FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Koliko mi tolerisemo bezobrazluk i javasluk je nevjerovatno. Svi smo trebali otici ispred klupskih prostorija, na stadion ili trening, **** im mamu svima za kurcobolju, ovo ostavljanje Komazeca, forsiranje Kurtalica radi licnih interesa i svega ostalog. Zbog toga smo tu gdje smo, sto sve ovo gledamo i trpimo.
Pustit ovo svim navijacima, simpatizerima Slobode, Fukarama, Upravi
Ovako se bori za klub, koliko je kriva uprava, grad, krivi smo i mi sto samo nijemo sve posmatramo..
Nadjite proteste Robijasa prosle godine pred gradskom upravom..
Jos ljudi imaju problema sa gradom gradonačelnik im nije uplacivao sta vec tu sve nije bilo, kod nas gradska uprava bar eto daje neke pare ...
Jel i mi moramo doci u situaciju da imamo blokiran račun i dug od 16 miliona da bi se nesto promijenilo..
Prosle godine nam je dug porastao za odredjeni iznos, cini mi se da je oko 4 miliona sad, nakon odlaska ove uprave bit ce 6 miliona..
Al neka samo mi hajmo gledat kako nas prave budalom navikli smo
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Dokle god ispred navijaca FK Slobode ne bude neko u UO ili se ne oformira nadzorni odbor kluba, svaka zamjena uprave će biti uvijek ista (zatekli smo katastrofalno stanje, nova dugovanja, itd.). Ne mora se izmišljati topla voda, može se kopirati kako drugi klubovi iz regiona rade, funkcionisu i jednostavno prepisati taj princip.
Forza !
Forza !
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Danas pada Trebinje u inat hejterima!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
samo simon još da potvrdi

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Simone potvrdjuj, tebi jedino vjerujemo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Hajde 2

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
tako jeee idemooooo

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
IGRAJTE PI*KE!!!
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Al za to treba dat pare i odvojit slobodno vrijeme , a da ne govorim da se treba dogovorit ko bi nas to predstavljao znači od tog nema ništa ...WestSideTz je napisao/la: ↑26 apr 2023, 06:06Dokle god ispred navijaca FK Slobode ne bude neko u UO ili se ne oformira nadzorni odbor kluba, svaka zamjena uprave će biti uvijek ista (zatekli smo katastrofalno stanje, nova dugovanja, itd.). Ne mora se izmišljati topla voda, može se kopirati kako drugi klubovi iz regiona rade, funkcionisu i jednostavno prepisati taj princip.
Forza !
Danas igra Sloboda!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Vidicemo dal su damana u ovo par dana porasla muda
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Valjda su na vrijeme ovaj put sudije odradili. 
Idemo aBd jedna pobjedica za nas napacene.
Idemo aBd jedna pobjedica za nas napacene.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Racunica je jasna, dvica ili Federalna.
-
- Kontakt:
Hajde manekeni donesite prvu tricu s gostovanja, vrijeme je.
-
- Kontakt:
Sretno momci sta da kazem vise, znate sta trebate ciniti.
-
- Kontakt:
Ne znam sta bi napisao majkemi,svim srcem zelim da obezbjedimo opstanak.Al po sto je politika ta koja kroji premijer ligu,a ovaj put na celu saveza sjede ljudi koji u interesu da neke stavri rade drugacije,bojim se da smo mi tu najslabija karika.U proslosti su bili ljudi iz Sarajeva krojili tabele i znamo da su i tim godinama Sarajevo i Zeljo imali apsulutnu vlast i sve su osvajali i kupove i prvenstva i tada su nas isto u Trebinju izbacili iz lige bas ista sudbina.
Kao sto je rekao Amaw te sezone, citiram?
"Mozda je nestalo vode ili nije bilo kljuca od svlacionice pa su kasnili 15 min pred pocetak drugog poluvremena"
U svakom slucaju ko god bio na celu saveza uvijek ce nasu Slobodu tjerati iz lige,nazalost nikad nismo imali svoje ljude i ako su bili u savezu,bili su to ljudi iz Srebrenika,Zivinica i dr koji uopste nisu htijeli biti na strani Slobode,jer znamo da jedino mi iz Tuzle i par dobri momaka iz Kladnja,Gracanice Bamovica imaju tu neku ljubav prema nasoj svetinji,80% iz naseg kantona navijaju ili za Sarajevo ili za Zelju.
I kad dodamo ove nase retarde iz uprave kluba mislim da sve ka federalnoj.Ljudi samo pricaju a niko nista ne poduzima,ja nikad necu dici ruke od slobode svetinje jer znam da su nas 1000 puta htijeli ugasiti al nece nikad.
Bit ce tesko gledati je u federalnoj al sve dok nas ima,a ima nas vratiti ce se ona jaca,bolja al zato budimo pametni,samo nase ljude treba slati u savez jer bez nasih ljudi necemo nikad nista uraditi.
I dalje se nadam da cemo ostati u ligi,barem karma iz Trebinja kaf nas je Zeljo izbacio iz lige.
NIKO NIKO SAMO SLOBODA❤

Kao sto je rekao Amaw te sezone, citiram?
"Mozda je nestalo vode ili nije bilo kljuca od svlacionice pa su kasnili 15 min pred pocetak drugog poluvremena"
U svakom slucaju ko god bio na celu saveza uvijek ce nasu Slobodu tjerati iz lige,nazalost nikad nismo imali svoje ljude i ako su bili u savezu,bili su to ljudi iz Srebrenika,Zivinica i dr koji uopste nisu htijeli biti na strani Slobode,jer znamo da jedino mi iz Tuzle i par dobri momaka iz Kladnja,Gracanice Bamovica imaju tu neku ljubav prema nasoj svetinji,80% iz naseg kantona navijaju ili za Sarajevo ili za Zelju.
I kad dodamo ove nase retarde iz uprave kluba mislim da sve ka federalnoj.Ljudi samo pricaju a niko nista ne poduzima,ja nikad necu dici ruke od slobode svetinje jer znam da su nas 1000 puta htijeli ugasiti al nece nikad.
Bit ce tesko gledati je u federalnoj al sve dok nas ima,a ima nas vratiti ce se ona jaca,bolja al zato budimo pametni,samo nase ljude treba slati u savez jer bez nasih ljudi necemo nikad nista uraditi.
I dalje se nadam da cemo ostati u ligi,barem karma iz Trebinja kaf nas je Zeljo izbacio iz lige.
NIKO NIKO SAMO SLOBODA❤
Jel red da dobijemo u gostima danas?
Ko sto @saltboy kaze valjda proradi karma

Ko sto @saltboy kaze valjda proradi karma

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da dobijemo prvu u gostima. AJMO CRVENIIII!
SLOBODA ILI NIŠTA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.