Priča mi čovjek dok cigaru mota

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Priča mi čovjek dok cigaru mota
Oslabio je s njim otkako je pobjegao sa zapada
Vako smo morali i Alema tagovati po 5 puta za odgovor nakon sto Hou ispadne, mozda se i Gre otisao vozati motorom
Napisa neki dan jedan forumas da ce biti izvan lige za tri godine.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:11Sta kazu Trae kar.inaLik samostalno haman izjednači seriju
Velika laz. Majstorski sam pogodio da Knicksi prolaze i da je Barnes pogodio onu tricu i Kingse bi. Mada i dalje nisam daleko od toga. A obe ekipe su bili autsajderi.
35 i 15. I kad sutira lose izvuci ce ga slobodna. A sto se tice kreacije za ostale je sami vrh lige.
Oslabio je najbolji igrac generacije nakon one povrede. Ja sam uvijek objektivan. Bio je nakon Brona, a prije Giannisa, najbolji igrac lige. Trenutno nije ni top10.
Ljubomora.
Vas dvojicu cijenim.
Pa valjda se "Most clutch player of the PO" gleda po broju postignutih poena u 4/4 i u zadnje 2 minute? Kako onda neko ko je dao 21 može biti bolji od nekog ko je dao 40?
Treba i da ti ekipa pobijedi na kraju, inače si mogao i prespavati zadnju četvrtinu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 19:13Pa valjda se "Most clutch player of the PO" gleda po broju postignutih poena u 4/4 i u zadnje 2 minute? Kako onda neko ko je dao 21 može biti bolji od nekog ko je dao 40?
Ok, Fox ima 40 poena u 4/4 u ovoj seriji, pri tome ekipa mu ima isti broj pobjeda kao i Reavesova.jose je napisao/la: ↑24 apr 2023, 19:45Treba i da ti ekipa pobijedi na kraju, inače si mogao i prespavati zadnju četvrtinu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 19:13Pa valjda se "Most clutch player of the PO" gleda po broju postignutih poena u 4/4 i u zadnje 2 minute? Kako onda neko ko je dao 21 može biti bolji od nekog ko je dao 40?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.