Kad već barataš dijagnozama , Vi se trenutno klasični F33.2 s tendencijom k F32.3 .Balorda je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:44Zaboravio si apaurin.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:41Zaboravio si FAŠISTI !Balorda je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:28Po količini shizofrenije koja se trenutno prosipa po forumu, tijesna trka se vodi između komšija, tj. najvećih mitomana i falsifikatora apsolutno svega i nekoliko neurotičnih individua iz plavog tabora, s tim da potonji imaju tendenciju pogrošanja stanja, dok su komšije u svom uobičajenom shizo fazonu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
On je tebe izgleda zamijenio s nekim romobilašem...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Uša fašistoTruba1905burazeru je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:43JAdi sve tukne budući da živi na BB , nije lako nikako …
P.s. Bezbroj puta komentarima dokazao da je KRETENČINA !
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
imas li elektricni romobil? A mozda i rentas bin bin
Vidio sam te neki dan pa samo da te pitam do you have any tips

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Osttribine
- Kontakt:
Ali najjaci mit na prethodnim stranicama je ovaj samketov "Sloboda trebala osvojiti prvenstvo 1999. da se odigrao play off", kralju Sloboda je te sezone zavrsila 14 bodova iza Sarajeva od kojeg je te sezone imala dva poraza identicnim rezultatom 2:0 i na Tušnju i naravno Koševu
Što se tice neodigranog play offa te godine zbog Veleža i nedopuštanja da igra pod Bijelim Brijegom nije to bio samo stav FK Sloboda nego i ostalih "bošnjačkih/bosanskih" klubova učesnika play offa te 1999. godine.

Što se tice neodigranog play offa te godine zbog Veleža i nedopuštanja da igra pod Bijelim Brijegom nije to bio samo stav FK Sloboda nego i ostalih "bošnjačkih/bosanskih" klubova učesnika play offa te 1999. godine.
Ma to si ti nešto pomiješao...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:52imas li elektricni romobil? A mozda i rentas bin bin
Vidio sam te neki dan pa samo da te pitam do you have any tips![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sad će Ultrasi obilaziti sve haustore Brijegu i tražiti muškarce koji se zovu Ado, Adnan, Admir, Adis i slično 

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Mislio je na niz koji smo imali, i da smo mogli biti isti takvi u tom play offu, gdje bismo najvjerovatnije zbog te takve najbolje forme pobjeđivali u play offu i na kraju osvojili šampionat.Osttribine je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:52Ali najjaci mit na prethodnim stranicama je ovaj samketov "Sloboda trebala osvojiti prvenstvo 1999. da se odigrao play off", kralju Sloboda je te sezone zavrsila 14 bodova iza Sarajeva od kojeg je te sezone imala dva poraza identicnim rezultatom 2:0 i na Tušnju i naravno Koševu![]()

Ali ŠBB KBB...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Os da ti pozvonim na interfon i pobjegnem ?
Uživaj u životu na BB i divi se najtrofejnijem klubu u voljenoj nam Bosni i HERCEGOVINI !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Zatrubi slobodnoTruba1905burazeru je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:57Os da ti pozvonim na interfon i pobjegnem ?
Uživaj u životu na BB i divi se najtrofejnijem klubu u voljenoj nam Bosni i HERCEGOVINI !![]()
-
- Kontakt:
Umorište pravo !
Pod Bijelim brijegom zastava se viori, i ona govori Velež je najbolji
Na Gradskom se trazila karta vise, cak 120 ljudi je doslo da podrzi velikana iz platnove. Cestitke.
- Osttribine
- Kontakt:
To ŠBB KBB je van pameti, peto mjesto ste bili te sezone, sad ti navedoh 14 bodova razlike izmedju vas i Sarajeva, a niti ste imali aman neki niz dobrih rezultata kako tvrdite, slobodno izguglaj. Isto da sad mi kazemo da smo te godine igrali Evropu mi bi smo usli u grupnu fazu LŠ, nidje veze tvrdnje. Ali ni forma ti nije garant nicega, sezonu prije pod Bijelim Brijegom pred 20 hiljada navijaca, ŠB je razbio Sarajevo igrom, a mi iz jedne šanse dali gol i pobijedili ih i nerjeseno protiv Čelika nam bilo dovoljno za finale sa Željom koje smo izgubili, ali zato se ŠB u drugoj utakmici iskalio na Čeliku 6:1. Objektivno ŠB je godinu prije dakle zasluzio finale na Koševu, igrali su strašno sa Stankom Bubalom.Sky9 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:56Mislio je na niz koji smo imali, i da smo mogli biti isti takvi u tom play offu, gdje bismo najvjerovatnije zbog te takve najbolje forme pobjeđivali u play offu i na kraju osvojili šampionat.Osttribine je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:52Ali najjaci mit na prethodnim stranicama je ovaj samketov "Sloboda trebala osvojiti prvenstvo 1999. da se odigrao play off", kralju Sloboda je te sezone zavrsila 14 bodova iza Sarajeva od kojeg je te sezone imala dva poraza identicnim rezultatom 2:0 i na Tušnju i naravno Koševu![]()
Što se tice neodigranog play offa te godine zbog Veleža i nedopuštanja da igra pod Bijelim Brijegom nije to bio samo stav FK Sloboda nego i ostalih "bošnjačkih/bosanskih" klubova učesnika play offa te 1999. godine.![]()
Ali ŠBB KBB...
Mi kad tad sa onakvom ekipom nismo osvojili bar Kup ne znam kad ćemo...Osttribine je napisao/la: ↑24 apr 2023, 18:07To ŠBB KBB je van pameti, peto mjesto ste bili te sezone, sad ti navedoh 14 bodova razlike izmedju vas i Sarajeva, a niti ste imali aman neki niz dobrih rezultata kako tvrdite, slobodno izguglaj. Isto da sad mi kazemo da smo te godine igrali Evropu mi bi smo usli u grupnu fazu LŠ, nidje veze tvrdnje. Ali ni forma ti nije garant nicega, sezonu prije pod Bijelim Brijegom pred 20 hiljada navijaca, ŠB je razbio Sarajevo igrom, a mi iz jedne šanse dali gol i pobijedili ih i nerjeseno protiv Čelika nam bilo dovoljno za finale sa Željom koje smo izgubili, ali zato se ŠB u drugoj utakmici iskalio na Čeliku 6:1. Objektivno ŠB je godinu prije dakle zasluzio finale na Koševu, igrali su strašno sa Stankom Bubalom.Sky9 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:56Mislio je na niz koji smo imali, i da smo mogli biti isti takvi u tom play offu, gdje bismo najvjerovatnije zbog te takve najbolje forme pobjeđivali u play offu i na kraju osvojili šampionat.Osttribine je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:52Ali najjaci mit na prethodnim stranicama je ovaj samketov "Sloboda trebala osvojiti prvenstvo 1999. da se odigrao play off", kralju Sloboda je te sezone zavrsila 14 bodova iza Sarajeva od kojeg je te sezone imala dva poraza identicnim rezultatom 2:0 i na Tušnju i naravno Koševu![]()
Što se tice neodigranog play offa te godine zbog Veleža i nedopuštanja da igra pod Bijelim Brijegom nije to bio samo stav FK Sloboda nego i ostalih "bošnjačkih/bosanskih" klubova učesnika play offa te 1999. godine.![]()
Ali ŠBB KBB...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Osttribine
- Kontakt:
To mi nikad nece biti jasno, uvijek ste imali dobrih igraca i gotovo svaki koji je dosao u Sarajevo i Želju je ostavio traga, ali sa Slobodom nije uspio nista osvojiti. Ocigledno da nesto pogresno radite decenijamaSky9 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 18:11Mi kad tad sa onakvom ekipom nismo osvojili bar Kup ne znam kad ćemo...Osttribine je napisao/la: ↑24 apr 2023, 18:07To ŠBB KBB je van pameti, peto mjesto ste bili te sezone, sad ti navedoh 14 bodova razlike izmedju vas i Sarajeva, a niti ste imali aman neki niz dobrih rezultata kako tvrdite, slobodno izguglaj. Isto da sad mi kazemo da smo te godine igrali Evropu mi bi smo usli u grupnu fazu LŠ, nidje veze tvrdnje. Ali ni forma ti nije garant nicega, sezonu prije pod Bijelim Brijegom pred 20 hiljada navijaca, ŠB je razbio Sarajevo igrom, a mi iz jedne šanse dali gol i pobijedili ih i nerjeseno protiv Čelika nam bilo dovoljno za finale sa Željom koje smo izgubili, ali zato se ŠB u drugoj utakmici iskalio na Čeliku 6:1. Objektivno ŠB je godinu prije dakle zasluzio finale na Koševu, igrali su strašno sa Stankom Bubalom.

Beduin vs Simonknows

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Cetkovic pita Marica sta si sviro 
Ovo je vrhunac Allaha mi
E moj Bosnjo sta si sebi dozvolio

Ovo je vrhunac Allaha mi
E moj Bosnjo sta si sebi dozvolio

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, supervizor i 29 gostiju.