Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jeli istina da je neko udario Pranjica ,pa Goran tog lika patosirao...?Ajdotuzla je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:53Nema potrebe da govoris u mnozini... nisi svjestan koliko navijaci cijene Eldara... ako vec hoces da znas, jedan momcic se obratio igracima rijecima *ebem vam svima mater.. nakon cega je Eldar reagovao burno, sto je svakako logicno.. medjutim momak se odmah izvinuo Eldaru.. vjeruj bio sam tu, placuci je izasao s tribine.
Pitaj Simona sta je bilo na poluvremenu kod sudije?
Nije čovjek tu, piši mi u pp ako nije kakva tajna...
Ne samo Pranjica nego i Haruna….Edin1982 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 17:27Jeli istina da je neko udario Pranjica ,pa Goran tog lika patosirao...?Ajdotuzla je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:53Nema potrebe da govoris u mnozini... nisi svjestan koliko navijaci cijene Eldara... ako vec hoces da znas, jedan momcic se obratio igracima rijecima *ebem vam svima mater.. nakon cega je Eldar reagovao burno, sto je svakako logicno.. medjutim momak se odmah izvinuo Eldaru.. vjeruj bio sam tu, placuci je izasao s tribine.
Nemojmo krivicu svaljivat na Fukare, to je djelo pojedinca, poznatog svima nama u carsiji i tribini ali i on je odmah dobio povratnu. Valjda ste biti tamo i vidjeli desavanja, majka mu stara.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑24 apr 2023, 12:17znaju fukare gdje mogu udarit a gdje ne mogu. a menadžeri su mraka posebna, to neko drugi neka rješava... ako trener nema pravo odrediti sebi prvih 11 na osnovu kvaliteta pojedinaca kojeg uoči na treningu, onda nam i ne treba ni trener ni klub je**at ga tam...
Evo pitao si ga javno
Nemojte nam prepustat masti, da razmisljamo sta je bilo
To ja ovako indirektno pa ako prodje fora.
Boli me kara moja mala
Ma dovoljno je da se pogleda ko je u loži, i sve ti je jasno. Ali... Jače je od mene, je.biga.