FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ostavite štenca kraj magistrale možda se neko i smiluje
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Ma ova se utakmica ocito "zrtvovala" zarad nastavka i direktnih okrsaja sa sirokim velezom i komsinicom. Al eto kad je vec tako sto neko rece mogli su se i istali ocistiti kartona..JavierBosnia je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:20Mozda bi ga i stavio da ga imaElCartel11 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:18Sredina brez defanzivnog veznog protiv ovakvog Zrinjskog?
Kakav trenerski mag tito ga yebo![]()
Pa svako normalan bi Tarika Ramića upario sa Čirjakom, a Mustafića stavio na desetku.Ovako ceš gledati genocid za oči u režiji Dala i u režiji Mustafića na izmišljenoj poziciji.Benko123 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:21Ne branim masnokosog. Ali kojeg zadnjeg veznog pored Balte imamo (koji nije u rosteru) ?ElCartel11 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:18Sredina brez defanzivnog veznog protiv ovakvog Zrinjskog?
-
- Kontakt:
Vamos Rajvosa!!!
Ma i ovako je sredina grozna, a tako bi bilo jos gore pet puta.Lucas je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:25Pa svako normalan bi Tarika Ramića upario sa Čirjakom, a Mustafića stavio na desetku.Ovako ceš gledati genocid za oči u režiji Dala i u režiji Mustafića na izmišljenoj poziciji.Benko123 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:21Ne branim masnokosog. Ali kojeg zadnjeg veznog pored Balte imamo (koji nije u rosteru) ?ElCartel11 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:18Sredina brez defanzivnog veznog protiv ovakvog Zrinjskog?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti prespavao

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma ovo je 3-4:0 k'o iz pi*ke. Ljudi ce odraditi laksi trening kao protiv zeljscara

Ja ne mogu da vjerujem da se išlo tom linijom "hajmo što slabiji u Mostar na ekskurziju, pa ćemo se pripremiti za preostale bitnije utakmice". Smatram da je ovo bio izvrstan trenutak da se napumpaš samopouzdanjem. Igraš protiv ekipe koja je u prazničnoj atmosferi. Pobjedom dobijaš sve. Izdvanje na poziciji za evropu, samopouzdanje, povratak povjerenja navijača itd.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ako budu trcali i borili se a uz to ne ispadali ko debili, pricali na terenu, i krv propisali mozda nesto naprave. Da vidimo jel taj Dal smlata ili smlatina
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Bolan reko je Mirza idemo na pobjedu. Ovo za njega nije teska utakmica. Vices baZeko87 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:29Ja ne mogu da vjerujem da se išlo tom linijom "hajmo što slabiji u Mostar na ekskurziju, pa ćemo se pripremiti za preostale bitnije utakmice". Smatram da je ovo bio izvrstan trenutak da se napumpaš samopouzdanjem. Igraš protiv ekipe koja je u prazničnoj atmosferi. Pobjedom dobijaš sve. Izdvanje na poziciji za evropu, samopouzdanje, povratak povjerenja navijača itd.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Proslu utakmicu Besim prvo nije kapiten, a sada jos klupiran, iako je sam igrao odbranu protiv City. Nesto dobrano ne stima u ovoj prici
-
- Kontakt:
Na klupi bas tanka rjesenja, od ofanzivnijih jedino Catakovic. Btw, opet Dzafica nema.
P.S. Od ofanzivnih je tu i Ljukovac, ali koliko se treba osloniti na momka bez seniorskih minuta ako se ganjao rezultat.
P.S. Od ofanzivnih je tu i Ljukovac, ali koliko se treba osloniti na momka bez seniorskih minuta ako se ganjao rezultat.
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 26 apr 2023, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
To je tacno po meni što si napisao,samo da im se ne obije o glavu to,pa vec u iducem kolu protiv Širokog ne kiksaju u najacem sastavu,i onda imaš duplu grešku.Zeko87 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 15:29Ja ne mogu da vjerujem da se išlo tom linijom "hajmo što slabiji u Mostar na ekskurziju, pa ćemo se pripremiti za preostale bitnije utakmice". Smatram da je ovo bio izvrstan trenutak da se napumpaš samopouzdanjem. Igraš protiv ekipe koja je u prazničnoj atmosferi. Pobjedom dobijaš sve. Izdvanje na poziciji za evropu, samopouzdanje, povratak povjerenja navijača itd.
Nije se trebalo ništa kalkulisati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Postali smo klub koji se predaje protiv Zrinjskog i to nakon dugogodisnje historije u kojoj se nismo predavali protiv Manchestera, HSV, Monchengladbacha, Celtica i drugih velikana. Fuj!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pregazice nas na sredini
-
- Kontakt:
Povedi nas kapitenu
Zadnja izmjena: ZipSarajevo, dana/u 26 apr 2023, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko su svi uvjereni u pobjedu Zrinjskog danas, ja baš očekujem kontru i bar nerješeno ako ne i pobjedu. Sve miriše na to..
Ima, ali suprotno od ovoga.
Yebo on svom treneru majku !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.