Velež vs Zrinjski
Re: Velež vs Zrinjski
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Antipolitika3
- Kontakt:
Drage komsije nemam se kada vama baviti ,nas ceka proslava titule i cekanje zdrijeba za Ligu Prvaka nekako mi se nakon ovoliko izivljavanja nad vama za zelenim terenom nema smisla vise raspravljati.
Cujemo se pred finale kupa .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ode pripremati gay paradu?Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 11:46Drage komsije nemam se kada vama baviti ,nas ceka proslava titule i cekanje zdrijeba za Ligu Prvaka nekako mi se nakon ovoliko izivljavanja nad vama za zelenim terenom nema smisla vise raspravljati.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ne mozete nam u svojoj kuci boda uzet, stanje je takvo i moras to prihvatiti. Nije vrijedno nerviranja. Bolji smo i gotovo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
@antipolitika jel mi govorimo o ovom Kabiriju, ili je pak neki drugi?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Već puno duguju za poreze i doprinose, stečaj svinjskog nije tako daleko.
-
- Kontakt:
Za detalje te nezz, stvarno nisam upucen. Ali historija njegovih muljaza im ne ide u prilog, pa moze biti svasta na kraju
All-Time First Yugoslav League table
https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/sp ... -sarajevo/
Samo dva sportska kolektiva (FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar) su nakon donošenja navedenog Zaključka Vlade FBiH stvorili nova tekuća dugovanja u iznosu oko milion KM, čime su dovedeni u pitanje benefiti koje im je Zakon o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim klubovima, a koji su mnogo veći od Zaključkom ostavljene mogućnosti privremenog neplaćanja”, navodeno je, između ostalog, u dopisu iz PUFBiH.
Samo dva sportska kolektiva (FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar) su nakon donošenja navedenog Zaključka Vlade FBiH stvorili nova tekuća dugovanja u iznosu oko milion KM, čime su dovedeni u pitanje benefiti koje im je Zakon o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim klubovima, a koji su mnogo veći od Zaključkom ostavljene mogućnosti privremenog neplaćanja”, navodeno je, između ostalog, u dopisu iz PUFBiH.
I tako to svaki mjesec gubiti na svom terenu od gradskog kluba baš je frustrirajuće.
Prije je bilo bezbolnije par puta godišnje i gotovo.
Prije je bilo bezbolnije par puta godišnje i gotovo.
Bolnica Bijeli Brijeg i Svinjski su među najvećim poreznim dužnicima u našem kantonu.
Rastureni u vrapčićima u trećem mjesecu zatim poraženi u vrapčićima u četvrtom mjesecu pa drhte što ih tek čeka u petom mjesecu a ne igra se u vrapčićima.
Frustracija do bola.
Frustracija do bola.
Ali top firme iz Izraela dolaze poslovati u BIH uz uslov da sponzorišu Zrinjski
Yebeš me ako sam ikad nešto luđe pročitao, dokle seže ta mitomanija i sklonost falsificiranju.
Da, top firme jedne od najrazvijenih država svijeta jedva čekaju da ih neko uslovi da bi ušli na ovo jako primamljivo tržište bilo čega u BIH

Yebeš me ako sam ikad nešto luđe pročitao, dokle seže ta mitomanija i sklonost falsificiranju.
Da, top firme jedne od najrazvijenih država svijeta jedva čekaju da ih neko uslovi da bi ušli na ovo jako primamljivo tržište bilo čega u BIH

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
BiH je primamljivo tržište samo za pranje prljavog kapitala i izrabljivanje ljudi.Balorda je napisao/la: ↑25 apr 2023, 14:51Ali top firme iz Izraela dolaze poslovati u BIH uz uslov da sponzorišu Zrinjski![]()
![]()
Da, top firme jedne od najrazvijenih država svijeta jedva čekaju da ih neko uslovi da bi ušli na ovo jako primamljivo tržište bilo čega u BIH![]()
Vinogradi su vam ok...Gazda vam bivši plaća radnike na minimalac još ga slavite a ovamo židov daje najveće plate u bih u sektoru gdje radi.
A ok vam je sda stručnjak za islamsku zajednicu i privrednik novog tipa što vam je na čelu kluba.
A ok vam je sda stručnjak za islamsku zajednicu i privrednik novog tipa što vam je na čelu kluba.
Miki, vidi se da se trudiš, što jest jest. Boriš se sam sa sobom, hrveš.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Miki druže ostao si sam da se dusis u vašim lažima . Dokle ?
Koprcaš se ali slabo ti ide . Valja nešto novo izmislit , makar opet godinu osnivanja .
Zar ti nije pomalo dosadilo da čitavu priču kreiraš na laži i mitomaniji ? Popusti malo vidiš da ti slabo ide .
Valjda si razumio da te niko ne uzima za ozbilju nego se sprdaju sa tobom . Izadji malo vani . Srkni kafu ,ubit će te tastatura
Koprcaš se ali slabo ti ide . Valja nešto novo izmislit , makar opet godinu osnivanja .
Zar ti nije pomalo dosadilo da čitavu priču kreiraš na laži i mitomaniji ? Popusti malo vidiš da ti slabo ide .
Valjda si razumio da te niko ne uzima za ozbilju nego se sprdaju sa tobom . Izadji malo vani . Srkni kafu ,ubit će te tastatura
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ok vidimo se na paradi.opalaopala je napisao/la: ↑25 apr 2023, 16:00Miki druže ostao si sam da se dusis u vašim lažima . Dokle ?
-
- Kontakt:
miki je sve upravu i ima insajderske informacije.
Kad je čovjek prošle godine još govorio da će nam za direktora kluba doći jedan iz islamske zajednice.
Moram samo upast na temu Sarajeva da ih pitam u kom je džematu Alagić bio mujezin.
Valjda neko zna
Kad je čovjek prošle godine još govorio da će nam za direktora kluba doći jedan iz islamske zajednice.
Moram samo upast na temu Sarajeva da ih pitam u kom je džematu Alagić bio mujezin.
Valjda neko zna
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, club21, Cwirek, delko, galia95, Grk1234, Guest1945, Hrammm1921, HyperOS, itatabisine, mma_hz, ronaldo99, ultrazonfa, VivaLaLiberta, worchester, Zigazaga i 137 gostiju.