Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la admin » 27 feb 2011, 21:14

bezze

ko ne zna prihvatiti ovakvu šalu koja nije ni na koga naciljana, taj ne bi trebao posjecivati šaljive teme.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 feb 2011, 21:19

admin je napisao/la:bezze

ko ne zna prihvatiti ovakvu šalu koja nije ni na koga naciljana, taj ne bi trebao posjecivati šaljive teme.

ajd ok,ali otkud sam tad znao da je šala

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 feb 2011, 21:21

hehe, znači da je fol uspio ;)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 27 feb 2011, 21:23

admin je napisao/la:hehe, znači da je fol uspio ;)

ma skonto sam vrlo brzo,ali teško mi bilo se sad povući,sve ok

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 27 feb 2011, 21:45

Ja bih pitao nesto, samo pitam :) Je li moguce, ikako, da se ogranici broj slika (mislim na slike koje korisnici stavljaju u postovima, na nacin [img]slika[/img] ) i jubito klipova u jednom postu? Ima nekih tema koje bih rado citao, ali kad vidim da neko u jednom postu stavi po 5 klipova, ili 20 slika, i takvih je 20 postova na jednoj stranici, djavo sve odnese :) Recimo jedna slika, i ispod nje nekoliko linkova za ostale, i bio bih zadovoljan :P Hvala unaprijed.
Support Velez, It's logical! ★

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 28 feb 2011, 01:09

Ja sam razocaran moderacijom ovog foruma. Ja dobijem ban zato sto se suprostavim liku koji Vidica nazove cetnickom i koji vrijedja grb moga kluba. Ako se tako nagradjuje borba protiv nacionalizma onda stvarno... :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 feb 2011, 01:19

Dal bi moderacija nekad mogla malo vise obratit paznju na ostale teme klubova iz PL BIH..Npr. dodju neki na temu FK Sloboda i s.eru citavo vrijeme po njoj,ni jedan moderator tu ne obraca paznju,ali cim se neko javi na temu sarajevskih klubova,moderacija se odmah pojavljuje i brise postove i dijeli upozorenja,banove itd..dal ovaj forum i njegovi moderatori imaju iste kriterije za sve,ili su neki povlasteni ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 feb 2011, 09:45

harry_90 je napisao/la:Dal bi moderacija nekad mogla malo vise obratit paznju na ostale teme klubova iz PL BIH..Npr. dodju neki na temu FK Sloboda i s.eru citavo vrijeme po njoj,ni jedan moderator tu ne obraca paznju,ali cim se neko javi na temu sarajevskih klubova,moderacija se odmah pojavljuje i brise postove i dijeli upozorenja,banove itd..dal ovaj forum i njegovi moderatori imaju iste kriterije za sve,ili su neki povlasteni ?
Povlasteni su.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mandraX
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la mandraX » 01 mar 2011, 16:40

a zasto nemogu citirati nikoga kad pisem preko moba? jel do mene nesto mozda...ili je tako inace uradjeno?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 mar 2011, 20:31

E ovako prije svega izvinjavam se na duplom postu ali samo da prijavim avatar koji nosi korisnik pod nickom @junioR

Mislim da ovo uopste nije primjereno http://www.green-bee.com/gfx/pics/toppics/own3d4fq.gif
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 mar 2011, 20:34

Megamon je napisao/la:E ovako prije svega izvinjavam se na duplom postu ali samo da prijavim avatar koji nosi korisnik pod nickom @junioR

Mislim da ovo uopste nije primjereno http://www.green-bee.com/gfx/pics/toppics/own3d4fq.gif
Kao smeta ti kad vidis? :lol:

Btw, ako ti smeta, evo naslađuj se http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=4325 :mrgreen:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 01 mar 2011, 23:56

Imam pitanje kad ulazis preko tog nekog wi-fa il' kako se vec kaze, na koji nacin se ulazi i jel moze bit svaki telefon il' moraju bit s odredjenim karakteristikama??' :)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 04 mar 2011, 01:12

Najlakse napisi koji telefon imas
RIP SALE VILENJAK

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 04 mar 2011, 09:15

LG Cookie

al ionako ga kontam promjenit....a uzeo bi Samsung Wave
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2011, 09:41

Mont0 je napisao/la:Ja bih pitao nesto, samo pitam :) Je li moguce, ikako, da se ogranici broj slika (mislim na slike koje korisnici stavljaju u postovima, na nacin [img]slika[/img] ) i jubito klipova u jednom postu? Ima nekih tema koje bih rado citao, ali kad vidim da neko u jednom postu stavi po 5 klipova, ili 20 slika, i takvih je 20 postova na jednoj stranici, djavo sve odnese :) Recimo jedna slika, i ispod nje nekoliko linkova za ostale, i bio bih zadovoljan :P Hvala unaprijed.
Ma samo izbrišeš slike i klipove iz citata, tj. citiraš samo tekst?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 mar 2011, 09:53

Virtu4l je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Ja bih pitao nesto, samo pitam :) Je li moguce, ikako, da se ogranici broj slika (mislim na slike koje korisnici stavljaju u postovima, na nacin [img]slika[/img] ) i jubito klipova u jednom postu? Ima nekih tema koje bih rado citao, ali kad vidim da neko u jednom postu stavi po 5 klipova, ili 20 slika, i takvih je 20 postova na jednoj stranici, djavo sve odnese :) Recimo jedna slika, i ispod nje nekoliko linkova za ostale, i bio bih zadovoljan :P Hvala unaprijed.
Ma samo izbrišeš slike i klipove iz citata, tj. citiraš samo tekst?
mislim da je momak mislio na teme tipa Navijači koje su zaista prepune slika ali to je tako jer tema i jesu navijači i navijanje a to ne možeš ''prenijeti'' nego putem slika i klipova. Ja sam takođe bio za tu opciju koju je neko već pomenuo a to je da se stavi nekoliko ''udarnih'' slika a ostale navedu linkovima i nekoliko sam puta tako postavljao međutim niko to ne prati i ne želi tako da sam se i vratio na stari princip stavi sve slike pa šta bude neka bude.A u pravu je momak jer pogotovo sad treba dosta vremena da se uopšte otvori tema.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2011, 13:34

Dali ce admin,ili bilo koji moderator malo doci na temu Slobode i pocistit temu,jer se lik samo regao pred mec sa Slobodom,pa dosao provocira,umjesto da prica o mecu,on spominje neke tuce itd.. Al naravno moderatora i admina nema da to rijese,da se pise po temama sarajevskih klubova davno bi se reagovalo,a ostale teme ko hebe..posteno sa vase strane,umjesto da prema svima imate iste kriterijume,neki su povlasteni,a neki ne..

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 07 mar 2011, 13:54

harry_90 je napisao/la:Dali ce admin,ili bilo koji moderator malo doci na temu Slobode i pocistit temu,jer se lik samo regao pred mec sa Slobodom,pa dosao provocira,umjesto da prica o mecu,on spominje neke tuce itd.. Al naravno moderatora i admina nema da to rijese,da se pise po temama sarajevskih klubova davno bi se reagovalo,a ostale teme ko hebe..posteno sa vase strane,umjesto da prema svima imate iste kriterijume,neki su povlasteni,a neki ne..
Molim te da koristis opciju prijavi post, jer ne mozemo pokrivati sve teme 24h.

Pozdrav
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 mar 2011, 13:14

Vidim ovdje samo moderatori sluze za ciscenje tema sarajevskih klubova,ja jucer na temi premijer lige 18 kolo uzvratim momku na provokaciju,moja se brise,al naravno njegova ostaje,ponovo napisem ko mi je izbrisao post,i taj se izbrise,dok navijaci fk sarajeva pljuju po Slobodi,vrijedjaju navijace ovog kluba,spamaju po temi,niko ne brise i ne obraca paznju,odavno je ovaj forum skrenuo,moderatori spavaju,admin ne reaguje,ustvari reaguje kad neko pise protiv sarajevskih klubova,makar znam da nisu pravila za sve ista,neki imaju povlastenu situaciju,a neki ne ;) i nemojte mi pricu neku udarat da smo svi isti,i djaba onaj trokutic za prijave postova,kad niko to ne hebe ni 2% ..

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 mar 2011, 13:54

evo još jedan ugroženi.

stani u red i uzmi broj. dolaziš na red odmah nakon navijača FK Sarajevo, Borca, Zrinjskog, uličnog muzičara i forumaša koji imaju interes za paranormalne pojave i religiju.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.