FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
22%
2. Borbu za Evropu
83
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 165

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2023, 11:24

Hulahopka je napisao/la:
26 apr 2023, 11:12
Šta si napravio od tih 7 miliona,reci nam?
Nije to samo sedam miliona maraka, ide to debelo preko 12 miliona sa kasnijim prihodima. Ne znam tačnu cifru jer sam kasnije i ja prestao računati, ali to je bila zlatna era naših finansija, bukvalno se nije znalo odakle sve kaplje.

Toliko je bilo para da smo se sprdali sa ponudom za Duljevića i ponudili 800 hiljada maraka.
slika
Sve bi to bilo ok i ne bi im zamjerio, pokušali su nešto da napravimo iskorak, da budemo ono što je danas Zrinjski, samo da nisu uništili omladiski pogon. Nikada ne ujedaš ruku koja te hrani i ne režeš granu na kojoj sjediš, a oni su upravo to uradili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 26 apr 2023, 11:25

Sutra 4-5 izmjena u sastavu.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 26 apr 2023, 11:27

Ja samo mogu rec kao jedan navijac da sam bio mnogo sretan kad je Miske bio tu, kad smo onako igrali i kad se gradilo. Prvi put sam dobio osjecaj da mozemo napravit iskorak. Isto sam to i mislio kad je Amar doso prije korone kad smo bili haman prvi do zadnjeg kola. Znaci ne radi se o ovom ili o onom, vec o onom sto jednog istinskog navijaca cini sretnim a to su rezultati i titule. **** mi se za svakog od njih. Nit nemojte mislit da branim nekog, svako je kriv za neke situacije

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 26 apr 2023, 11:31

Virtu4l je napisao/la:
26 apr 2023, 11:24
Hulahopka je napisao/la:
26 apr 2023, 11:12
Šta si napravio od tih 7 miliona,reci nam?
Nije to samo sedam miliona maraka, ide to debelo preko 12 miliona sa kasnijim prihodima. Ne znam tačnu cifru jer sam kasnije i ja prestao računati, ali to je bila zlatna era naših finansija, bukvalno se nije znalo odakle sve kaplje.

Toliko je bilo para da smo se sprdali sa ponudom za Duljevića i ponudili 800 hiljada maraka.
slika
Sve bi to bilo ok i ne bi im zamjerio, pokušali su nešto da napravimo iskorak, da budemo ono što je danas Zrinjski, samo da nisu uništili omladiski pogon. Nikada ne ujedaš ruku koja te hrani i ne režeš granu na kojoj sjediš, a oni su upravo to uradili.
Ma sve znam. Dzaba se trudis,njima cinjenice ne znače ništa. On je bio zadovoljan šta ces mu dalje pisati. Nema nijedna činjenica niti jedna marka od tih 7 miliona da je utrosena na nešto korisno. Pokradene pare. Zamisli dokle se išlo da traže identiteta ljudi s foruma. Šta reći više..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2023, 11:34

MrAlemKa je napisao/la:
26 apr 2023, 11:27
Ja samo mogu rec kao jedan navijac da sam bio mnogo sretan kad je Miske bio tu, kad smo onako igrali i kad se gradilo. Prvi put sam dobio osjecaj da mozemo napravit iskorak. Isto sam to i mislio kad je Amar doso prije korone kad smo bili haman prvi do zadnjeg kola. Znaci ne radi se o ovom ili o onom, vec o onom sto jednog istinskog navijaca cini sretnim a to su rezultati i titule. **** mi se za svakog od njih. Nit nemojte mislit da branim nekog, svako je kriv za neke situacije
Apsolutno se slažem, ja sam slijepo branio Misimovića na početku. Čovjek je Željovac od glave do pete i nije jednom davao svoj novac da pomogne klubu, radi to i danas, ali ušao je na teren o kojem nema pojma. Ne znam šta se desilo čovjeku, valjda je vidio kako je u modi da bogataši vode klubove, ali je zaboravio da on nije vlasnik kluba kao onaj u Čelsiju, Sitiju ili PSŽ.

Fokusirali su se na administraciju i PR koji su doveli na zavidan nivo, ali je teren ispaštao. Znaš onaj famozni "sportski segment" sa kojim smo se na kraju svi sprdali.

I dalje sam ubijeđen da bi Misimović i Osim bila najbolja kombinacija za klub, Misimović da radi administrativni dio a Amar da menadžeriše, ne mora biti trener, ali da vodi brigu o igračima, trenerima, transferima, omladinskom pogonu.
Voli te tvoje Sarajevo.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 26 apr 2023, 11:39

Virtu4l je napisao/la:
26 apr 2023, 11:34
MrAlemKa je napisao/la:
26 apr 2023, 11:27
Apsolutno se slažem, ja sam slijepo branio Misimovića na početku. Čovjek je Željovac od glave do pete i nije jednom davao svoj novac da pomogne klubu, radi to i danas, ali ušao je na teren o kojem nema pojma. Ne znam šta se desilo čovjeku, valjda je vidio kako je u modi da bogataši vode klubove, ali je zaboravio da on nije vlasnik kluba kao onaj u Čelsiju, Sitiju ili PSŽ.

Fokusirali su se na administraciju i PR koji su doveli na zavidan nivo, ali je teren ispaštao. Znaš onaj famozni "sportski segment" sa kojim smo se na kraju svi sprdali.

I dalje sam ubijeđen da bi Misimović i Osim bila najbolja kombinacija za klub, Misimović da radi administrativni dio a Amar da menadžeriše, ne mora biti trener, ali da vodi brigu o igračima, trenerima, transferima, omladinskom pogonu.

Sto posto si upravu. Pogotovo ovo zadnje sto si napisao, njih dvojica bi napravila cuda u to sam siguran..

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 26 apr 2023, 11:39

Misimovic ne može voditi fudbalski tim nikad. On da je bilo sta znao,i da je radio za klub od tog silnog novca bi doveo nekog igrača i prodao ga za milion. Napravio bi teren, napravio bi trafostanicu. Bilo sta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2023, 11:42

Hulahopka je napisao/la:
26 apr 2023, 11:31
Zamisli dokle se išlo da traže identiteta ljudi s foruma. Šta reći više..
To su bila vremena, ljudi mi prijetili, zvali, slali poruke, najstrašnije psovali i vrijeđali.

Pa rat koji su vodili sa ovim portalom, prijetnje uredniku portala, kad su za svaku sitnicu znali napuckati svoje pujde sa lobotomije. Uf. Ne ponovilo se.
Voli te tvoje Sarajevo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 26 apr 2023, 12:02

Jel realno da se ovakve gadosti pisu kad nam se lomi sezona.
Jel realno da se go.vno ne sjeca koliko je tuzbi rijeseno, koliko je dugova otplaceno raznim dobavljacima, koliko je para dato za poreze na uposlenike da bi ljudi uvezali staz...
Navijaci dali pare za istok jer su vjerovali i prepoznali finu pricu. Zasto to ne pokusaju sad ovi, prosli. Zasto to ne pokusa Mirvic ili ostali klubovi.
Misimovic je kriv samo zbog jednog, jer nije otisao u Krupu sa parama a to nije htio jer nece nista na hinjaka.
Al yebo to sve ajd da momci proigraju, da nas sreca posluzi malo, napokon odemo u Evropu pa da se počnemo cupat iz svih tih gova.na i napokon proigramo kako treba.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 26 apr 2023, 12:11

Aha,uvezali staž Ipetu :urnebes: :urnebes:

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 26 apr 2023, 12:49

Ide bruku Manijaka, kapa do poda ..

Ajde Željo, pobjedi, i bodove donesi ..

Izgorilo bi sve !!!!

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 26 apr 2023, 12:55

Bas se digla hajka na Borac, Vicu, sudije... ne pamtim da se ovako otvoreno govorilo o kradjama. Ne nadam se bodovima previse (niti mi imamo neki kvalitet da se mogu upisati unaprijed) ali moglo bi ih ovo natjerati da dignu rucnu malo, bar ovo kolo.
1921

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 26 apr 2023, 12:57

E cuj Njegomirovic sudi.. Bolje da su Milana Tegeltiju delegirali..
Pročepit će negdje.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 26 apr 2023, 13:05

Baš su se nasekirali što se digla hajka. A nijedna navijacka skupina nije bila ispred saveza. Suplja priča. Neka kradu,tako treba.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 apr 2023, 13:25

slika

Krpic se pokvario.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 26 apr 2023, 14:10

Sutra igramo prebitnu utakmicu, a ovdje dvije stranice o Misimovicu. Dodijala i Bogu i narodu prica Amar vs Miske. Sutra treba hrabro izaci, doci ce i prilike i sanse za golove. Igman ih je napravio 4 ili 5. Krenemo li u utakmicu sa mentalitetom da ce nas pokrast kao u zadnjem nasem okrsaju, mi smo donji. I OPET SANJAM
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 apr 2023, 15:33

Carapica unistava temu. Mrzi Misketa, taj amarov zlikovac botcina.

Kuharov potrcko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 26 apr 2023, 16:34

Što prije shvatite da od Evrope nema nista,lakše će vam biti.

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 26 apr 2023, 16:35

kako ovi vode?

sanjinlego
Kontakt:

Post Postao/la sanjinlego » 26 apr 2023, 16:37

Hulahopka je napisao/la:
26 apr 2023, 10:50
Misimovic za tri godine prodao 0 igraca,potrošio 3 miliona na igrace,milion na menadžere i koliko je još uzeo sebi i pajdasima. I jos ostavio dugove.. A potrošio pare sto su drugi pravili i prodavalj igrace..
Kada je prodan Lendric za 400.000€?? Tko je tad bio u klubu??

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Vanja8 i 14 gostiju.