Mislim ja znam, ali pošto se interesuješ provjeri sa njom.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Samo jedna informacija da neko od ovih Medjugoraca podjeli sa rajom , kako ste u pakas gurnuli vatromet box 40 x 40 cm ? Jel tolika kara u Amira ili je morao past Gang bang sa još njegova dva zaštitara ?
Evo sto vam čovjek kupi pirotehniku nego vam mora stvarat i prostor da je imate gdje sakrit .
Nije ni čudo sto ste mu toliko zahvalni pa mu stalno pušite karu , čovjek vas opremi i osigura da udjete sa box.evima .
Evo sto vam čovjek kupi pirotehniku nego vam mora stvarat i prostor da je imate gdje sakrit .
Nije ni čudo sto ste mu toliko zahvalni pa mu stalno pušite karu , čovjek vas opremi i osigura da udjete sa box.evima .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Drug, ne bi tvog punca!MortemHz je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:46Ako mi možemo reći da ste vi na početku teško oštećenielvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 11:13Valjda zato sto nama digne ofsajd u prvom, kad Nukic izlazi jedan na jedan koji eto ni ti ne spominjes. Valjda zato sto pokaze zuti Karicu, a za iste prekrsaje nema kartona Vrancicu i Ziljkicu, valjda eto ko ce znati...Stavrno od tebe nisam ocekivao da na takav nacin opravdas onakvu smijuriju, mogao sam od bilo koga ocekivati al vjeruj od tebe nisam..Hvala dragom Allahu pa nismo mi dobili onako kako ste vi, svakako mi je draze da ste vi nas ostetili, nego da smo mi vas..MortemHz je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:54
Na stranu mitovi i sve ostalo ali možda bi i bila navučena da nam opet nisu poništili čist gol. Javite vašim u upravi da se ne blamiraju i da ukažu na sve greške a ne samo jednu gdje njima to odgovara. Ako mi možemo reći da ste vi na početku teško oštećeni pa da smo na kraju i mi, da su poništena 2 gola na štetu obje ekipe ne znam zašto to vaši ne mogu uraditi.![]()
Jesi li ti pročitao moj post, ko bolan koga i šta opravdava?

Što volimo da kmeće pijaćari...
Dva puta u mjesec dana u sred vrapčića...boli to boli...
A tek smo počeli.
Dva puta u mjesec dana u sred vrapčića...boli to boli...
A tek smo počeli.
-
- Kontakt:
P.s. valjda će Medjugorci naučit da ratnim pjesmama i fašističkim poklicima nije mjesto na fudbalskim terenima .
Izgleda da niste skroz evoluirali da se znate ponasat na sportskim takmicenjima , rat je bio prije 30 godina a izgleda da u Medjugorju još nije javljeno da je stao .
Pa eto obavijestite ekipu da je prestao rat i da nema nikakve potrebe a te izljeve malogradjanstva ostavite za Citluk i Medjugorje .
Lijep pozdrav .
Izgleda da niste skroz evoluirali da se znate ponasat na sportskim takmicenjima , rat je bio prije 30 godina a izgleda da u Medjugorju još nije javljeno da je stao .
Pa eto obavijestite ekipu da je prestao rat i da nema nikakve potrebe a te izljeve malogradjanstva ostavite za Citluk i Medjugorje .
Lijep pozdrav .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Zamisli ti rasturamo prigradske trideset godina u svakom pogledu i imaju volje da pametuju...
U stvari jedino to i imaju.
A za finale kupa dovoljno će nam biti tri razlike ipak ste vi relativno blizu grada..kakvi god bili tu ste negdje..
U stvari jedino to i imaju.
A za finale kupa dovoljno će nam biti tri razlike ipak ste vi relativno blizu grada..kakvi god bili tu ste negdje..
I još ste i nevaspitani...

P.S. Opala prestani stavljat razmak (hrv. bjelina) ispred interpunkcija jer je odraz informatičke nepismenosti i smeta mi. Unaprijed hvala.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ako ste vi vaspitani, ja automatski pristajem na to da sam nevaspitan.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Tko se ono namjerno pojačao samo da Velež ne bude šampion?opalaopala je napisao/la: ↑24 apr 2023, 15:00P.s. valjda će Medjugorci naučit da ratnim pjesmama i fašističkim poklicima nije mjesto na fudbalskim terenima .
Lijep pozdrav .
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Samo da okacim tuzlanskoj seljadiji sta ih ceka vec naredne sezone

Slo Slo
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pa treba naravno osuditi. Navukao je par faulova nama vjerovatno i tjt. Ponisten cist gol vama, ponisten cist ko suza gol nama. Da je ostalo bez onog ponistenog gola na nasu stetu, moglo se reci da je bila sudijska kradja, ovako.. Ne znam bas. To za Nukica ofsajd, ne lupaj bezveze.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 11:22Posteno brate, sve dok ne budemo osudzivali u ime klubova koji ostvare nakaradne pobjede, necemo doci na bolje i popraviti nase stanje. Evo nama je drugi put, juce i protiv Veleza koji dadne gol iz ofsajda, ali ja ne zelim pobjedu i da nam vracaju na stetu Posusja koje gostuje u Srijedu. Yebes to vracanje, gdje vodi takav nacin. Na kraj kraja nismo simpatizeri boyca da se ponosimo takvim bodovima.FKSDoGroba je napisao/la: ↑24 apr 2023, 11:14Ma brate gorka pobjeda ono je cirkus. Stava sam da su nam ili vratili zbog Sloge ili su vas oštetili da poguraju klubove iz manjeg entiteta. Sudijska lakrdija se nastavlja i ne namjerava stat nažalostelvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:43Gdje su mi Sarajlije, da im cestitam na jucerasnjoj pobjedi, pobjeda je pobjeda, zasluzena, navucena ili ti sta vec .... Valjda to vise nije ni vazno, samo nek je pobjeda.![]()
A ppred toga da je X bio nebi bilo ne zasluzeno..
Pa vi ste mjerna jedinica za seljakluk majmunčino

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Nositelji Europskih vrijednosti
https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/ul ... ceg-bosna/
Ultrasi skandirali: “Nema Starog mosta srušile ga ustaše, naprijed Herceg-Bosna”
https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/ul ... ceg-bosna/
Ultrasi skandirali: “Nema Starog mosta srušile ga ustaše, naprijed Herceg-Bosna”
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Bilo kako bilo, ne mogu nam ništa i to je fakt. A kako bi i mogli, mi smo na putu za osmi šampionat, dok oni nemaju niti jedan.
-
- Kontakt:
A zamisli koliki je analni otvor u vas , nakon 3. god uzastopnog karanja …opalaopala je napisao/la: ↑24 apr 2023, 14:50Samo jedna informacija da neko od ovih Medjugoraca podjeli sa rajom , kako ste u pakas gurnuli vatromet box 40 x 40 cm ? Jel tolika kara u Amira ili je morao past Gang bang sa još njegova dva zaštitara ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Ono je bila sramota, prva velika greska je bila u vasu stetu. Sta bi bilo poslije ko zna, mozda bi mi dali 3 ili primili 2. Plus se vi borite za opstanak. Ironicno nisu oni nas "pazili" nego vas hoce da izbace. Nama natovarili ljagu a vas ostetili. Nigdje ovo ne vodi, uzas.elvirbaljic je napisao/la: ↑24 apr 2023, 11:22Posteno brate, sve dok ne budemo osudzivali u ime klubova koji ostvare nakaradne pobjede, necemo doci na bolje i popraviti nase stanje. Evo nama je drugi put, juce i protiv Veleza koji dadne gol iz ofsajda, ali ja ne zelim pobjedu i da nam vracaju na stetu Posusja koje gostuje u Srijedu. Yebes to vracanje, gdje vodi takav nacin. Na kraj kraja nismo simpatizeri boyca da se ponosimo takvim bodovima.![]()
Prava slika cjelokupne sezone Premijer lige BiH!

Fali : Kazlagić
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
PijaĆari već neko vrijeme nakon odigranih derbija pribjegavaju vrijeđanju i prostakluku u nedostatku pozitivnih rezultata na terenu. To samo odražava njihovu nemoć. Kako će biti prvi u državi kad ne mogu biti prvi u gradu?
-
- Kontakt:
Vici je cilj da Borac ode u Europu, a izbore opstanak drugi klubovi iz RS-a. U tom kontekstu treba gledati sve sudijske odluke. Nebitno za koji klub navijate, nekad ce biti ostecen nekad poguran shodno tome. Na to kad dodas greske radi cistog neznanja, imas lakrdiju od sudjenja i lige.
1921
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Balorda, feniksptica, Google Adsense [Bot], newton_heath_lyr, tutankamon1905 i 70 gostiju.