I Kingsi i GSW su Lakersima povoljan matchup. Nijedni nemaju nikog da brani ADa, a poslije Memphisovih mesara Bronu i Davisu ce te seriie doci kao odmor. I jedne i druge Lakersi rjesavaju u 5 meceva.djoleprijedor je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:19Nebitno ko bude pomešće ih.
Pod tim pomesti mislim na proći bez 7.meča, ne mislim na metlu.
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs 2022/23
- Shategabri
- Kontakt:
Može li gospodin Brooks oživjeti ekipu Medonja za G5?Justin je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:23Svidja mi se koliko ga hejtas.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:00Da je Luka Medžik, 5 strana bi se ispisalorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:18Butler![]()
Dva tri posta o njegovoj tekmi, sramota, i to protiv Giannisa![]()
![]()
Koševo Zapad
20+ razlike za MEM u g5. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne spoilaj, šta propustim nadoknadim predvečerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:18Butler![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mora neko bit pionir, a evo i ugledni medijski analitičari polako pale mozak. Cowherd prepoznao prvi ublehu Westbruka, sad i ovogJustin je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:23Svidja mi se koliko ga hejtas.BosniaBoston je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:00Da je Luka Medžik, 5 strana bi se ispisalorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:18Butler![]()
![]()

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Playoff#Jimmyrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:18Butler![]()

Ma vidi to jeste istina,sigurno da niko na zapadu ne moze igrati ovakvu fizicku kosarku kao Grizliji,jednostavno imaju ljudstvo za to,ko god da je na parketu sem eventualno Kennarda jbo mater gradjeni ko ormariEpidaurus je napisao/la: ↑25 apr 2023, 07:17Bice njima dvojici kud i kamo lakse protiv Kingsa il Warriorsa. Obje ekipe su puno mekse od ovih divljaka i nece biti toliko tesko ulaziti u sredinu plus nijedni nemaju blokera ko JJJ. Doduse Davis je veceras imao klasicnu brainfart tekmu, fulao je najmanje 5 cistih zicera koje inace pogadja i zbog toga bio pasivan citav mec. LeBron hvata ritam kako PO odmice.L-Train je napisao/la: ↑25 apr 2023, 07:13Ma ovo je nemoguce,suci su dopustili na granici tuce ovu utakmicu.
DLo koji je prodavao utakmicu koju su Lakersi vrhunski kontrolisali u prvom poluvremenu na kraju heroj sa onim ubacenim trojkama.
James koliko god da je ovo odigrao strasno na kraju jedna stvar bojim se mora se priznati,ni on ni Davis nemaju napadacku igru iz sampionske sezone,ok jest da i ovi igraju kompletnu seriju na granici faula i u kost ali njihove noge ne slusaju,zato James vazda dize ove trojke,ne znam koliko je realno proci kroz PO sa ovakvom igrom a da ne umres usput.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Arvid je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:33Ne spoilaj, šta propustim nadoknadim predvečerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:18Butler![]()
![]()

Al u pravu je @rio,forum je slabo ispratio jednu povjesnu utakmicu brata Jimmya i cinjenicu da bi ovakav Miami mogao odvuci preko preko Bucksa,makar Giannis i ne bio dostupan dvije utakmice ne moze mu se nista oduzeti od ovog sto radi,strasno

- Shategabri
- Kontakt:
Ne treba kvariti sliku Jimmyja kao zvijezde koja prolazi ispod radara.L-Train je napisao/la: ↑25 apr 2023, 14:29Arvid je napisao/la: ↑25 apr 2023, 13:33Ne spoilaj, šta propustim nadoknadim predvečerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 12:18Butler![]()
![]()
![]()
Al u pravu je @rio,forum je slabo ispratio jednu povjesnu utakmicu brata Jimmya i cinjenicu da bi ovakav Miami mogao odvuci preko preko Bucksa,makar Giannis i ne bio dostupan dvije utakmice ne moze mu se nista oduzeti od ovog sto radi,strasno![]()
Ni njemu to ne smeta.
Šteta je samo da će na kraju morati igrati sa Haslemom kako je krenulo.
Koševo Zapad
Govori se samo o tome da nije bilo Giannisa, a to da Miamiju nema Heroa to se ne spominje i da se isto tako Oladipo povrijedio, tako da ke Kevin Love odjednom postao druga violina ekipe, eto kakvu ekipu Jimmy vodi do druge runde, tj jos to nije gotovo al svaku mu cast na ovome do sada
- Shategabri
- Kontakt:
Baš i nije tako, Love jest u rotaciji, ali nije nikakva druga violina ekipe.
Koševo Zapad
Bojim se da ce Miamiu trebati jos jedna 45-50+ partija Jimmya da ovako krnji izadju iz ove serije.Sinoc su Bucksi manje vise lagano drzali distancu do ludila Jimmya.Jeste da im treba samo jedna pobjeda,ali imaju i samo jednu domacu utakmicu ukoliko bi se odigrale svih 7 utakmica,sta vi mislite,mogu li Bucksi ovo okrenuti na kraju,ili jos bolje pitanje moze li Miami dobiti jos jednu?,ja nesto nisam siguran
Game 5 ce biti mislim lagana pobjede Bucksa gdje ce Miami gledati da se sto manje trosi i sve ce dati na game 6, ma da sam i ja misljenja da ce Bucksi ovo proci, jer previse bitnih igraca fali Miamiju, kako god zanimljiva serija
Realno nikad mi neće bit jasno to čuvanje kad se protivnik mentalno raspada tj iako se ne raspada voda mu je u ušima pa i Jordanovi Bullsi bi se sasrali da gube 3-1, tako da bolje ići na sve dok su takvi nego ih oživiti
-
- Kontakt:
Ovi Lakersi idu u finale konferencije,zapamtite.
GOAT James i sa 38 godina obara svoje vlastite rekorde. Nevjerovatno 

Ja od pocetka govorim veliko finale Boston vs LaL, pa da se pokrvimo za prsten
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislim da kod Lejkersa nema ko čuvati Stepha, kao i sa druge strane da će slabo ko moći zaustaviti Dejvisa. E sad, kome vise vjerujemo, Stephu ili Dejvisu?
Sacramento je los MU za Stepha, imaju onog malog Mitchella, koji je pored Smarta, jedini u stanju smanjiti produkciju Stepha. Kod Lejkersa ne vidim kako ce njega čuvati, dok će Green koliko toliko moći zaustaviti Dejvisa, tako da dajem malu prednost Ratnicima, naravno oni prvo trebaju da prođu nezgodni Sacramento.
Sacramento je los MU za Stepha, imaju onog malog Mitchella, koji je pored Smarta, jedini u stanju smanjiti produkciju Stepha. Kod Lejkersa ne vidim kako ce njega čuvati, dok će Green koliko toliko moći zaustaviti Dejvisa, tako da dajem malu prednost Ratnicima, naravno oni prvo trebaju da prođu nezgodni Sacramento.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa ja mislim da bi pokusali sa Vandom na njemu kao i do sada sto su stavljali njega na najbolje vanjske igrace protivnika.Kasnije bi po ulasku Šruda bio zaduzen za to,sinoc je pokazao da moze trcati za Morantom sto je fenomenalana stvar.Nista od toga ne garantuje uspjeh protiv Stepha,ali nije bas da nemaju nista da bace na njega.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑25 apr 2023, 17:47Mislim da kod Lejkersa nema ko čuvati Stepha, kao i sa druge strane da će slabo ko moći zaustaviti Dejvisa. E sad, kome vise vjerujemo, Stephu ili Dejvisu?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Schröder je los u odbrani, a Vanderbilt ne može čuvati igrače poput Stepha, Irvinga, Lillarda itd... Prebrzi su a gađaju trice kao ludi. Steph će sigurno biti puno bolji protiv LAL nego protiv Kings.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.