MrAlemKa je napisao/la: ↑26 apr 2023, 11:27
Ja samo mogu rec kao jedan navijac da sam bio mnogo sretan kad je Miske bio tu, kad smo onako igrali i kad se gradilo. Prvi put sam dobio osjecaj da mozemo napravit iskorak. Isto sam to i mislio kad je Amar doso prije korone kad smo bili haman prvi do zadnjeg kola. Znaci ne radi se o ovom ili o onom, vec o onom sto jednog istinskog navijaca cini sretnim a to su rezultati i titule. **** mi se za svakog od njih. Nit nemojte mislit da branim nekog, svako je kriv za neke situacije
Apsolutno se slažem, ja sam slijepo branio Misimovića na početku. Čovjek je Željovac od glave do pete i nije jednom davao svoj novac da pomogne klubu, radi to i danas, ali ušao je na teren o kojem nema pojma. Ne znam šta se desilo čovjeku, valjda je vidio kako je u modi da bogataši vode klubove, ali je zaboravio da on nije vlasnik kluba kao onaj u Čelsiju, Sitiju ili PSŽ.
Fokusirali su se na administraciju i PR koji su doveli na zavidan nivo, ali je teren ispaštao. Znaš onaj famozni "sportski segment" sa kojim smo se na kraju svi sprdali.
I dalje sam ubijeđen da bi Misimović i Osim bila najbolja kombinacija za klub, Misimović da radi administrativni dio a Amar da menadžeriše, ne mora biti trener, ali da vodi brigu o igračima, trenerima, transferima, omladinskom pogonu.