FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To je to, o cemu ja pricam ..
Nakon jucerasnjeg skandala, smijurije, danas skoro nema ni rijeci o monstrumu Maricu .. u Hrvatskoj bi brujalo, svi mediji, naslovnice, emisije ..
Al jok kod nas sve uvlakaci u guzice, jer da sta reknu novo ide suspenzija i nema ici na reprezentaciju .. joj cirkusa ..
Nakon jucerasnjeg skandala, smijurije, danas skoro nema ni rijeci o monstrumu Maricu .. u Hrvatskoj bi brujalo, svi mediji, naslovnice, emisije ..
Al jok kod nas sve uvlakaci u guzice, jer da sta reknu novo ide suspenzija i nema ici na reprezentaciju .. joj cirkusa ..
Mekic je prodisao otkako nema vojnika
Gdje bi Dzenis igrao da je Dado dosao. Uozbiljite se
Jel zvanično da igramo u ponedjeljak za prvi ?
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Sta drugo ocekivati od ublehe kojoj je maksimum Mladost ili one ekipe u CG
Kad Amar akoBogda udje u klubu,pa sve ovo rastjera..
- jointunija
- Kontakt:
Ja kad sam pitao za Dadu meni je rečeno da preskup i da je u Srbiji dobio cenera platu i neke novce na ruke,tako da mi je sve ovo čudno.MrAlemKa je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:21Kada je u martu prošle godine imao problema u Poljskoj, on je izrazio želju da se ponovo vrati u Željezničar. Ponudio se da dođe na Grbavicu na posudbu kako bi sebi i bivšoj ekipi pomogao jer je imala problema u sredini terena, ali je iz kluba sa Grbavice dobio odgovor koji ga je razočarao.
- Iako još uvijek mislim da Željo nije morao nikakva velika sredstva izdvajati za mene, rečeno mi je da sačekam da prođe derbi susret protiv Sarajeva, pa da onda Mulalić donese odluku. Željo je savladao Sarajevo rezultatom 2:0, a meni je poručeno da im ne trebam, kazao je Sadiković, a potom dodao:
- Osjećao sam se neugodno jer, poslije svega, mislim da nisam zaslužio da se tako neko odnosi prema meni. Kada sam odlazio iz kluba, oprostio sam dio novca. Potpisao sam sve živo i na sve sam pristao. Kada sam se ja ponudio klubu iako je bilo drugih ponuda, dobio sam odbijenicu. Zbog čega je tako odlučeno, ja to ne znam, ali mislim da nije bio u pitanju moj kvalitet.
Cudi me ovo jer smo skupa igrali i Mulalic ga je bas gotivio…. Dadu odbit nevjerovatno..
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Upravo takojointunija je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:23Ja kad sam pitao za Dadu meni je rečeno da preskup i da je u Srbiji dobio cenera platu i neke novce na ruke,tako da mi je sve ovo čudno.MrAlemKa je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:21Kada je u martu prošle godine imao problema u Poljskoj, on je izrazio želju da se ponovo vrati u Željezničar. Ponudio se da dođe na Grbavicu na posudbu kako bi sebi i bivšoj ekipi pomogao jer je imala problema u sredini terena, ali je iz kluba sa Grbavice dobio odgovor koji ga je razočarao.
- Iako još uvijek mislim da Željo nije morao nikakva velika sredstva izdvajati za mene, rečeno mi je da sačekam da prođe derbi susret protiv Sarajeva, pa da onda Mulalić donese odluku. Željo je savladao Sarajevo rezultatom 2:0, a meni je poručeno da im ne trebam, kazao je Sadiković, a potom dodao:
- Osjećao sam se neugodno jer, poslije svega, mislim da nisam zaslužio da se tako neko odnosi prema meni. Kada sam odlazio iz kluba, oprostio sam dio novca. Potpisao sam sve živo i na sve sam pristao. Kada sam se ja ponudio klubu iako je bilo drugih ponuda, dobio sam odbijenicu. Zbog čega je tako odlučeno, ja to ne znam, ali mislim da nije bio u pitanju moj kvalitet.
Cudi me ovo jer smo skupa igrali i Mulalic ga je bas gotivio…. Dadu odbit nevjerovatno..

Vrtila se prica da mu je mocna Kolubara nudila uslove koje ne moze odbiti i da zato nije dosao, a sada prica da ga nismo htjeli. Zeljino dijete

Fin je ovaj TELEgetlija, ni stida, ni srama ,ni nicega vise nema.
- themaniaks
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Mislim da ne gledate na isti period. Po tekstu, posudba se odnosi na proljetni dio prošle sezone, dok je za Kolubaru potpisao nekad u julu čini mi se, prije početka ove sezone. Očito je da nije bio baš u dobrim odnosima sa Edisom, ima također dio gdje govori kako je odstranio njega i Hiroša dok su igrali u Mladosti. Kako god, vrlo rado bih volio vidjeti Sadikovića u našem dresu.Zvornicka je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:35Upravo takojointunija je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:23Ja kad sam pitao za Dadu meni je rečeno da preskup i da je u Srbiji dobio cenera platu i neke novce na ruke,tako da mi je sve ovo čudno.MrAlemKa je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:21Kada je u martu prošle godine imao problema u Poljskoj, on je izrazio želju da se ponovo vrati u Željezničar. Ponudio se da dođe na Grbavicu na posudbu kako bi sebi i bivšoj ekipi pomogao jer je imala problema u sredini terena, ali je iz kluba sa Grbavice dobio odgovor koji ga je razočarao.
Vrtila se prica da mu je mocna Kolubara nudila uslove koje ne moze odbiti i da zato nije dosao, a sada prica da ga nismo htjeli. Zeljino dijete![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Kad se sjetim on i Amir u vezi… pffBersaga je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:09Mislim da ne gledate na isti period. Po tekstu, posudba se odnosi na proljetni dio prošle sezone, dok je za Kolubaru potpisao nekad u julu čini mi se, prije početka ove sezone. Očito je da nije bio baš u dobrim odnosima sa Edisom, ima također dio gdje govori kako je odstranio njega i Hiroša dok su igrali u Mladosti. Kako god, vrlo rado bih volio vidjeti Sadikovića u našem dresu.Zvornicka je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:35Upravo takojointunija je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:23
Ja kad sam pitao za Dadu meni je rečeno da preskup i da je u Srbiji dobio cenera platu i neke novce na ruke,tako da mi je sve ovo čudno.
Vrtila se prica da mu je mocna Kolubara nudila uslove koje ne moze odbiti i da zato nije dosao, a sada prica da ga nismo htjeli. Zeljino dijete![]()
Naša posljednja ligaška pobjeda u BL, šta kaže Kristić "ovo se ne može nazvati prilikom jer se okliznuo Radulović"
Mada općenito naša posljednja pobjeda u BL je bila ona u kupu kada ih je Štilić izmaltretirao 0-2

Mada općenito naša posljednja pobjeda u BL je bila ona u kupu kada ih je Štilić izmaltretirao 0-2
Hajde Stila ponovo centriraj pa lobuj golmana
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
I najjaca izjava ikad: “oni su nesto kao slavili”

To je bio winer
Joj kad bi ih dobili, em sto bi se napucali samopouzdanjem em sto bi nam ta pobjeda kad ostali konkurenti igraju medjusobno vrijedila 6 bodova ali i zbog teleta ovog njihovog kako me taj lik nervira.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Vidio sam na stranici da piše vidimo se u ponedjeljak, otkud sad utorak?
Nema sanse da bude u utorak u 8. Liga prvaka tad. A nece klosari to dvoje staviti u isti termin. Vise bi volio da bude u ponedeljak da Ivici fino posvetimo jednu utakmicu. Edit: ipak nije lp ja se zaayebo moguc je i utorak
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Cestitke i sretno Mufticu. Kakav god da je, bolji je od svih muflona koji su branili unazad par godina. Nadam se da ce se naci golman na ljeto, a on da bude druga opcija.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Lecler, MoSaZeLjo1921, Pact1921, Paromlinac, voltron30 i 67 gostiju.