FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pravo pitanje šta je radila u Zg-u u toku radne sedmice da li nam se to nešto sprema ili?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
sta li je radila

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Evo daju pare i nama navijacima, a mi se kao zalimo. Poklon za danas. Za one hrabrije 2+ gost preko 4 kvota...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:44top. ma cim je ovolika kvota na dvicu svasta ocekuj.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
iznenadit cemo sami sebe haha. mozzart - budi pobjednikKimun je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:54Evo daju pare i nama navijacima, a mi se kao zalimo. Poklon za danas. Za one hrabrije 2+ gost preko 4 kvota...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 apr 2023, 12:44top. ma cim je ovolika kvota na dvicu svasta ocekuj.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kakve li su danas rezultate isplanirali za zelenim stolom?...
Dizdarevic
Mulalic Serbecic Martnovic Radovic
Cirjak Balta
Guliashvili Varesanovic Kyeremeh
Oliveira
Ako je Balta spreman, ja bih ovako poceo utakmicu, mislim da ne moze bolje od ovog za ovu utakmicu. Ili eventualno Mustafica umjesto Varesanovica pa da igra malo povucenije..
Cirjak Balta
Oliveira
Ako je Balta spreman, ja bih ovako poceo utakmicu, mislim da ne moze bolje od ovog za ovu utakmicu. Ili eventualno Mustafica umjesto Varesanovica pa da igra malo povucenije..
-
- Kontakt:
..i zamisli oba nam stopera dobiju po žutiBenko123 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 13:48Dizdarevic
Cirjak Balta
Oliveira

-
- Kontakt:
Najbolje je da jedan od njih dobije žuti danas, a drugi u subotu protiv Širokog.Možemo Širokog pobjediti i sa Trakom i Baltom kao zamjenama, a protiv Borca se svakako nemamo puno cemu nadati.propoklopac je napisao/la: ↑26 apr 2023, 14:15..i zamisli oba nam stopera dobiju po žutiBenko123 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 13:48Dizdarevic
Cirjak Balta
Oliveira
Ako je Balta spreman, ja bih ovako poceo utakmicu, mislim da ne moze bolje od ovog za ovu utakmicu. Ili eventualno Mustafica umjesto Varesanovica pa da igra malo povucenije..![]()
Obzirom da nema Ziljkica, vjerovatno ce kapitensku nositi ponovo Serbecic.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Zaboravio sam da smo im i prosle godine uljepsali zvanicno osvajanje titule 
Ma sve mirise na kec ko kucu, oni pobjedom titulu ovjeravaju, u velikom naletu, pucaju od samopouzdanja. Mi u nakom idiotnom ozracju, sa nekakvom haman pa drugom ekipom (da se razumijemo i sa prvom bi nas vjerovatno uzeli) tako da me kvote toliko i ne cude.
Tugo moja drugu godinu za redom sa njima za titulu igramo, ali samo da ovjerimo njihovu..
Bilo bi dobro da smo naredno ili pred finale kupa al jbg.
Ma treba hrabro jako, na kontre probati pa sta bude. Bod ko tri nazalost.

Ma sve mirise na kec ko kucu, oni pobjedom titulu ovjeravaju, u velikom naletu, pucaju od samopouzdanja. Mi u nakom idiotnom ozracju, sa nekakvom haman pa drugom ekipom (da se razumijemo i sa prvom bi nas vjerovatno uzeli) tako da me kvote toliko i ne cude.
Tugo moja drugu godinu za redom sa njima za titulu igramo, ali samo da ovjerimo njihovu..

Bilo bi dobro da smo naredno ili pred finale kupa al jbg.
Ma treba hrabro jako, na kontre probati pa sta bude. Bod ko tri nazalost.
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, postajemo Sloboda Zrinjskom.
Nekad su ovi dolazili nama da zaključimo sezonu, da nam čestitaju titulu.
Sad ćemo mi Zrinjskom.
Nekad su ovi dolazili nama da zaključimo sezonu, da nam čestitaju titulu.
Sad ćemo mi Zrinjskom.
Koševo Zapad
Opet gledamo osvajanje titule direktno i iz prve ruke. Ne osvajamo mi, doduse, ali jbg! Mirvah hvala ti, Miiirvah hvaaala tiii...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ma dabogda nam kapitenska traka najveci problem bila... po meni u ekipi trenutno ne vidim po stazu kapitena, a karakterno mi je nekako martinovic najvise za nju. Svakako da nema smisla ni rotirati te kapitene valjda se odmah odluci i furaj tako do kraja sezone ali eto..ja bih vise volio da mi licimo na nesto na terenu pa makar kapiten bio i mustafic
- JavierBosnia
- Kontakt:
ima li link ?
Kud nisam u kakvim obavezama danas da se ovo preskoci pogledat
Sa ovim izostancima postavlja se pitanje samo sa koliko razlike ce ovo završit .

Sa ovim izostancima postavlja se pitanje samo sa koliko razlike ce ovo završit .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nije mi jasno kako neko od "struke" ne razgovara s igracima oko ovih zutih kartona? Kako sami igraci ne razmisljaju ili je to medju njima IN da se dobije karton vise.
Koliko glupih kartona dobijamo, to nisu istine...
Trenutno korisnika/ca: enzo1, mnon46, rimljanin90 i 70 gostiju.