u 3d modelirati da svi vide, pa sutra kad Horde kazu bojkot stadiona da narod zna zasto! A ne da neko pomisli da su neke druge igre iza kulisa. Pogotovo sad - lihvari odlazite! Prodajte tog Dala da pare razdijelite i voznapoleon72 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:46Pa ne znam sta vise treba crtat, bojit, modelirat u 3Du, hologram pravit? Kodro pristao na uslove, nakon Posusja trebao preuzet ekipu, sarajevsko podzemlje, redom Mirzini haveri, intervenisalo i zaprijetilo covjeku da se ne igra bezveze, lik odustane i zatvori nam vrata za sva vremena.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
I narod misli da je to istina. 

Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 25 apr 2023, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Vrlo moguć scenarij.napoleon72 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:46Pa ne znam sta vise treba crtat, bojit, modelirat u 3Du, hologram pravit? Kodro pristao na uslove, nakon Posusja trebao preuzet ekipu, sarajevsko podzemlje, redom Mirzini haveri, intervenisalo i zaprijetilo covjeku da se ne igra bezveze, lik odustane i zatvori nam vrata za sva vremena.
Ismir i jarani, sjetimo se fotki.
Mirza je u međuvremenu godinama besposličario i vjerovatno stekao neke od ''uglednih'' prijatelja sarajevske ''kreme''.
Koševo Zapad
Desetka, ofanzivni vezni, ali nema priliku da se pokaže. Kad nema Avramovskog, Dal će nažalost uvijek imati prednost u odnosu na njega, a ova utakmica sa Zrinjskim je idealna prilika za Mustafića da odigra 90 minuta na toj poziciji.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:37Mustafic nedorecen. Jos ne znam koja mu je uloga u timu.
Za mene je ovo najgora prilika.
igras u gostima protiv najbolje ekipe koja hoce da bude sampion taj dan. i ti igras sa igracima koji ne igraju puno i nikad nisu igrali skupa.

- Shategabri
- Kontakt:
Rade li šta na treningu? Uigravanje, opcija A, B...Ž?
Mirza je spremio izgovor, odnosno on zaobilazi tu temu.
Nije to njegov poso
Mirza je spremio izgovor, odnosno on zaobilazi tu temu.
Nije to njegov poso

Koševo Zapad
Moramo napuniti naših 16m zbog Bilbije i Ćužea i njihove skok igre. Jedino rješenje:
Dizdarević
Šerbečić-Martinović-Trako
Mulalić-IBJB-Čirjak-Radović
Guliashvili-Čataković-Kyeremeh
Da bi bili opasni za njih moramo imati ok skok igru defanzivno i ofanzivno, a da bi poziciono bili prijetnja moramo osloboditi krila previše defanzivnih obaveza.
Dizdarević
Šerbečić-Martinović-Trako
Mulalić-IBJB-Čirjak-Radović
Guliashvili-Čataković-Kyeremeh
Da bi bili opasni za njih moramo imati ok skok igru defanzivno i ofanzivno, a da bi poziciono bili prijetnja moramo osloboditi krila previše defanzivnih obaveza.
Sunce ti poljubimnapoleon72 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:46Pa ne znam sta vise treba crtat, bojit, modelirat u 3Du, hologram pravit? Kodro pristao na uslove, nakon Posusja trebao preuzet ekipu, sarajevsko podzemlje, redom Mirzini haveri, intervenisalo i zaprijetilo covjeku da se ne igra bezveze, lik odustane i zatvori nam vrata za sva vremena.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Tako je to kod nas. Negdje neko iz neke svoje logike zakljuci zasto se nesto moglo desiti (u ovom slucaju "odustajanje" Kodre) i to narod uzme ko da mu je najrodjeniji rekao.
Ne znam jel istina ili nije, samo kazem kako se to kod nas prosiri ko 100% tacna informacija, cak bi se zakleli u nju. To se obicno desi kad se dobije informacija za nesto sto ti odgovara u tom trenutku da je istina. Nasa psihologija!
- napoleon72
- Kontakt:
To je informacija koju sam ja cuo iz vise izvora, i to pouzdanih poprilicno, a i logika mi nalaze da je u zadnji cas doslo do preokreta jer je pola grada brujalo o Kodri kao novom treneru, cak su i kone po ovoj temi pisale, svi mediji itd.
Jbg, kao kad je Beciraj propao a fakticki vec bio nas igrac, i Hadzibegic javno izjavio tad (kao selektor CG) da je Beciraj novi igrac Sarajeva. Na kraju corak. I tad se nije vjerovalo momcima koji su pisali da je Hadzija u zadnji trenutak promijenio uslove itd, nazivali ih lazovima, pa se na kraju ispostavilo kao istina. I ja se iskreno nadam da je razlog odustajanja Kodre drugacije prirode, jer ako je ovo sto se prica, fkt smo dotakli dno.
Jbg, kao kad je Beciraj propao a fakticki vec bio nas igrac, i Hadzibegic javno izjavio tad (kao selektor CG) da je Beciraj novi igrac Sarajeva. Na kraju corak. I tad se nije vjerovalo momcima koji su pisali da je Hadzija u zadnji trenutak promijenio uslove itd, nazivali ih lazovima, pa se na kraju ispostavilo kao istina. I ja se iskreno nadam da je razlog odustajanja Kodre drugacije prirode, jer ako je ovo sto se prica, fkt smo dotakli dno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:23Desetka, ofanzivni vezni, ali nema priliku da se pokaže. Kad nema Avramovskog, Dal će nažalost uvijek imati prednost u odnosu na njega, a ova utakmica sa Zrinjskim je idealna prilika za Mustafića da odigra 90 minuta na toj poziciji.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:37Mustafic nedorecen. Jos ne znam koja mu je uloga u timu.

taman za spalira stizemo

mozda je bas istina, sto bi neko bacio patku?nokee je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:43Tako je to kod nas. Negdje neko iz neke svoje logike zakljuci zasto se nesto moglo desiti (u ovom slucaju "odustajanje" Kodre) i to narod uzme ko da mu je najrodjeniji rekao.
Ne znam jel istina ili nije, samo kazem kako se to kod nas prosiri ko 100% tacna informacija, cak bi se zakleli u nju. To se obicno desi kad se dobije informacija za nesto sto ti odgovara u tom trenutku da je istina. Nasa psihologija!
- 1 9 4 6 -
Hajde u PP molim te to za kodru, ako ti nije zahmetlinapoleon72 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:47To je informacija koju sam ja cuo iz vise izvora, i to pouzdanih poprilicno, a i logika mi nalaze da je u zadnji cas doslo do preokreta jer je pola grada brujalo o Kodri kao novom treneru, cak su i kone po ovoj temi pisale, svi mediji itd.
Ako je istina ovaj klub treba prestati pratiti. Koliko god volio Sarajevo ali ako krimosi vladaju iz sjene nema ništa od nas. Samo ne znam šta Mirvić misli o ovome i da li zna, ako zna a ništa ne poduzima nema hljeba od nas.napoleon72 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:47To je informacija koju sam ja cuo iz vise izvora, i to pouzdanih poprilicno, a i logika mi nalaze da je u zadnji cas doslo do preokreta jer je pola grada brujalo o Kodri kao novom treneru, cak su i kone po ovoj temi pisale, svi mediji itd.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Isto,ako moze neko?boki86 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:54Hajde u PP molim te to za kodru, ako ti nije zahmetlinapoleon72 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:47To je informacija koju sam ja cuo iz vise izvora, i to pouzdanih poprilicno, a i logika mi nalaze da je u zadnji cas doslo do preokreta jer je pola grada brujalo o Kodri kao novom treneru, cak su i kone po ovoj temi pisale, svi mediji itd.
Dan danas ne znam gdje je propalo a bila je zavrsena stvar
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ove godine još niko nije uspio: Varešanović najavio igru na pobjedu protiv Zrinjskog
jeb.. ss.ba
jeb.. ss.ba

- Shategabri
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Momak je u pravu za to sto vam napisa
- GalileoGalilei
- Kontakt:
I ja sam mislio "ma nemoguće raja serre".. Onda kad vidiš slike s nekakvim Huremima i ostalim šljamom, pa onda sponzorisanje mrtvog Stojnića. Malo se presabereš i onda shvatiš da to nije nerealnost, već povratak u prošlost, jer smo već imali takvih skandala.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Fudo, gh0stHZ, Haksss, James1987, keli, Lavcina, leo1946, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, pierce, plisek, Rule_hz, SamoDaKazeem, skoJaa, ubipara i 124 gosta.