Izgleda da imaju zelju da igramo crveno crni derbi da ne budu sami dole haha
Hoce duel dva velikana u Prvoj Federalnoj
A sta ako im zakomplikujete povratak u PL?
Inace, nemojte Zrinjski kriviti za ovo, ljudi su ovako igrali i protiv nas i protiv Veleza i protiv Tuzle. Sarajevo te stvari zna iskoristit, a nama nije niko kriv sto smo do nedavno imali "ratnika" na klupi i Bendera na golu.
Protiv Tuzla Citya se ne mogu sastaviti sa loptom na koševu, nosaju ih vile, sudija tuzlacma ponistava reg. gol, pobjede nekako 1-0.
A onda odjednom protiv Zrinjskog koji nije izgubio 682 utakmice zaredom zabiju 3 komada i to u gostima.
Pa ima logike
Protiv Tuzla Citya se ne mogu sastaviti sa loptom na koševu, nosaju ih vile, sudija tuzlacma ponistava reg. gol, pobjede nekako 1-0.
A onda odjednom protiv Zrinjskog koji nije izgubio 682 utakmice zaredom zabiju 3 komada i to u gostima.
Pa ima logike
Evo kaze Rendulic gledatelji su uzivali, mi smo uzivali... ovaj mi smo uzivali malo manje
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Dobro je da se razbila fama o nepobjedivosti Medjugoraca...valja i nama pred finale kupa da padaju u formi i gube na samopouzdanju.
Bili su zreli i neku vecer po igri za slican rasplet.
Sarajevo ovom pobjedom potvrdilo da je najveci favorit za to trece mjesto. Vidit cemo sta ce se dogoditi u utakmicama Borac-Zeljeznicar i Siroki-Velez
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 26 apr 2023, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ljudi namjerno prečku gađaju, kakvi profesionalci.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."