Pošto je stadion Tušanj izgrađen na vakufskoj zemlji, postoje neke teorije...Osttribine je napisao/la: ↑24 apr 2023, 18:17To mi nikad nece biti jasno, uvijek ste imali dobrih igraca i gotovo svaki koji je dosao u Sarajevo i Želju je ostavio traga, ali sa Slobodom nije uspio nista osvojiti. Ocigledno da nesto pogresno radite decenijamaSky9 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 18:11Mi kad tad sa onakvom ekipom nismo osvojili bar Kup ne znam kad ćemo...Osttribine je napisao/la: ↑24 apr 2023, 18:07
To ŠBB KBB je van pameti, peto mjesto ste bili te sezone, sad ti navedoh 14 bodova razlike izmedju vas i Sarajeva, a niti ste imali aman neki niz dobrih rezultata kako tvrdite, slobodno izguglaj. Isto da sad mi kazemo da smo te godine igrali Evropu mi bi smo usli u grupnu fazu LŠ, nidje veze tvrdnje. Ali ni forma ti nije garant nicega, sezonu prije pod Bijelim Brijegom pred 20 hiljada navijaca, ŠB je razbio Sarajevo igrom, a mi iz jedne šanse dali gol i pobijedili ih i nerjeseno protiv Čelika nam bilo dovoljno za finale sa Željom koje smo izgubili, ali zato se ŠB u drugoj utakmici iskalio na Čeliku 6:1. Objektivno ŠB je godinu prije dakle zasluzio finale na Koševu, igrali su strašno sa Stankom Bubalom..