Nekako bi volio da Besim igra protiv Širokog pa neka tu dobije žuti, Ilija danas i to je to.hibrid je napisao/la: ↑26 apr 2023, 11:20Ima ti i ta mjesta, ma jedan od njih dvojice ce ga danas dobiti to je sigurno, samo je pitanje koji, mada ja nekako tipujem na Iliju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
..eto i da jeste, imaju 3 zamjene za istogbordobijelisampion je napisao/la: ↑26 apr 2023, 11:27Zar nije da je Ticinovicu nestopropoklopac je napisao/la: ↑26 apr 2023, 11:20Zar je bitno, oni ove sezone da izvedu juniore + Nemanja dobijaju nas hladno
..inace svi im igraju![]()

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
njima bi se malo poremetilo kad bi se rijesili jakovljevica ili bilbije. To su im glava i rep. kao kad smo mi rasturili ekipu na okupu i prodali Rahmana, Tatara, Nihada.. tesko je to nadomjestiti sa pravim profilima igraca, sto kvalitetom sto karakterom.propoklopac je napisao/la: ↑26 apr 2023, 11:44..eto i da jeste, imaju 3 zamjene za istogbordobijelisampion je napisao/la: ↑26 apr 2023, 11:27Zar nije da je Ticinovicu nestopropoklopac je napisao/la: ↑26 apr 2023, 11:20
Zar je bitno, oni ove sezone da izvedu juniore + Nemanja dobijaju nas hladno
..inace svi im igraju![]()
, njihov sistem igre, disciplina, presing, trka, čvrstina dobijaju sve redom u ovoj ligi, zato ne igranje jednog Tičinovića nista ne znaci...
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
“…istakao je 194 centimetra visoki stoper Sarajeva.”
Boze sacuvaj
Boze sacuvaj

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Povreda valjda
U prvom dijelu smo od istih protivnika gubili ili igrali nerješeno. Totalno loša igra je bila protiv Zrinjskog, ovo ostalo je bio ili egal ili smo bili bolji. To što mi godinama imamo taj neki nadmeni zahtjev da meljemo sve sa tri razlike, uz 30 šuteva na gol po utakmici je druga tema.GalileoGalilei je napisao/la: ↑26 apr 2023, 09:20Kako te nije stid svega ti? Kakvih dobrih stvari? Nemamo igre kraljino, ne znamo loptu iznijeti, odigrati neku akciju, nemamo stabilnost u igri. Evo i s Tuzlom, vile te pronosale, jer mozak vrlog stručnjaka nije mogao da shvati da treba pojačati bekove, kod nas promaha po stranama.Zeko87 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 07:43Nismo se ni protiv Tuzle pitali pet utakmica, ljudi nam prvo uzeli titulu iz ruku, pa nas ponizili u Zenici...pa smo ih dobili sad, nije neka partija bila ali pobjeda. Ni protiv Širokog u Lištici se nismo pitali 20 godina pa smo ih dobili. Možemo se mi napeti iz petnih žila i dokazivati sami sebi kako je to sve mizerno, ali ima i nekih dobrih stvari koje su se izdešavale u zadnja dva mjeseca.
Sada nam fali neki kontinuitet ovakvih rezultata da se podigne samopuzdanje u ekipi pa da dobijaš i utakmice u kojima zakažeš, kao što je bilo u vrijeme Rahmana i Tatara.
Cjelokupnu podršku svih navijača ne treba ni planirati, to nikad nismo imali. Kod nas su stanja euforije i hroničnog nezadovoljstva sasvim normalna. i to raspoloženja kao kod žene u klimaksu za 24h prvaci svemira i stanje raspada...
Koga vi zaebavate više, nisu ljudi glupi, imaju oči vide. Sve dosad što smo dobili je bilo na neki individualni kvalitet, jedina dobra tekma je bila protiv Širokog.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
ayla avionom u mostar koja gospodja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
gospodski nema sta. Hajmo malo biti pametni i iskoristiti situaciju i finansije u klubu. Jos jednom, zanemariti zalizanog i aylah dok zavrsi sezona.
- 1 9 4 6 -
Mi da iskoristim finansije u klubu?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:30gospodski nema sta. Hajmo malo biti pametni i iskoristiti situaciju i finansije u klubu. Jos jednom, zanemariti zalizanog i aylah dok zavrsi sezona.
Pa evo ima ko ih iskoristava

- FKS -
-
- Kontakt:
Upravo tako, sistem igre, ozbiljni/dobri igraci koji su duze na okupu, zna se ko sta radi na terenu, jednostavno takvi smo mi bili s Ahmo, Krste, Tatar, Rahman, Mujakić, Lazic, Đokanović...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 apr 2023, 11:50njima bi se malo poremetilo kad bi se rijesili jakovljevica ili bilbije. To su im glava i rep. kao kad smo mi rasturili ekipu na okupu i prodali Rahmana, Tatara, Nihada.. tesko je to nadomjestiti sa pravim profilima igraca, sto kvalitetom sto karakterom.propoklopac je napisao/la: ↑26 apr 2023, 11:44..eto i da jeste, imaju 3 zamjene za istog, njihov sistem igre, disciplina, presing, trka, čvrstina dobijaju sve redom u ovoj ligi, zato ne igranje jednog Tičinovića nista ne znaci...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:32Mi da iskoristim finansije u klubu?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:30gospodski nema sta. Hajmo malo biti pametni i iskoristiti situaciju i finansije u klubu. Jos jednom, zanemariti zalizanog i aylah dok zavrsi sezona.
Pa evo ima ko ih iskoristava![]()

- 1 9 4 6 -
Znas ti koliko nase "hadzije" u drzavi imahu para, pa vidimo kako se rasporedjuju, i koliko dodje i za sitnu raju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:36Hajdeee je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:32Mi da iskoristim finansije u klubu?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:30
gospodski nema sta. Hajmo malo biti pametni i iskoristiti situaciju i finansije u klubu. Jos jednom, zanemariti zalizanog i aylah dok zavrsi sezona.
Pa evo ima ko ih iskoristava![]()
para ima hadzija i za sitnu raju. Sve ce doci na svoje mjesto aBd
E to ti je ko u klubu...
- FKS -
G-da 1.85

9,00 kvota na Premieru. Ko da smo Varaždin protiv Dinama danas.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:37Znas ti koliko nase "hadzije" u drzavi imahu para, pa vidimo kako se rasporedjuju, i koliko dodje i za sitnu raju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:36para ima hadzija i za sitnu raju. Sve ce doci na svoje mjesto aBd
E to ti je ko u klubu...
sve znam brate. Malo se nasalih u ovom crnom vaktu. Hajd drago mi je vidjeti da barem ima za cesne.
Nadam se da nece zaboraviti "sitnu raju".
- 1 9 4 6 -
Proklet bio Ismir Mirvic na 26. april 2023. godine/6. Ševval 1444. po hidžri za sve ove koje je u klub navaljutao da nas pljackaju!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
top. ma cim je ovolika kvota na dvicu svasta ocekuj.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
kad smo ih uzeli zadnji put sa Handzicem i Hebibovicem vala mozemo i danas
FC United Of Manchester !
Laganica charter iz zagreba za mostar
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade