Alić je 100x spremniji i korisniji igrac od Bekica po onom sto pokazuje na terenu.simonknows je napisao/la: ↑25 apr 2023, 10:51Alić igra zbog menadžera. Razlog zašto se Komazec i Bekić sputavaju je upravo taj mali i njegovi ljudi, a naročito se Nidžo "gasi", a ima ogromnu volju da igra, a to da ne igra zbog kila čista glupost. Ima njih još tu ali ovo je najbolji primjer. I uprava je kriva što dopušta da se neko miješa, ali kao što rekoh neki dan, niti su sposobni, niti imaju keš, a očigledno ni hrabrost.
@Beduin, možda i jesam bio dosta "aktivan" protiv Jahe, ali znaš i sam da smo svi bili takvi, jer je baš išao na nerve ponašanjem pa rezultatima. A znaš da sam Žižu možda i više čak prozivao. Isto tako znaš i da kad su mnogi na startu sezone ovdje popljuvali Jahu, ja sam šutio da vidimo kako će izgurati 10-15 kola. Meni kod svakog trenera smeta kad ne želi sam odstupiti kad ne ide, krivim i našu upravu što ga nisu otpustili, ali znam da su nesposobni da dovedu boljeg, da nemaju volje ni hrabrosti ni znanja naći boljeg, pa me kod Jahe najviše iritiralo što ih svojom ostavkom ne natjera bar da pokušaju kad već vidi da mu ne ide, plus one neke izjave baš iritirajuće. Da je bar imao kakav jak ugovor pa da kažem para kapa hebe se njemu što bi dao ostavku, ali ne treba njemu ta crkavica da za nju trpi njegov obraz. A vidiš i da upravu pljujem kad zasluže, i Sabrinu za xxx skandal, i Amera za izbor trenera. I za Ninu kad kažem da daje keš, ne mora značiti da je to nešto mnogo, ali se najviše sa Sejom bori i finansira (što se tiče ovih u upravi), ali znaš ti to već sve i sam. ❤
Ja sam siguran da nećemo ispasti, ima tu i nekih stvari i mog ličnog mišljenja, ali uglavnom smatram da ostajemo na kraju, jedva ali ostajemo.
Nadovezao bi se i na ultrasstyle post koji kaze kako je Nala pokusao da kao zastiti nesto, Nala je dobijao prijetnje jer su on i strucni stab uzeli pare od Rileta koji je plus i platio pripreme, da bi mu sin igrao, sin mu nije igrao izigrali su covjeka pa je poslije toga covjek to rjesavao na drugi nacin.