Premijer liga BiH - aktuelno

DamirT
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la DamirT » 24 apr 2023, 23:47

Mamba21 je napisao/la:
24 apr 2023, 23:44
Avion vam se prvom prilikom srušio !
slika
Nisu loptu ni na fizickom sutnuli :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 24 apr 2023, 23:48

Mamba21 je napisao/la:
slika
Al kakve čovjek kokainske oči ima ovaj Vico, pa to je čudo

Mogu mislit kako ga želudac sluša :D

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 24 apr 2023, 23:50

Ovaj bojac bi se za opstanak borio da ima pravde, ne znam kako one igrače nije stid igrati. To mi nikad neće biti jasno. Ali zato kad dodje veliki klub sa Farskih Otoka, vidjet će šta je sila.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 apr 2023, 23:57

Ali kad je Ninkara zavalja ko na terminu, loptu stid ko je kotrlja. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 apr 2023, 00:00

Kao sto sam rekao neki dan,klubovi iz rs moraju ostati u ligi,Bojac mora igrat evropu pa makar se penali iz svlacionice svirali.Ovakve lakrdije nisu vidjenje od kad postoji lopta,nek se nasi medju sobom kolju i sve ovo gledaju. Da se nesto pitam,ofirno bi se dogovorio sa klubovima iz Federacije i sve stelio kako kome treba,bas da bude ofirno na max zbog ovih vanago,ovo nema svrhe igrat.Nije poenta da npr Sarajevo ode u evropu ili bude prvak kad imas ove spodobe koje unistavaju klubove,nek capi iz klubova cute na ove lakrdije hebem im sve sto imaju.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 apr 2023, 00:01

let3 je napisao/la:
24 apr 2023, 20:16
TMmanija2012 je napisao/la:
24 apr 2023, 20:10
Ovdje se samo osuđuju lakrdije od Borca ( i treba da se osude) ali ja ne vidim da neko osudi svoj klub kad ga sudije guraju ili bilo kakvo drugo muljanje ( ima mali milion primjera).Malo je to supacki :kafa:
Razlika je u tome sto su npr. ovdje prvi pitari ismijali onaj ponistenu gol Tuzla Cityu, svjesni sudijske kradje, a troprstasi se prave ludi vec godinama na sudijske cirkuse, opravdavaju to na najjadnije nacine, jos u toj propagandi pominju dzamije koje se porusene u ratu :puke: moras biti mnogo pokvaren za tako nesto.
Sve jedan nas navijac medju kojim sam i ja je onu lakrdiju osudio,bolje nemoj ni pisat tek da bi nesto napisao.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 apr 2023, 00:17

Da ovi nasi klubovi imaju barem malo casne ljude,pustili bi svaku Igmanu i Slobodi,pa makar i bez evrope ostali.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 apr 2023, 00:18

emil02in je napisao/la:
24 apr 2023, 23:42
Arvid je napisao/la:
24 apr 2023, 20:28
Draženu Mariću poslati RA u prvi tunel, u pašteti se probudio.
Jašta i onda da se vi smijete kad nas kažnjavali,uradite nešto sami a ne samo čekati nekoga drugog!
Vi ste ti sto bacate cigle po autobusu u Jablanici kad smo igrali finale sa Zrinjskim 2008 i sturu ufatili iza zgrada, zaboravio sam da ste bas fini :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 apr 2023, 00:32

mosarajvosa83 je napisao/la:
25 apr 2023, 00:01
let3 je napisao/la:
Ovdje se samo osuđuju lakrdije od Borca ( i treba da se osude) ali ja ne vidim da neko osudi svoj klub kad ga sudije guraju ili bilo kakvo drugo muljanje ( ima mali milion primjera).Malo je to supacki :kafa:
Razlika je u tome sto su npr. ovdje prvi pitari ismijali onaj ponistenu gol Tuzla Cityu, svjesni sudijske kradje, a troprstasi se prave ludi vec godinama na sudijske cirkuse, opravdavaju to na najjadnije nacine, jos u toj propagandi pominju dzamije koje se porusene u ratu :puke: moras biti mnogo pokvaren za tako nesto.
Sve jedan nas navijac medju kojim sam i ja je onu lakrdiju osudio,bolje nemoj ni pisat tek da bi nesto napisao.
Pa to sam i ja napisao, jbm te ćorava :mrgreen:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 25 apr 2023, 00:40

25 apr 2023, 00:00
Kao sto sam rekao neki dan,klubovi iz rs moraju ostati u ligi,Bojac mora igrat evropu pa makar se penali iz svlacionice svirali.Ovakve lakrdije nisu vidjenje od kad postoji lopta,nek se nasi medju sobom kolju i sve ovo gledaju. Da se nesto pitam,ofirno bi se dogovorio sa klubovima iz Federacije i sve stelio kako kome treba,bas da bude ofirno na max zbog ovih vanago,ovo nema svrhe igrat.Nije poenta da npr Sarajevo ode u evropu ili bude prvak kad imas ove spodobe koje unistavaju klubove,nek capi iz klubova cute na ove lakrdije hebem im sve sto imaju.
Pisao sam slicno na ovu temu. Za sezonu 23/24 treba se dogovoriti da klubovi ne idu u Banja Luku, jer je svaki ostecen bio ove godine, cak i Zrinjski, ali im nije uticalo na rezultata.

Tesko da bi prihvatio ovako nesto bilo koji klub, ali mislim da bi o ovome sigurno razmislili Zeljo, Tuzla City, Siroki, Igman i Posusje. Zbog uprave i odnosa, Sarajevo ne bi pristalo, da su neki drugi ljudi u klubu, vjerujem da bi.

Ovakvo saopstenje prije pocetka sezone, dok jos nije pocela zvanicna sezona, a samim time i da pocneni da jedan po jedan klub ne odu u BL je najglasnija stvar u svijetu fudbala. Mislim da bi ovo prenijeli svi mediji na svijetu i stali u zastitu fudbala, pa cak i zastitu Borca jer od kluba prave kriminalnu organizaciju.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 apr 2023, 01:46

Argentina je napisao/la:
25 apr 2023, 00:40
25 apr 2023, 00:00
Pisao sam slicno na ovu temu. Za sezonu 23/24 treba se dogovoriti da klubovi ne idu u Banja Luku, jer je svaki ostecen bio ove godine, cak i Zrinjski, ali im nije uticalo na rezultata.

Tesko da bi prihvatio ovako nesto bilo koji klub, ali mislim da bi o ovome sigurno razmislili Zeljo, Tuzla City, Siroki, Igman i Posusje. Zbog uprave i odnosa, Sarajevo ne bi pristalo, da su neki drugi ljudi u klubu, vjerujem da bi.

Ovakvo saopstenje prije pocetka sezone, dok jos nije pocela zvanicna sezona, a samim time i da pocneni da jedan po jedan klub ne odu u BL je najglasnija stvar u svijetu fudbala. Mislim da bi ovo prenijeli svi mediji na svijetu i stali u zastitu fudbala, pa cak i zastitu Borca jer od kluba prave kriminalnu organizaciju.
Nije problem Borac,mogao je neko drugi na to mjesto biti,poenta je unistavanje fudbala kao igre,dodjes na tekmu i gledas u istavanje igre da bi Leotar neki ostao ili Sloga jer im se moraju tereni napraviti. Samo dajte da se igra fudbal u barem nekim granicama,jer ovo sto gledamo su lakrdije nevidjenih razmjera. Ovi sto vode klubove i sto cute na sve ove lakrdije su mi isti kao i Vico bez izuzetaka. 90TIH godina su prenosi i emisije bile bolje,sada 8mas pregled od 2 minuta mozda u 21 vijeku,imas sudije koji naprave lakrdiju i nemas nikakv info kako su ocijenjeni,jesul suspendovani ili kaznjeni. Imas terene koji se prave po 12 mjeseci tj uzimaju se i peru ogromne cifre,al ono sto najvise fascinira su mediji i kako izbjegavaju da prozivaju savez. Prije ko je god bio na celu saveza udaralo se jako,mediji su pljuvali itd a sada kad su najvece lakrdije svi cute

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 25 apr 2023, 01:59

25 apr 2023, 00:17
Da ovi nasi klubovi imaju barem malo casne ljude,pustili bi svaku Igmanu i Slobodi,pa makar i bez evrope ostali.
Kao vi Olimpiku 15/16 kad ste bez Evrope ostali zbog tog pustanja, ali bitno je bilo da Borac ispadne.

Danas je Olimpik ugasen, vi ste u polubojkotu, a Borac je dezurni krivac. Kako se sve okrene.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 25 apr 2023, 02:12

Ovo Igmanu što se radilo danas u BL ili Trebinju je genocid nad fudbalom! Ovaj Borac kad Vico ode nece nigdje dobro proci , borba za opstanak im je zagarantovana, onda ce Mile izaci sa saopštenjem da je ovo udar na institucije RS-a . Gigovic ih uništi u Trebinju i samo ga sklone par kola i da ne sudi i to je to.. Još sam nakon Trebinja pisao da se trebalo razgovarati sa Upravom Igmana i TC da se svako kolo izadje s terena jer ovako više ne ide. Sa klubovima koji imaju Hrvatski predznak ne treba ni razgovarati Zrinjski uzima titulu, Široki ce ostati bez Evrope a Posušje mozda izbori opstanak a i Gabela se Vraca tako da ce nekom racunicom biti dugo očekivani model 4 4 4 to je još najavljeno kako je Vico došao na celo saveza neko je pisao o tome ma da iskreno na pocetku nisam vjerovao u tu teoriju ali evo im prilike da to ostvare..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 apr 2023, 04:51

Mamba21 je napisao/la:
slika

Jos im samo Colpa i beus fale i to su ti ublehasi koji kroje sve .Pogledaj samo ti ove bagre od ljudi ,vidi ovog chore ljigavca :evil: Dok ih ne nabijemo iz saveza necemo na zelenu granu,sto duze su oni u savezu do tada ce se desavati ovakve lakrdije,**** li ih sise materine koja ih je okotila
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 25 apr 2023, 06:01

let3 je napisao/la:
A da malo procitas stranice nakon pa i tokom utakmice Sarajeva i TC i vidis komentare pitara na onu lakrdiju, druga stvar i Sarajevo je osteceno u toj utakmici za cist gol i plus jedan ofsajd na nasoj polovini terena sto je van pravila fudbalskih plus more zutih kartona. Nego ovde ste svi vidoviti sta li pa znate da eto da je TC prva povela ili izjednacila ne bi Sarajevo preokrenulo i pobijedilo. Sudije grijese iz kola u kolo,, prije kolo dva i Sarajevu su ukrali cistu pobjedu protiv Sloge. Ali su se posebno ovom Igmanu na kosti navalili, eno u Trebinju smo mogli vidjeti pljacku kao i nocas.

P.S. nisam skontao na prvu ovo "ismijali", tek vidim da si objasnio da nije u negativnom kontekstu, ali eto ima ih sto prozivaju, a u biti oštećene obje ekipe na onoj tekmi :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 apr 2023, 07:09

Problem je uvijek isti, loše mijenjamo još gorima, pa smo nakon Begića dobili Vicu. To jednostavno tako funkcioniše, ne može se pošten čovjek izboriti za tako važne funkcije, mora imati političku podršku, biti spreman na truhle kompromise i oni koji ga biraju moraju biti sigurni da će ih ispoštovati.

To je simbioza koja je temelj cijele države i u svakoj je pori društva.

Klubovima se jasno stavi do znanja da ne talasaju, da će i oni nešto ušićariti, odnosno ljudi koji ih vode.

Klubovi tu nemaju mnogo izbora, bojkoti i talasanje neće donijeti apsolutno ništa, samo će ih skupo koštati. Tužno je to i žalosno. Evo, uzeću za primjer Igman i Tuzlu, 20 igrača se sedam dana sprema za utakmicu, Musemić i Bošnjaković spremaju neke taktike, ljudi mukotrpno rade zbog tih 90 minuta utakmice, i onda sve to pada u vodu jer ne mogu protiv više sile. Dvije sudijske odluke im unište sve na čemu su radili, pa onda sve ispočetka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 25 apr 2023, 08:26

Kod nas su se ljudi toliko navikli na loše da im je mrsko i da izađu na proteste.

Lakše pobjeći od problema nego nešto pokušati riješiti.
Nekad nas je bilo skoro 4mil sada oko 2,5 miliona.

🇩🇪
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 apr 2023, 08:39

Nego, DŽe mi je onaj ahbab što za Želju navija, onaj Brajlović, da ga pitam nešto :kafa:
Ili se samo javlja kad FKS igra? Kad sudije nesh zayebu?
Šta on veli na ovo, jel ovo čudo neviđeno ili je standardna situacija?
Koševo Zapad

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 25 apr 2023, 09:35

Mostarwolf1981 je napisao/la:
25 apr 2023, 09:33
slika
Da je promašio penal, ponovio bi ga zbog ulaska u 16 prije vremena.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, nedimmmm1337, riki46 i 8 gostiju.