Najzasluzniji covjek sto Sarajevo nije u dubokom mulju su Fedja Kusturica koji je doveo Tana i koji je sve poplacao odmah dugove.
Ovaj influenser nije ni blizu tih ljudi, a Tan i danas ima velikog udjela u klib, ko kaze da on nije opet pare dao?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najzasluzniji covjek sto Sarajevo nije u dubokom mulju su Fedja Kusturica koji je doveo Tana i koji je sve poplacao odmah dugove.
TakodjerFKSDoGroba je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:47Možeš proslijedit u PP šta je bilo sa Kodrom ako ti nije belajGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:45Hvala svima koji su mi pisali u PP vezano za Kodru, da sad pojedinačno ne odgovaram. Super, znači tako stvari stoje. Dugo nismo imali kriminalce oko Kluba, poželili smo izgleda opet nakurcene hablečine. Kapu skidam Sabrini jedino što je bila pencilin raznoraznim klošarima koji su se vrzmali oko Kluba.
Zamisli prijetiš jednom čovjeku kakav je Kodro. Bježi Mehaga kralju odavde, bolje ti je ništa ne raditi nego ovdje dolaziti. Idi pecaj ribu po Švici, bolje nego da gledaš glavurde poput Hurema i ostalog šljama. Fuj!
Davno se pisalo Mahala od dolaska Mirvića upravlja klubom. Od smjene Sablića, rada iza leđa Kepčiji, pa i Hadžiću. Dovođenje Mirze je vrhunac. I još mali milion odluka.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:50Kad sam pisao da nam mafija vodi klub mnogi ste se smijali![]()
Ma dok se ne otjera Mirza bit ce još milion prica 90 % je izmišljeno i mahalske. Kao i ono da se pobio s ziljkicem, narkoman itd itd. Ovog sto spominju je 5-6 godina oko kluba al eto sad odjednom kriminalac a dosad nije bio.esprit24 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:55Sad se odjednom pojavi prica o prijetnjama prema Kodri
Nije vise interesantno dijeliti se na bojkot i anti bojkot
Bog kad je stvarao pitara imao je bas dosta posla
Ispade Mirza gori od Keljemendija sto se tice mafijanja
P.S da ne bi dobio etiketu. Boli me racku za prandelija, aylu, horde, mirvica. Bitno mi je da Sarajevo pobjedjuje i bitno mi je Sarajevo u evropi![]()
Bitno ti Sarajevo u evropi?esprit24 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:55Sad se odjednom pojavi prica o prijetnjama prema Kodri
Nije vise interesantno dijeliti se na bojkot i anti bojkot
Bog kad je stvarao pitara imao je bas dosta posla
Ispade Mirza gori od Keljemendija sto se tice mafijanja
P.S da ne bi dobio etiketu. Boli me racku za prandelija, aylu, horde, mirvica. Bitno mi je da Sarajevo pobjedjuje i bitno mi je Sarajevo u evropi![]()
A mogu li ja dobiti molim vas te informacije vezano za kodru bio bih jako zahvalanbordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:51Pa Sabrina radila po njegovim notama iz Sfk se ubacila u FKSGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:45Hvala svima koji su mi pisali u PP vezano za Kodru, da sad pojedinačno ne odgovaram. Super, znači tako stvari stoje. Dugo nismo imali kriminalce oko Kluba, poželili smo izgleda opet nakurcene hablečine. Kapu skidam Sabrini jedino što je bila pencilin raznoraznim klošarima koji su se vrzmali oko Kluba.
Zamisli prijetiš jednom čovjeku kakav je Kodro.. Bježi Mehaga kralju odavde, bolje ti je ništa ne raditi nego ovdje dolaziti. Idi pecaj ribu po Švici, bolje nego da gledaš glavurde poput Hurema i ostalog šljama. Fuj!
Takođeradem993 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 22:07A mogu li ja dobiti molim vas te informacije vezano za kodru bio bih jako zahvalanbordobijeli je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:51Pa Sabrina radila po njegovim notama iz Sfk se ubacila u FKSGalileoGalilei je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:45Hvala svima koji su mi pisali u PP vezano za Kodru, da sad pojedinačno ne odgovaram. Super, znači tako stvari stoje. Dugo nismo imali kriminalce oko Kluba, poželili smo izgleda opet nakurcene hablečine. Kapu skidam Sabrini jedino što je bila pencilin raznoraznim klošarima koji su se vrzmali oko Kluba.
Zamisli prijetiš jednom čovjeku kakav je Kodro.. Bježi Mehaga kralju odavde, bolje ti je ništa ne raditi nego ovdje dolaziti. Idi pecaj ribu po Švici, bolje nego da gledaš glavurde poput Hurema i ostalog šljama. Fuj!
Takodje, moze u pp please
Nije on bez veze bio selektor u21. kad je morao staviti da igra Trkulja a Kovacevic bio klupa.Sanchez87hz je napisao/la: ↑24 apr 2023, 22:35Kad neko napise Marinovic gospodin,mene bude sramota njegovih rijeci,koja je ono ubleha i hostapler da ne vjerujes,kakve hinjske izjave cijelu sezonu,a vidi i sam koliko je takmicenje neregularno zbog borca i njihovih ideja,pa jel te sramota pogledati se ujutru u ogledalo gospodine ugledni?
Pleme ti yebem zinedinsko zidansko.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, ErosViverosViv, Haksss, juka55, OzmoodPinglewood, rimljanin90, ronaldo99 i 71 gost.