Pasha malo preostro, klub uvjek objavi tacan broj i uvjek potraje par dana, nekad i sedmica, ali se objavi.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Objavice se Pasha, sabur 

Nije preoštro, nego hoćemo transparentno.
Također ne bi bilo loše da nam se kaže, kako je očitano oko 1300 karata na zapadu, a bilo je bar 2200 ljudi? Teško da je 900 djece do 12 godina ušlo. Ja sam vidio djecu, ali toliku sigurno ne....
Btw. jučer sam bio u klubu i tamo me manje-više svi znaju. Znači ne pričam zbog sebe, nego zbog javnosti.
Također ne bi bilo loše da nam se kaže, kako je očitano oko 1300 karata na zapadu, a bilo je bar 2200 ljudi? Teško da je 900 djece do 12 godina ušlo. Ja sam vidio djecu, ali toliku sigurno ne....
Btw. jučer sam bio u klubu i tamo me manje-više svi znaju. Znači ne pričam zbog sebe, nego zbog javnosti.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
NK Iskra želi igrati doigravanje za ulazak u Prvu ligu FBiH
Bugojanci su trenutno na šestom mjestu Druge lige Zapad, ali ispunjavaju uslove za doigravanje
Borbu će u svom prvenstvu voditi sa NK Vitez koji također želi nastup u doigravanju
Prošle godine Iskra je poražena od Stupčanice iz Olova u doigravanju u oba meča.
Invazija na Vitez
Bugojanci su trenutno na šestom mjestu Druge lige Zapad, ali ispunjavaju uslove za doigravanje
Borbu će u svom prvenstvu voditi sa NK Vitez koji također želi nastup u doigravanju
Prošle godine Iskra je poražena od Stupčanice iz Olova u doigravanju u oba meča.
Invazija na Vitez
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sacekat cemo klub da se oglasi, pa onda komentarisati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BatistutA19
- Kontakt:
Kakve gluposti od saveza za ovaj baraz ma to treba ako si prvi ides u baraz a ako nemas uvjete ne moze ni drugi u baraz ni niko iz te grupe ..Ispada u Sijeveru cjelu sezonu yaja gladis budes deveti i ides u baraz a tako i u ostalim grupama ne ide Krupa ici ce Kiseljak ili Vitez ili ovamo Iskra.
Ovo za karte ja mislim juzna tribina je cista a samo je Zapad problem i po mojoj procijeni je bilo oko 2.5 do 3000 ljudi ..Karti 1541 ocitano odbijes Robiju 400 ..znaci 1100 karti ocitano na Zapadu pa nije bilo djece vise od 1000..Stvarno taj klub mora rijesit ovo za ulaz pogotovo Zapad.I dzaba raji govorit udji ranije kupi kartu ranije a ne kad himna se pjevala vani red za ulaz do trafike one gore.Ima nekih stvari sto uprava mora rijesit ali ima i do navijaca neke stvari moraju popravit.
Nece ni u barazu bas bit lahko kako neko misli a vijerujem da ce mo proci bilo koga da dobijemo.
Ovo za karte ja mislim juzna tribina je cista a samo je Zapad problem i po mojoj procijeni je bilo oko 2.5 do 3000 ljudi ..Karti 1541 ocitano odbijes Robiju 400 ..znaci 1100 karti ocitano na Zapadu pa nije bilo djece vise od 1000..Stvarno taj klub mora rijesit ovo za ulaz pogotovo Zapad.I dzaba raji govorit udji ranije kupi kartu ranije a ne kad himna se pjevala vani red za ulaz do trafike one gore.Ima nekih stvari sto uprava mora rijesit ali ima i do navijaca neke stvari moraju popravit.
Nece ni u barazu bas bit lahko kako neko misli a vijerujem da ce mo proci bilo koga da dobijemo.
A brate nije prva utakmica da je ovako, bilo je jos pa se nisu ljudi iz kluba ganjali da objave sto prije. Znas i sam da povremeno kacim prodane ulaznice i kup npr je objavljen tek mjesec dana poslje utakmice.Pasha je napisao/la: ↑25 apr 2023, 19:55Nije preoštro, nego hoćemo transparentno.
Jos nesto, pa ne bi palili brojace da hoce da muljaju sa kartama nego cisto suprotno od toga.
Znam da naa sve nervoza puca i iscekujemo deblokadu ko ozeblo sunce, ali malo strpljenja nam svima ne bi skodilo. Prvo meni pa svima nama.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Iskru ili Vitez da nam je dobit
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Utakmice 7. juna (srijeda) i 11. juna (nedelja)
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Moje pitanje vezano za brojače, ne odnosi se na to da klub tu nešto "mulja".
Problem će prije biti ljudi koji stoje na ulazu i to potenciram, da se ispita...
Problem će prije biti ljudi koji stoje na ulazu i to potenciram, da se ispita...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Trebao bi biti live stream iz Breze, stay tuned 
Ovaj momak koji vodi platforme je bas i aktivan na svim i dobro to hendla

Samo jos video najavu domaće utakmice, jedan trening prije domaće utakmice i 10/10 ocjena.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Meni samo nije jasno na ovom sastanku koji vrag su prisustvovali Bosna i Famos. Je li se to jos necemu nadaju?
Mi dok ne deblokiramo račun ne možemo dobiti licencu, oni se nadaju da nećemo deblokirati račun
Koliko sam primjetio na ulazu svi su bili s kartama i upravo zbog toga sto se svaka karta ocitavala na skener i jeste bila guzva.sa strane stajao covjek koji je pratio skener i nakon uspjesnog ocitanja davao dozvolu za ulazak na tribinu.cak sam kod par djevojaka vidio karte u rukama tako da ovaj broj nije ni priblizan makar nasim ocekivanjima.ako zapad ima 6800 stolica .polovina je bila sigurno popunjena
- Zenicanin988
- Kontakt:
Pa je li mi igramo sa pobjednikom zapada ili sjevera?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Bude izvlačenje...Zenicanin988 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 22:39Pa je li mi igramo sa pobjednikom zapada ili sjevera?
- limvolikce1945
- Kontakt:
Kad si već spomenuo želje, da i ja dodam. Valjda nekad budu isječci golova (a level iznad i prilika) nakon svake tekme.
A ovo je prijedlog koji može i sada. Kad se na kraju objavi konačan rezultat, daj živ bio napiši ispod rezultata i strijelce sa minutama. Lijepo je to vidjeti, jer onaj koji je propustio pratiti tekmu mora dolje skrolati po stranici da vidi ko je sve bio strijelac i kada. Posebno kad ih ima više i kad je veći rezultat. A lijepo bi to bilo imati i za arhive na jednom mjestu. Npr ovdje napravimo temu "sezona 2022/23" i nakon svake tekme ubaciti ove podatke kao jedan post.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na zapadu nije bilo vise od 2500 ljudi. Po redovima bi se dalo zakljuciti da se kuca svaka karta. Slazem se sa Pashom da klub treba objaviti, ne slazem da mora danas ili sutra. Postaviti nekih 7 dana nakon tekme da se moze objaviti i to je to.
P.s. ne mogu karte sa zapada na jug
P.s. ne mogu karte sa zapada na jug

Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.