Nisu loptu ni na fizickom sutnuli

Nisu loptu ni na fizickom sutnuli
Sve jedan nas navijac medju kojim sam i ja je onu lakrdiju osudio,bolje nemoj ni pisat tek da bi nesto napisao.let3 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:16Razlika je u tome sto su npr. ovdje prvi pitari ismijali onaj ponistenu gol Tuzla Cityu, svjesni sudijske kradje, a troprstasi se prave ludi vec godinama na sudijske cirkuse, opravdavaju to na najjadnije nacine, jos u toj propagandi pominju dzamije koje se porusene u ratuTMmanija2012 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:10Ovdje se samo osuđuju lakrdije od Borca ( i treba da se osude) ali ja ne vidim da neko osudi svoj klub kad ga sudije guraju ili bilo kakvo drugo muljanje ( ima mali milion primjera).Malo je to supacki![]()
moras biti mnogo pokvaren za tako nesto.
Vi ste ti sto bacate cigle po autobusu u Jablanici kad smo igrali finale sa Zrinjskim 2008 i sturu ufatili iza zgrada, zaboravio sam da ste bas fini
Pa to sam i ja napisao, jbm te ćoravamosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 00:01Sve jedan nas navijac medju kojim sam i ja je onu lakrdiju osudio,bolje nemoj ni pisat tek da bi nesto napisao.let3 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:16Razlika je u tome sto su npr. ovdje prvi pitari ismijali onaj ponistenu gol Tuzla Cityu, svjesni sudijske kradje, a troprstasi se prave ludi vec godinama na sudijske cirkuse, opravdavaju to na najjadnije nacine, jos u toj propagandi pominju dzamije koje se porusene u ratuTMmanija2012 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:10Ovdje se samo osuđuju lakrdije od Borca ( i treba da se osude) ali ja ne vidim da neko osudi svoj klub kad ga sudije guraju ili bilo kakvo drugo muljanje ( ima mali milion primjera).Malo je to supacki![]()
Pisao sam slicno na ovu temu. Za sezonu 23/24 treba se dogovoriti da klubovi ne idu u Banja Luku, jer je svaki ostecen bio ove godine, cak i Zrinjski, ali im nije uticalo na rezultata.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 00:00Kao sto sam rekao neki dan,klubovi iz rs moraju ostati u ligi,Bojac mora igrat evropu pa makar se penali iz svlacionice svirali.Ovakve lakrdije nisu vidjenje od kad postoji lopta,nek se nasi medju sobom kolju i sve ovo gledaju. Da se nesto pitam,ofirno bi se dogovorio sa klubovima iz Federacije i sve stelio kako kome treba,bas da bude ofirno na max zbog ovih vanago,ovo nema svrhe igrat.Nije poenta da npr Sarajevo ode u evropu ili bude prvak kad imas ove spodobe koje unistavaju klubove,nek capi iz klubova cute na ove lakrdije hebem im sve sto imaju.
Nije problem Borac,mogao je neko drugi na to mjesto biti,poenta je unistavanje fudbala kao igre,dodjes na tekmu i gledas u istavanje igre da bi Leotar neki ostao ili Sloga jer im se moraju tereni napraviti. Samo dajte da se igra fudbal u barem nekim granicama,jer ovo sto gledamo su lakrdije nevidjenih razmjera. Ovi sto vode klubove i sto cute na sve ove lakrdije su mi isti kao i Vico bez izuzetaka. 90TIH godina su prenosi i emisije bile bolje,sada 8mas pregled od 2 minuta mozda u 21 vijeku,imas sudije koji naprave lakrdiju i nemas nikakv info kako su ocijenjeni,jesul suspendovani ili kaznjeni. Imas terene koji se prave po 12 mjeseci tj uzimaju se i peru ogromne cifre,al ono sto najvise fascinira su mediji i kako izbjegavaju da prozivaju savez. Prije ko je god bio na celu saveza udaralo se jako,mediji su pljuvali itd a sada kad su najvece lakrdije svi cuteArgentina je napisao/la: ↑25 apr 2023, 00:40Pisao sam slicno na ovu temu. Za sezonu 23/24 treba se dogovoriti da klubovi ne idu u Banja Luku, jer je svaki ostecen bio ove godine, cak i Zrinjski, ali im nije uticalo na rezultata.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 00:00Kao sto sam rekao neki dan,klubovi iz rs moraju ostati u ligi,Bojac mora igrat evropu pa makar se penali iz svlacionice svirali.Ovakve lakrdije nisu vidjenje od kad postoji lopta,nek se nasi medju sobom kolju i sve ovo gledaju. Da se nesto pitam,ofirno bi se dogovorio sa klubovima iz Federacije i sve stelio kako kome treba,bas da bude ofirno na max zbog ovih vanago,ovo nema svrhe igrat.Nije poenta da npr Sarajevo ode u evropu ili bude prvak kad imas ove spodobe koje unistavaju klubove,nek capi iz klubova cute na ove lakrdije hebem im sve sto imaju.
Tesko da bi prihvatio ovako nesto bilo koji klub, ali mislim da bi o ovome sigurno razmislili Zeljo, Tuzla City, Siroki, Igman i Posusje. Zbog uprave i odnosa, Sarajevo ne bi pristalo, da su neki drugi ljudi u klubu, vjerujem da bi.
Ovakvo saopstenje prije pocetka sezone, dok jos nije pocela zvanicna sezona, a samim time i da pocneni da jedan po jedan klub ne odu u BL je najglasnija stvar u svijetu fudbala. Mislim da bi ovo prenijeli svi mediji na svijetu i stali u zastitu fudbala, pa cak i zastitu Borca jer od kluba prave kriminalnu organizaciju.
Kao vi Olimpiku 15/16 kad ste bez Evrope ostali zbog tog pustanja, ali bitno je bilo da Borac ispadne.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 00:17Da ovi nasi klubovi imaju barem malo casne ljude,pustili bi svaku Igmanu i Slobodi,pa makar i bez evrope ostali.
A da malo procitas stranice nakon pa i tokom utakmice Sarajeva i TC i vidis komentare pitara na onu lakrdiju, druga stvar i Sarajevo je osteceno u toj utakmici za cist gol i plus jedan ofsajd na nasoj polovini terena sto je van pravila fudbalskih plus more zutih kartona. Nego ovde ste svi vidoviti sta li pa znate da eto da je TC prva povela ili izjednacila ne bi Sarajevo preokrenulo i pobijedilo. Sudije grijese iz kola u kolo,, prije kolo dva i Sarajevu su ukrali cistu pobjedu protiv Sloge. Ali su se posebno ovom Igmanu na kosti navalili, eno u Trebinju smo mogli vidjeti pljacku kao i nocas.let3 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:16Razlika je u tome sto su npr. ovdje prvi pitari ismijali onaj ponistenu gol Tuzla Cityu, svjesni sudijske kradje, a troprstasi se prave ludi vec godinama na sudijske cirkuse, opravdavaju to na najjadnije nacine, jos u toj propagandi pominju dzamije koje se porusene u ratuTMmanija2012 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:10Ovdje se samo osuđuju lakrdije od Borca ( i treba da se osude) ali ja ne vidim da neko osudi svoj klub kad ga sudije guraju ili bilo kakvo drugo muljanje ( ima mali milion primjera).Malo je to supacki![]()
Da je promašio penal, ponovio bi ga zbog ulaska u 16 prije vremena.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337, riki46 i 8 gostiju.