FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la RollingPaper » 24 apr 2023, 11:22

Skver je napisao/la:
24 apr 2023, 11:19
Sredice nam opstanak Nino i ekipa mu i oni menadjeri sa svojim snagatorima sto odredjuju ko ce igrati. Sto fukare njih ne isamaraju i otjeraju a ne ove sto su koloteralna steta.
Svugdje u svijetu su menadzeri ljudi iz nekog sportskog menadzmenta, gospoda, pa kad pogledam menadzere po Hrvatskoj, sve mladi momci školovani pametni. Samo kod nas su mendazeri ljudi koji lopte nisu šutnuli, nekakvi tetovirani bilderi, pa Husara je za njih Mino Raiola jbt.

Koga su ti menadzeri prodali i plasirali pa zaslužuju da imaju uticaj? Nikog.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 apr 2023, 11:26

Krivce treba tražiti u ložama stadiona, uprava koja je u mešetaranju sa kvazi menedžerima, ćelavim bradatim, bilderima, novokomponovanmi koji nemaju 8 razreda škole, kamatarima itd, a vode kojekakve agencije i zastupaju fola igrače, diktiraju sastave i slično.
ko je sumjnivim licima dao pravo da sjede u ložama i po kojem osnovu, dok pravi prijatelji kluba kisnu na tribinama, sramota.
Eh takvi likovi iz sjene vode kolo i klub.
ovi što pišu da krenemo s novim klubom i zadnjom ligom itd. isto će se desiti čim se popnemo koji rang gore ako klub ne uzme neko sa mudima i dobije pravo da odlučuje o svemu, bez ovih mešetara i kriminalaca i bez miješanja gradske uprave.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 apr 2023, 11:57

Mortus je napisao/la:
24 apr 2023, 11:26
Krivce treba tražiti u ložama stadiona, uprava koja je u mešetaranju sa kvazi menedžerima, ćelavim bradatim, bilderima, novokomponovanmi koji nemaju 8 razreda škole, kamatarima itd, a vode kojekakve agencije i zastupaju fola igrače, diktiraju sastave i slično.
ko je sumjnivim licima dao pravo da sjede u ložama i po kojem osnovu, dok pravi prijatelji kluba kisnu na tribinama, sramota.
Eh takvi likovi iz sjene vode kolo i klub.
ovi što pišu da krenemo s novim klubom i zadnjom ligom itd. isto će se desiti čim se popnemo koji rang gore ako klub ne uzme neko sa mudima i dobije pravo da odlučuje o svemu, bez ovih mešetara i kriminalaca i bez miješanja gradske uprave.
Slazem se, nesto najgluplje poslije potpisanog reprograma i svega bilo bi proglasiti stecaj i krenuti iz kantonalne..... Ovi su to momacki odradili, raspustili skupstinu i maltene privatizovali klub i sa nabildanim spodobama se tale.... Boga pitaj sta tu svega ima.... Ovdje samo moze doci neko poput Azmira i sa svojim snagatorima razyebati sijelo.... Nikakva druga opcija.
🔴⚫️

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 24 apr 2023, 12:17

Skver je napisao/la:
24 apr 2023, 11:19
Sredice nam opstanak Nino i ekipa mu i oni menadjeri sa svojim snagatorima sto odredjuju ko ce igrati. Sto fukare njih ne isamaraju i otjeraju a ne ove sto su koloteralna steta.
znaju fukare gdje mogu udarit a gdje ne mogu. a menadžeri su mraka posebna, to neko drugi neka rješava... ako trener nema pravo odrediti sebi prvih 11 na osnovu kvaliteta pojedinaca kojeg uoči na treningu, onda nam i ne treba ni trener ni klub je**at ga tam...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 24 apr 2023, 12:19

žao mi samo Eldara duša me boli, šta li mu je gamad rekla pa momak sebi kosu čupao...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Ajdotuzla
Kontakt:

Post Postao/la Ajdotuzla » 24 apr 2023, 12:53

Nema potrebe da govoris u mnozini... nisi svjestan koliko navijaci cijene Eldara... ako vec hoces da znas, jedan momcic se obratio igracima rijecima *ebem vam svima mater.. nakon cega je Eldar reagovao burno, sto je svakako logicno.. medjutim momak se odmah izvinuo Eldaru.. vjeruj bio sam tu, placuci je izasao s tribine.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 apr 2023, 13:52

Da mi neko opsuje mrtvog clana porodice, istog momenta bi mu glavu otkinuo. Sto ne udarise na upravu kad glume frajere neke, a qarine zesce svi odreda. Znaju na djecu udarat pi.ckurine obicne
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 24 apr 2023, 14:05

DamirT je napisao/la:
24 apr 2023, 13:52
Da mi neko opsuje mrtvog clana porodice, istog momenta bi mu glavu otkinuo. Sto ne udarise na upravu kad glume frajere neke, a qarine zesce svi odreda. Znaju na djecu udarat pi.ckurine obicne
A realno, šta je ostalo od fukara? Najjadnija grupa u državi, 20-ak golobradih dječaka naderanih spidom i odvaljenih od bambe.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 24 apr 2023, 15:25

Podrška za vaspitne, davno je trebalo, samo kod nas moze raditi ko sta hoce pa niko ne smatra za ozbiljno igranje u Slobodi.
A ti MoodyHank si im trebao to reci licno u subotu, ali nisi ni bio tu cim nisi ni vidio ko ih je postrojio.

p.s. psovanje ne podrzavam ali nije bilo direktno Eldaru.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 apr 2023, 15:30

MoodyHank je napisao/la:
24 apr 2023, 14:05
DamirT je napisao/la:
A realno, šta je ostalo od fukara? Najjadnija grupa u državi, 20-ak golobradih dječaka naderanih spidom i odvaljenih od bambe.
Nemoj da sere.š tu, momci se trude da odrze grupu a ti bajg nesto kao glume frajere, pa de idi stani ispred njih ako si faca i to im reci, vec nenas muda reci to pa ovako lijecis komplekse, i naravno ne opravdavam psovanje majke pogotov ne Mehmedovicu, al igraci i uprava su pi.zde najvece...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 24 apr 2023, 15:37

MMA075 je napisao/la:
24 apr 2023, 15:25
Podrška za vaspitne, davno je trebalo, samo kod nas moze raditi ko sta hoce pa niko ne smatra za ozbiljno igranje u Slobodi.
A ti MoodyHank si im trebao to reci licno u subotu, ali nisi ni bio tu cim nisi ni vidio ko ih je postrojio.

p.s. psovanje ne podrzavam ali nije bilo direktno Eldaru.
Nisam bio u subotu ali sam bio dovoljno puta da vidim u kakvom je stanju grupa.
fukara87 je napisao/la:
24 apr 2023, 15:30
MoodyHank je napisao/la:
24 apr 2023, 14:05
DamirT je napisao/la:
Nemoj da sere.š tu, momci se trude da odrze grupu a ti bajg nesto kao glume frajere, pa de idi stani ispred njih ako si faca i to im reci, vec nenas muda reci to pa ovako lijecis komplekse, i naravno ne opravdavam psovanje majke pogotov ne Mehmedovicu, al igraci i uprava su pi.zde najvece...
Klasično naše, "idi im reci u facu", "liječiš komplekse po internetu jer nemaš muda" i slične izlizane fraze. Tako se i krivci za stanje u kojem se Sloboda nalazi traže u sudijama i kuju razne teorije zavjere. Koliko god tih fraza iskoristio, činjenica je da je grupa najgora u državi i ne, neću im to reći u lice jer bi me vjerovatno spidom naderani neandertalci pretukli ili izboli. Jesi sretan?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 24 apr 2023, 15:45

simonknows je napisao/la:
24 apr 2023, 06:48
Skver je napisao/la:
23 apr 2023, 23:23
Ja vjerujem Simonu kad kaze da ne ispadamo a i ultrasstyle zna nesto al nece da nam kaze....a i Nino je rekao Simonu tako da :salut:
Niko meni ništa nije rekao, ali poznavajući neke stvari slobodno kažem da imam mišljenje da ne ispadamo, i kako sam to garantovao prije Sloge, isto toliko sam siguran i sad. :)
Malo mi pade teret sa srca al malo kako ovo procita ...
Pita me narod juce sta ti je nisi u elementu, ma kako cu bit, ne mogu doc sebi od subote Bgm
Al sta ces sta je tu je....
Sve smo ispricali u ovih par dana sve je receno, ili cemo mi spasit klub od kretena a to mozemo samo nekim protestima ili cemo gledat kako tonemo..
To za nasilje velika sramota velika. Ne treba to da se radi nikad vise, to treba vodja grupe da odrzi koju vaspitnu tim mangupima. Eno gledam juce fantastično izdanje Robijasa, cim ljudi vide malo zdraviju sredinu odma se i raja vraca, a ne ko kod nas sve iznutra truhlo...
Jutros ih vidim treniraju gore na Kampusu, daj Boze kakvog cuda u srijedu...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 24 apr 2023, 15:56

Ovdje uposte nema potrebe pokretat temu oko Fukara, stanje u grupi je trenutno takvo i svaka cast momcima koji se trude da odrze ovo. A nisu to golobradi mladici, nit naderani spidom. Itekako tu ima spremnih momaka, sto pokazu samo ovako izgleda krizne situacije, nazalost. I da ispadnemo i da se krene sve ispočetka, opet bi Fukare prve bile tu za klub. Samo sto je vecini ohladio ovaj kriminal u klubu koji se godinama vrti, pa ih trenutno nema u kopu.
Ja samo ne opravdavam postupke gdje su opet jedino najmladji ispastali, a milion osoba je ispred njih koji bi trebali bit na udaru i polagati račune.
Volim tebe, više od sebe

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 24 apr 2023, 16:07

Stanje na tabeli je takvo da poraz u Trebinju znaci i definitivno ispadanje

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 24 apr 2023, 16:07

Ima li ko kakav info,sa sastanka koji trebao biti održan sinoć sa upravom ,bilo je dosta nabrijanih za skidanje glava ...?

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 24 apr 2023, 16:10

Meni je fascinantno da se još niko nije oglasio iz kluba, apsolutno ništa, ni uprava, ni trener, znači niko. Strašno je kakav smo cirkus postali i kako nam u facu gledaju i zayebavaju nas. Poslije Trebinja očekujem press-konferenciju gdje se moli grad da ustane, da svi dođu, da će izaći 11 pitbullova na teren.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 apr 2023, 16:11

FKBilder je napisao/la:
24 apr 2023, 16:07
Stanje na tabeli je takvo da poraz u Trebinju znaci i definitivno ispadanje
Gore nece biti dovoljan bod za opstanak, igraci su valjda toga svjesni , s 3 boda produzavamo nadu , s bodom ili porazom smo vec u federalnoj!

Možda se oglase nakon Trebinja..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 24 apr 2023, 16:20

Petrovic Dragan / Leotar - Sloboda - Arena Sport
Gigovic Milos / Tuzla City - Posusje - nema prenosa

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 24 apr 2023, 16:30

Braćo kakav bod u Trebinju a ne 3. Ove nase lijepe lutke na terenu hodat ne znaju.
Ispali smo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 24 apr 2023, 16:43

Meni Simon ovdje remeti koncepciju :rol:

Razum mi govori da smo ispali 100%, ali brat kaže da ne ispadamo... Želim više Simonu da vjerujem. :mrgreen:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: amypitar i 9 gostiju.