FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako neko moze da imeni posalje pp razlog ne dolaska kodre.
Ako je bila neka prijetnja treba da se kaze ko je sta je ime prezime
Ako je bila neka prijetnja treba da se kaze ko je sta je ime prezime
Ja bi igrao protiv zrinjskig
4-5-1 al bi Rinaldim igro u spicu.. Hamza nek se malo odmori
Radovic i mulalic trebaju igrat od prve min, nadam se dace golman celika u ovoj pokazat ili kvalitet koji ce sehinovica zakovat za stolicu ili ce nam se pojavit Alaim.. (Mene jako puno podsjeca ba Alaima dobeo ne inteligentan sporo bacanje ko god osuta sa 20+ m bude go.
Radovic i mulalic trebaju igrat od prve min, nadam se dace golman celika u ovoj pokazat ili kvalitet koji ce sehinovica zakovat za stolicu ili ce nam se pojavit Alaim.. (Mene jako puno podsjeca ba Alaima dobeo ne inteligentan sporo bacanje ko god osuta sa 20+ m bude go.
Alaim je za Dizadrevica Dejan Bandovic licno, ko sto je Sahinovic za Alaima Dino Hamzic zato dijelim misljenjePitar6785 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 03:50Ja bi igrao protiv zrinjskig
90!
- ElCartel11
- Kontakt:
Pojedinacno kad gledaš igrace imamo jacu ekipu da. I stojim iza toga. Jedan Vrancic ti vrijedi kao pola ekipe Borca.Dema7 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:36Joj Al raja svašta pišu kao protutnjat ćemo BL i sa sudijama imamo 3x jaču ekipugdje ba imamo jaču ekipu, od 2 mjesta pa do 6 su ekipe bukvalno u 5 deka, mi borac listića gurbeti Velež bukvalno u 5 deka svak svakog može dobit, E svinjski je jaka ekipa kad unaprijed znaš gdje god igraju da će dobiti… gjde smo mi jaka ekipa na koševu igrws protiv Tuzle gdje su je svi dobijali zato se i bore za opstanak igraš pred dobro popunjenim tribinama i ti ne napraviš bukvlano Al bukvalno ni jedne jedine akcije, prilike nismo napravili, ljudi nam poklonili gol i bili duplo opasniji i bolji… šta mi imamo 3, 3 dobra igrača gdje možeš rec da su bas dobri ovo ostalo je nivo ove lige… Ne hajcajte se previše nit se nadajte i svemu ovome kad dodaš da ti nema najvatrenijih navijača da je rat uprava-navijači ne možeš ti očekivati puno toga, jedino da ti svako kolo neki pojedinac napravi neko cudo zabije gol na individualni kvalitet u okrene utakmicu u našu korist. Ovih zadnjih 5 tekmi smo odradili dobro, Al sve su to bile tekme realno sa lošijim protivnicima od nas, e sad je pravi ispit kad igraš sa jačim ekipama direktnim kunkurentima za Europu tu ćemo vidjet kakva smo ekipa i koliko možemo, realno imamo najteži raspored… Bit će bas bas gusto i teško izborit Europu. Na kosevu sve tekme moraš pobjedit, a u gostima otkinuti neke bodove…
Problem je u treneri koji ne koristi ni 5% od ekipe koju ima. Da je normalan trener mi bi sa ovakvom ekipom u ovoj kur.cini od lige morali mljeti sve.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
E ebo vas svinjski i priča da su najbolji daj ba pa kakav vam je to karakter?! Takvim stavom od njih smo ovo napravili da svi skidaju gaće unaprijed pred njima, da se naša 3 najbolja igrača utakmicu prije njih čiste s kartonima jer "nemas tu sta traziti" - nabijem ih.
Sudije - samo "razgovor" na kućnom pragu.
Ne treba nama Mirviću pomoć sudija a i nas je ostetio - renanov go je čist ko suza.
Sudije - samo "razgovor" na kućnom pragu.
Ne treba nama Mirviću pomoć sudija a i nas je ostetio - renanov go je čist ko suza.
ma uzimamo zrinjskog i mirza dobija novi ugovor na 2 godine
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Vico je prosle godine napravio propust pa dozvolio ds ispadnu Radnik i Rudar. Ove godine mu se to nece desiti sigurno, mada je najrealnije da ispadnu Leotar i Sloboda koji su ocajni ove godine. Sto se tice Evrope tu nema posebnih protekcija osim da mu je Borac siguran. Mi cemo u svakoj narednoj utakmici imat ps pa sta nam Bog da. Ono u sto sam siguran da ce mali plavi imat guranje od sudija protiv Igmana, Posusja i Slobode ne sto su nekom interesantni nego sto se Leotar i Sloga moraju spasiti.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Svi tražite u pp za Kodru kao da je bitno sad, čovjek je odstupio i nema povratka više, samo se nervirate.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Realan post, a i curica s društvenih mreža, nema šta tražiti na ozbiljnoj funkciji. Neka napravi blog, to joj je domet.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 apr 2023, 21:37Kodru smo zvali ljetos, odnosno jesenas, kad i Prosineckog. Kodro nije htio ni da razgovara uopšte, a Prosinecki je tražio 30 hiljada dolara platu i za svoja tri asistenta isto jaku platu. Mirvic im je ponudio po dvije milje platu, uz klauzulu da ce im isplatiti sveukupno sto su trazili ako osvoje titulu.joker90 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:18Upravo tako, Kodro je bio na korak bukvalno od klupe, ali nas Mirza zna fine cike koji su tu "utakmicu" dobili van terena i umjesto da sad sa Kodrom vec gradimo nesto za iducu sezonu, mi gradimo qrcinu i nadamo se da bljesne Avram ili Vrancic pa da dobijemo tekmu na individualnu majstoriju. Neka nama naseg Mirzaha i Mirvaha, gradimo zdrave temelje!ajdohordas je napisao/la: ↑24 apr 2023, 20:05Kodro je bio na korak od potpisivanja ugovora. Mirza je poslije Posušja trebao da bude bivši.
Kodrin pomoćnik prvi trebao je da bude Aldin Džidić onaj što sindikat vodi. Sa njim lično sam pričao i sve je bilo vrlo blizu...
Šta se desilo odjednom pojma nemam, imao sam osjećaj kao da je ta utakmica odlučivala o svemu...![]()
Bio je u igri jos onaj iz susjedne države, ali ga nasa liga nije interesovala.
Mirza je doveden kao privremeno rjesenje do kraja sezone.
Za ljeto ima jasan plan i za SD-a i za trenera.
Ja sam jedan od onih koji ne zele Mirzu ni privremeno, a ni ovu instagramušu. Da me ne bi etiketirali.
Kako ce UEFA znati da je Gigovic Vicin kriminalac kad ga Vico i savez prikazuju UEFI kao reprezentativnog sudiju!!!!ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2023, 00:29A uefu stvarno boli qrac za nama i našom ligom. Najveća svjetska kriminalna organizacija su upravo oni.
Štimaju se tekme po Italiji i Francuskoj a da ne spominjem lige poput Rusije, Bugarske, Rumunije itd. Mi smo im i zanemarljivi. Dokaz tome je i Gigović koji je najveće smeće PL ikad a redovno je delegiran u Evropi, nebitno što je četvrti sudija, znači njima on odgovara, nebitno na njegov loš CV i sudijske lakrdije koje je pravio. Nemoguće da niko od ljudi iz uefe nikad ne pregleda sudijske odluke i izvještaje onih koje oni izaberu i delegiraju.
Znači ili se prave ludi ili i njima takvi podobni odgovaraju pa makar da tablu za izmjene dižu.
UEFA posalje savezu dopis da delegiraju par sudija koje ce pozvati, Vico naravno boduje sudije po tome ko je vise penala navuko Borcu

U novi boj ...
Raja je subjektivna pri ocjenjivanju nasa ekipe. Malo ljubav zamagljuje vid,malo sarajevocentricni mediji nasim igracima daju status.Dema7 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:36Joj Al raja svašta pišu kao protutnjat ćemo BL i sa sudijama imamo 3x jaču ekipugdje ba imamo jaču ekipu, od 2 mjesta pa do 6 su ekipe bukvalno u 5 deka, mi borac listića gurbeti Velež bukvalno u 5 deka svak svakog može dobit, E svinjski je jaka ekipa kad unaprijed znaš gdje god igraju da će dobiti… gjde smo mi jaka ekipa na koševu igrws protiv Tuzle gdje su je svi dobijali zato se i bore za opstanak igraš pred dobro popunjenim tribinama i ti ne napraviš bukvlano Al bukvalno ni jedne jedine akcije, prilike nismo napravili, ljudi nam poklonili gol i bili duplo opasniji i bolji… šta mi imamo 3, 3 dobra igrača gdje možeš rec da su bas dobri ovo ostalo je nivo ove lige… Ne hajcajte se previše nit se nadajte i svemu ovome kad dodaš da ti nema najvatrenijih navijača da je rat uprava-navijači ne možeš ti očekivati puno toga, jedino da ti svako kolo neki pojedinac napravi neko cudo zabije gol na individualni kvalitet u okrene utakmicu u našu korist. Ovih zadnjih 5 tekmi smo odradili dobro, Al sve su to bile tekme realno sa lošijim protivnicima od nas, e sad je pravi ispit kad igraš sa jačim ekipama direktnim kunkurentima za Europu tu ćemo vidjet kakva smo ekipa i koliko možemo, realno imamo najteži raspored… Bit će bas bas gusto i teško izborit Europu. Na kosevu sve tekme moraš pobjedit, a u gostima otkinuti neke bodove…
Evo realno :
Sahinovic-Mlad,neiskusan,kostao nas.
Dizdarevic- Katastrofa,kostao nas
Musa Uvijek bio los defanzivno,uslijed nestrucnog rada kod nas propao k'o kauc
Tomasevic - Ne do Bog nikome
Radovic- moze proci,prosjek
Mulalic Mlad ,neiskusan,ima potencijal za koju godinu
Martinovic -Moze ,proci ,prosjek
Serbecic -Kikser
Trako-Bolje da fakultet upise
Vrancic Bio nekad,starac ,na kraju karijere,moze dati ruke,ukupno prosjek
Avramovski bio nekad ali nije uspio,staklen
Kere-mere kad ga covjek vidi sjeti se rahmetli Jesica
Renan ,nidje veze,prosjek. Ahmetovic s jednom nogom je za njega Batistuta
Dzafic- Moja staracka ekipa iz kafane,poslije gajbe pive dva litra loze ,smije s njime u pare, trcati i igrati lopte
Catakovic-igra cijelu sezonu,par golova,tanko
Dal,vazda bio prosjek,sad kad je psihicki ubiven ( babo,zena,navijaci ) beskoristan
Gulas- mozda bude nekad nesto ali ako se bude ocjenjivao igrama kod nas,nece se hljeba od fudbala najesti. Preporuka prijava u Wagner.
Ziljkic- moze ,proci prosjek no extremno glup i nervozan
Anicic -inavlid. U sve noge sheban,ni u granap ne moze bez medicinskog tima.
Trener -Narkoman s biroa. Nekad je imao izbor : sibica ili lopta. Pogresno je izabrao loptu
Tako da ovdje se jedva moze prosjecna ekipica sastaviti. Prosjecna ekipica za ispodprosjecnu ligu.
O ligi nam dovoljno govori primjer zeljeznicara. Ljudi imaju alanfordovsku ekipu ,sastavljenu od staraca,propalih igraca,mladih netalenata,bogalja ( sve s medicinskim potvrdama ) ,kao zavrsna tacka te komedije je da im stari,debeli SD od 40 godina igra u prvom timu

Trebas imati ekipu barem da je u nivou sa zrinjskim,pa da se imas cemu nadati. A zrinjski je ovo sezone losiji nego prosle,tesko da ce u konferenciju a mi im po kvalitetu nismo ni blizu. Ako budu htjeli ,rasuce nas k'o rizu,lagano.
Jedina opcija da uspjesno zavrsimo s njima je da ih nagovorimo da nam daju,prodaju,poklone utakmicu. Njima ne treba. No,kako ces pregovarati s njima o utakmici ,o prodaji,zamjenu,guranju ? Ne kako,nego ko ? U klubu nemas ljudi iz fudbala ,sporta,politike,privrede. Nema niko jak u klubu,sve infuenseri i qurwe. Pricalo se da od ranih 70-ih do rata nijedna tekma Sarajeva i Veleza nije odigrana bez dogovora. Naravno,dogovor ,kucu gradi. No ,moras imati dogovaraca.
Kod nas je truhlo sve iz temelja. Riba smrdi od glave. Smrdi,smrdi,uzasno smrdi.
I da u Banja Luki je bio penal. Glupi Dupe je vukao covjeka za dres. Nije jos naucio da se to u kaznenom prostoru ne radi. No nema veze,mlad je ,naucice.

Izvinjavam se na dugackom postu.

Dizdarevic
Radovic Serbecic Martinovic Mulalic
Cirjak Balta
Kyeremeh Mustafic Guliashvili
Oliveira
Radovic Serbecic Martinovic Mulalic
Cirjak Balta
Kyeremeh Mustafic Guliashvili
Oliveira
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Stao sam na dijelu gdje je Vrančić starac i prosjek...
Tačno pojedinima odgovaraju njihovi nickovi obzirom na koeficijente razmisljanja koje imaju i prikazuju ovdje u svojim postovima...
Tačno pojedinima odgovaraju njihovi nickovi obzirom na koeficijente razmisljanja koje imaju i prikazuju ovdje u svojim postovima...
Zasto se doveo kamion igraca koji odgovaraju "privremenom" treneru ? Sta cemo ako nam "jasno isplaniran" novi trener kaze da mu ne trebaju sadasnji igraci ? Hocemo li opet mijenjati komplet ekipu ? Opet New Era ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
hahaha, istog sam misljenja i na istom smo mjestu prestali citati.ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:10Stao sam na dijelu gdje je Vrančić starac i prosjek...
Mislim stvarno, neznam odakle nekima volja tipkati onoliku kolicinu gluposti !
U novi boj ...
Hajde nek neko i meni posalje za Kodru, kad necete vec da napisete.
-
- Kontakt:
Ako ima neko da mi napiše za Kodru i Prosineckog u PP
Bio bi zahvalan
Bio bi zahvalan

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
inace vico i ceferin se nisu upoznalihz033 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:01Kako ce UEFA znati da je Gigovic Vicin kriminalac kad ga Vico i savez prikazuju UEFI kao reprezentativnog sudiju!!!!ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2023, 00:29A uefu stvarno boli qrac za nama i našom ligom. Najveća svjetska kriminalna organizacija su upravo oni.
Štimaju se tekme po Italiji i Francuskoj a da ne spominjem lige poput Rusije, Bugarske, Rumunije itd. Mi smo im i zanemarljivi. Dokaz tome je i Gigović koji je najveće smeće PL ikad a redovno je delegiran u Evropi, nebitno što je četvrti sudija, znači njima on odgovara, nebitno na njegov loš CV i sudijske lakrdije koje je pravio. Nemoguće da niko od ljudi iz uefe nikad ne pregleda sudijske odluke i izvještaje onih koje oni izaberu i delegiraju.
Znači ili se prave ludi ili i njima takvi podobni odgovaraju pa makar da tablu za izmjene dižu.
UEFA posalje savezu dopis da delegiraju par sudija koje ce pozvati, Vico naravno boduje sudije po tome ko je vise penala navuko Borcu![]()

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mustafic nedorecen. Jos ne znam koja mu je uloga u timu.
vala kad je tako bilo i proslo, napisite i ovdje javno.
- 1 9 4 6 -
- napoleon72
- Kontakt:
Pa ne znam sta vise treba crtat, bojit, modelirat u 3Du, hologram pravit? Kodro pristao na uslove, nakon Posusja trebao preuzet ekipu, sarajevsko podzemlje, redom Mirzini haveri, intervenisalo i zaprijetilo covjeku da se ne igra bezveze, lik odustane i zatvori nam vrata za sva vremena.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, Hajdeee, Haksss, HZbec, Jadnimi, JavierBosnia, jurisicduska, NazorUso, Oerde, pierce, Predatod, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto, senad82, Tarapi i 119 gostiju.