Pa Vranjes igra!antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:33I Vranjesa ostaviti u Tuzli u ovako bitnoj utakmici je van svake pameti, steta sto nije dosao sa ekipom
Da nisi pomjesao sa nekim drugim igracem?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa Vranjes igra!antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:33I Vranjesa ostaviti u Tuzli u ovako bitnoj utakmici je van svake pameti, steta sto nije dosao sa ekipom
Cuj to. Ne znam kako nisam vidio...Saltboy075 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:40Pa Vranjes igra!antisisoja1919 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:33I Vranjesa ostaviti u Tuzli u ovako bitnoj utakmici je van svake pameti, steta sto nije dosao sa ekipom
Da nisi pomjesao sa nekim drugim igracem?
Slazem se, nema ko nauciti najosnovnije stvare te vrhunske talente sto dolaze na treninge sa roditeljima, u normalnom klubom bi te roditelje zajedno sa njihovom djecom i trenerima poslali u neku stvar i otjerali i njih i njihovu djecu.....zato i neznaju najosnovnije stvari i ne mogu dobaciti dalje od table na Sickom brodu zajedno sa svojim menadzerima......Edin1982 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:05Svaki vikend sam sa roditeljima, čija djeca igraju za omladinski pogon Slobode i slušam o tome kakav je Sloboda los klub za svoju djecu i dodjem na ovaj forum ovdje i kunem dan kada sam upisao svoje dijete da igra za Slobodu ,samo zbog svega sto ovdje pročitam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.