FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moze pp za Kodru
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mirvicu ako si otet trepni dvaput.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Takodjer moze li u pp, ako nije prob?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:57Isto,ako moze neko?boki86 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:54Hajde u PP molim te to za kodru, ako ti nije zahmetlinapoleon72 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:47To je informacija koju sam ja cuo iz vise izvora, i to pouzdanih poprilicno, a i logika mi nalaze da je u zadnji cas doslo do preokreta jer je pola grada brujalo o Kodri kao novom treneru, cak su i kone po ovoj temi pisale, svi mediji itd.
Jbg, kao kad je Beciraj propao a fakticki vec bio nas igrac, i Hadzibegic javno izjavio tad (kao selektor CG) da je Beciraj novi igrac Sarajeva. Na kraju corak. I tad se nije vjerovalo momcima koji su pisali da je Hadzija u zadnji trenutak promijenio uslove itd, nazivali ih lazovima, pa se na kraju ispostavilo kao istina. I ja se iskreno nadam da je razlog odustajanja Kodre drugacije prirode, jer ako je ovo sto se prica, fkt smo dotakli dno.
Dan danas ne znam gdje je propalo a bila je zavrsena stvar
Ma ja ba sad djeca neka idu na Koševo
nema od nas ništa završit ćemo ko Čelik. Dao Allah da nas neko kupi pa makar i židov 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jedino dobro kod Sabrine, koja je svakako imala svojih loših odluka, je bila odluka da mahalu izbaci iz kluba. Tad smo i ličili na klub i da je ostalo tako, danas bi mi vjerovatno bili kao Zrinjski.
Nek shvate ovi što misle da ćemo se ugasiti ako ode Mirvić, NEĆEMO, Tan je taj koji sve određuje. Najavili su bili da će se okrenuti akademiji, pa nakon što je Mirvić otišao kod Tana, odjednom imamo pare da plaćamo obeštećenja. Najgora odluka koju su mogli donijeti je imenovanje Mirze, međutim i to se desilo prije sastanka Mirvića i Tana tako da vjerovatno u tom momentu nisu imali dovoljno za nekog boljeg.
Protiv Zrinjskog svaki poraz ispod 2 razlike je kao pobjeda.
Nek shvate ovi što misle da ćemo se ugasiti ako ode Mirvić, NEĆEMO, Tan je taj koji sve određuje. Najavili su bili da će se okrenuti akademiji, pa nakon što je Mirvić otišao kod Tana, odjednom imamo pare da plaćamo obeštećenja. Najgora odluka koju su mogli donijeti je imenovanje Mirze, međutim i to se desilo prije sastanka Mirvića i Tana tako da vjerovatno u tom momentu nisu imali dovoljno za nekog boljeg.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Necemo se ugasiti, ali neko mora odmah uskociti. Pa nije nam Tan babo da daje onako i pokriva minuse. Jedino iz te ere sto je dobro je zadrzavanje kostura ekipe vise od 12. mjeseci sto je odmah i polucilo rezultat. Sve ostalo je bilo profesionalno mazanje ociju. Mahalu je izbacila i to je za pohvalu ali bilo je tu sigurno drugih mahalaca samo mozda iz njenog kraja.tabba77 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 11:18Jedino dobro kod Sabrine, koja je svakako imala svojih loših odluka, je bila odluka da mahalu izbaci iz kluba. Tad smo i ličili na klub i da je ostalo tako, danas bi mi vjerovatno bili kao Zrinjski.
POD MORANJEM nam je zaboraviti na zalizanog i aylu do kraja prvenstva. To znaci zazmiriti i praviti se kao da ih nema. Moramo izgurati tu evropu ako nista radi koeficijenta. Naravno i radi para, izloga igraca, i primamljivanja drugih pojacanja.
Tabba kaze da je spreman novi SS.
- 1 9 4 6 -
A sta ce drugo reci, nece reci idemo pa sta Bog da, onda bi govorili da je pizda, predaje se ovo, ono. Jbg nikad dva dobra
-
- Kontakt:
Taj Hurem je od kad znam za sebe oko kluba,sa Mujanicem,Pelakom i tom ekipom visio je na Pofalicima sad kao nekom cudno sto je on tu? Cudno je da nam je zalizani trener i ova plava guba Ajlah na celu kluba
Sve nemoj nam mahale a sve mozel pp 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Meni je nešto nepojmljivo da ona Mirzina ološ sa slika prijeti Kodri, al hajd.
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-s ... vic/449244
Ova kerina bas krizira ! De mazlume dobi Slogu (najlosiju ekipu u prvenstvu) pa cemo onda o Zrinjskom...
Ova kerina bas krizira ! De mazlume dobi Slogu (najlosiju ekipu u prvenstvu) pa cemo onda o Zrinjskom...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Mirza protiv Leotara, Posusja, Sloge, Slobode: Sigurno da nas ocekuje teska i neizvjesna utakmica
Mirza protiv Zrinjskog: idemo na pobjedu, vrijeme je da neko prekine njihov niz

Mirza protiv Zrinjskog: idemo na pobjedu, vrijeme je da neko prekine njihov niz

90!
-
- Kontakt:
Ja nisam nijedan post iole pozitivan procitao od ovog Antikloca. Svaki mu je vrlo negativan i optuzujuci. Hajde nadoci ce polako.hz033 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:21hahaha, istog sam misljenja i na istom smo mjestu prestali citati.ajdohordas je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:10Stao sam na dijelu gdje je Vrančić starac i prosjek...
Tačno pojedinima odgovaraju njihovi nickovi obzirom na koeficijente razmisljanja koje imaju i prikazuju ovdje u svojim postovima...
Mislim stvarno, neznam odakle nekima volja tipkati onoliku kolicinu gluposti !
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 25 apr 2023, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ekipa iz Music caffea u Pofaličima, Pelak i Ćalin sin Aldin ih predvodilimosarajvosa83 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 11:26Taj Hurem je od kad znam za sebe oko kluba,sa Mujanicem,Pelakom i tom ekipom visio je na Pofalicima sad kao nekom cudno sto je on tu? Cudno je da nam je zalizani trener i ova plava guba Ajlah na celu kluba

-
- Kontakt:
Ja sam sav nabrijan da hocemo i da ce Bilbija crknut od muke. Vidio si kako se nervirao debil protiv Veleza. Njega treba isprovocirati da dobije crveni. Sto je teze nego da pobijedis. Ne zbog njega debila nego zbog sudije.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Samo treba pogledati ko je predsjednik borca i sta je izjavio poslije skandaloznog penala za borac i da covjek vidi kakva je ovo liga. Ovo je samo pocetak svega sto je planirano od vice i kompanije. Da nam je vlasnik licno Perez necemo uzet titulu narednih 10 godina.
Ma meni je od pocetka smrdilo za Kodru, i kad su svi pisali da je zavrsen i da sigurno preuzima, pitao sam njegovog dobrog druga je li istina, na sta je covjek jasno i glasno rekao "Ne". Znaci ne znam sto bi Kodro njega lagao, a ni on mene. Nije mi nista zamotavao ni petljao, nego fino rekao da nema sanse.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, ErosViverosViv, mnon46, Pena, pjankesarajevo, Seipronto i 111 gostiju.