Vise su nas stisli jer smo se generalno povukli ne zato jer neko nije pritiskao, Catakovic je trcao i pokusao al ne mozes sam kada su ostali na nasoj polovici. Mulalic ja mislim da bi mogao postati pravo dobar samo da se defanzivno popravi, pravi neke bezveze greske koje se mogu ispraviti, obzirom koliko godina ima ok je.MortemHz je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:08Hvala, idemo lagano prema tome<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 17:59Iz nekog neutralnog ugla Catakovic i ovaj mali bek nisu za Sarajevo, prvi dosta slab u postavljanju, igri ledjima, prakticno ga moze cuvati i dijete. Drugi nema tu fudbalsku inteligenciju, slabe fizicke predispozicije, nikakav centarsut. Izbacivanje ovog brazilca Oliverire je pogodovalo Zrinjskom, nakon toga nikakav vise pritisak na njihovu odbranu i onda se igrala viktorija 20 minuta. Cestitke Sarajevu, nadam se da cete se plasirati u Evropu.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve mi znamo.
- Osttribine
- Kontakt:
Prvo ovom baliji Peljti da malo je.bem matere balijske, kakvo perfidno navlacenje faula oko 16m i produzetak ovaj haman 7,8 minuta.
Momcima svaka cast, na poluvremenu prizivam kidanje ligamenata Dalu, a onda mi se posere usta golom i maestralnom asistencijom, da ju je Avram ili Vrana dao bio bi kolektivni svrš na forumu. Vrlo vazna 3 boda u borbi za Evropu, otvorilo nam se jbg, i ako sam bio uvjeren da je borba za istu izgubljena jos jesenas. Nadam se samo na kraju sezone da cemo naci nekog kvalitetnijeg golmana i iskusnijeg prije svega, ne znas koji je gori, ova zenicka pi.cka ili onaj Šahinovic. Mulalic takodje u strasnom padu zadnjih nekoliko tekmi, ali hajde bolje on nego mrtvi Avdija. Da bogdo nije ovakva situacija kakva jeste na relaciji Hz - Uprava, bilo bi na Koševu u subotu i 12,13 milja.
Momcima svaka cast, na poluvremenu prizivam kidanje ligamenata Dalu, a onda mi se posere usta golom i maestralnom asistencijom, da ju je Avram ili Vrana dao bio bi kolektivni svrš na forumu. Vrlo vazna 3 boda u borbi za Evropu, otvorilo nam se jbg, i ako sam bio uvjeren da je borba za istu izgubljena jos jesenas. Nadam se samo na kraju sezone da cemo naci nekog kvalitetnijeg golmana i iskusnijeg prije svega, ne znas koji je gori, ova zenicka pi.cka ili onaj Šahinovic. Mulalic takodje u strasnom padu zadnjih nekoliko tekmi, ali hajde bolje on nego mrtvi Avdija. Da bogdo nije ovakva situacija kakva jeste na relaciji Hz - Uprava, bilo bi na Koševu u subotu i 12,13 milja.
Samo naprijed Saraj'vo!
Bravo ekipa svaka čast za današnju utakmicu. Velike čestitke Mirzi i stručnom štabu, imao je muda pa najavio pobjedu i na kraju bio je upravu.
Kapa dole majstori!
Kapa dole majstori!
-
- Kontakt:
Bravoooooo, jooooj odavno nisam sretnijiiii bio zbog Sarajeva 
Kalva utakmica Dala
Svrsavalo se na petu Avrama, a na ovo sto je Dal pruzio u drugom niko nista da kaze. E zato se qurca napushitwe...
Dal je nas igrac, i treba mu podrska kao i svakom igracu koji udje u losu formu...

Kalva utakmica Dala

Svrsavalo se na petu Avrama, a na ovo sto je Dal pruzio u drugom niko nista da kaze. E zato se qurca napushitwe...
Dal je nas igrac, i treba mu podrska kao i svakom igracu koji udje u losu formu...
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Šteta što nas pokraše protiv Sloge trebalo je bit 6/6...
Prijedlog za anketu zaslužuje li Mirza da ostane?
Pokazao je lik više od Sablića, Vasoskog i Dudića Bgm.
A kad bi se istjerala ayla i vratile horde to je 1000% druga pozicija.
Prijedlog za anketu zaslužuje li Mirza da ostane?

Pokazao je lik više od Sablića, Vasoskog i Dudića Bgm.
A kad bi se istjerala ayla i vratile horde to je 1000% druga pozicija.
Ništa Zrinjski napravio nije od tog silnog posjeda i inicijative. Sve što su šutnuli prema golu zapravo je i ušlo. Odlično smo ih branili, Bilbiju smo uštopali potpuno, a trancizija je odradila posao.pitara je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:03Jbt mi Jel dobijemo nekoga, prošetali se.bodi123 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:00Tako je jbt, konačno da lik svira kraj 8 minuta se igra a produžio 4
Da ne bi one krađe protiv Sloge Mirza bi imao 6/6, od Posušja do Zrinjskog, baš nerealno u kakvu smo formu ušli. Bez 2 najbolja ofanzivca u ekipi prošetaš se protiv prvaka i zabiješ im 3 komada a mogao si još barem 2. Svaka čast momcima kao i Mirzi, nema se šta zamjeriti. Evropu sada imamo u rukama i sve je do nas, ovo se ne smije prosuti.
Preslika na tekma kao protiv Širokog, dobar gol za prednost i onda dva iz kontre, samo što su ovi kvalitetniji pa je bilo guravije. Bolji bili ljudi danas samo što mi njih sad gledamo kao Girona Barcelonu pa smo sretni sa utakmicom danas
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dizdarevic - slabo
Radovic - doktorat
Mulalic - slabo
Martinovic - bezbroj dobrih poteza u prvom poluvremenu, u drugom solidan
Trako - kiks kod gola, ostalo solidan
Cirjak - odlican
Mustafic - odlican, perfekcija osim greske kad je dodao Bilbiji
Guliashvili - u prvom slab a u drugom jako dobar, steta one povratne lopte na 1-3
Kyeremeh - u prvom slab, u drugom odlican
Varesanovic - citaj pod Kyeremeh
Oliveira - odlican
Klupa: Nurkovic dobar, Ramic OK, Serbecic, Catakovic i Tomasevic bez nekog ucinka
Mirza: ne urek'o se, odlicno postavljena ekipa i odlicna igra
Radovic - doktorat
Mulalic - slabo
Martinovic - bezbroj dobrih poteza u prvom poluvremenu, u drugom solidan
Trako - kiks kod gola, ostalo solidan
Cirjak - odlican
Mustafic - odlican, perfekcija osim greske kad je dodao Bilbiji
Guliashvili - u prvom slab a u drugom jako dobar, steta one povratne lopte na 1-3
Kyeremeh - u prvom slab, u drugom odlican
Varesanovic - citaj pod Kyeremeh
Oliveira - odlican
Klupa: Nurkovic dobar, Ramic OK, Serbecic, Catakovic i Tomasevic bez nekog ucinka
Mirza: ne urek'o se, odlicno postavljena ekipa i odlicna igra
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Ja sam rekao u najavi da dolazimo pobijediti. Analizirali smo ih dobro i znali smo kako trebamo da se postavimo s brzim napadačima. Znali smo da ćemo imati priliku da postignemo pogodak, to se ostvarilo. Čestitam igračima na jako dobroj i borbenoj igri. Zrinjskom svakako čestitam na tituli koju će sasvim sigurno zasluženo osvojiti", rekao je Varešanović.
Na Koševo sada dolazi direktni konkurent za Evropu Široki Brijeg. Želja je nastavak pobjedničkog niza.
"Mi smo krenuli s namjerom da izborimo učešće u Evropi. Prestigli smo Širokoi koji je imao 11 bodova više. Idemo i protiv njih na pobjedu kako bismo stigli do cilja". poručio je Mirza Varešanović.
Krunoslav Rendulić je s druge strane pošteno čestitao na pobjedi. Svjestan je da njegov tim nije bio na nivou danas.
Na Koševo sada dolazi direktni konkurent za Evropu Široki Brijeg. Želja je nastavak pobjedničkog niza.
"Mi smo krenuli s namjerom da izborimo učešće u Evropi. Prestigli smo Širokoi koji je imao 11 bodova više. Idemo i protiv njih na pobjedu kako bismo stigli do cilja". poručio je Mirza Varešanović.
Krunoslav Rendulić je s druge strane pošteno čestitao na pobjedi. Svjestan je da njegov tim nije bio na nivou danas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sad ozbiljno Bgm, prava smo ekipica. Ima jos dosta da se radi, ali mocni smo, nema straha. Volim te Sarajevo majke mi, a znam da ga i vi volite iako sto ljuti bili dosta puta ovde.
Idemo simpatizeri 10k za vikend na praznom Kosevu.
SVI KO JEDAN

P.S Jeste li ispostovali poklon 1.85 g-da?
Idemo simpatizeri 10k za vikend na praznom Kosevu.
SVI KO JEDAN
P.S Jeste li ispostovali poklon 1.85 g-da?
Ova pobjeda dobija značaj tek za vikend, sa pobjedom protiv lištice abd. 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Renan - Kiš 1:0 (ili 2:0
)

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BegovicRamiz
- Kontakt:
vala ne moze biti normalan koje ocekivao pobjedu

bonus bodovi koje treba potvrditi protiv listice i jednom nogom izboriti evropu
i dalje ne vjerujem da bez 4 jaka igraca otreses Zrinjskog dole il smo se odvikli od dobrih stvari il je nesto drugo u pitanju
ako najava protiv listice bude da ocekujemo tesku utakmicu bice belaja

Sto se tice nekih faulova nije mi jasno zasto nije svirao ali sto se tice produzenog vremena, pa brate malo malo neko legne i valja se, i bilo je ocekivano da ce dodat jos minut dva. U nasem fudbalu to mi je nesto najmrze, umjesto valjanja brate razvijes neku pas igru i neka ganjaju a vrijeme curi.Osttribine je napisao/la: ↑26 apr 2023, 18:16Prvo ovom baliji Peljti da malo je.bem matere balijske, kakvo perfidno navlacenje faula oko 16m i produzetak ovaj haman 7,8 minuta.
Sve mi znamo.
Ljudi jel ovo moguce? Ubijeđen sam da je ovo san! Dal prekucao 

Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 26 apr 2023, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
E jbm vam Kiša

- ElCartel11
- Kontakt:
Kao sto rekoh Renan bi iducu sezonu tek trebao resetati. Mada ni sad nije uopste los. Da su mu priznata ona 2 sasvim regularna gola imao bi statistiku 9 utakmica 6 golova / 1 asistencija
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 26 apr 2023, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta nam odgovara najbolje u duelu Veleze i listice ? Neki miroljubivi x ? 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nadam se da ce biti neki razgovor izmedju navijaca i uprave da postignu neki dogovor jer ove ublehe nakon danasnje pobjede puskama otjerat nece moci.
Sve mi znamo.
Trenutno korisnika/ca: broj6, HariTz, JavierBosnia, laznokrilo, Nantess, OzmoodPinglewood, pierce, SamoDaKazeem, VolimBiH96, zagorski i 101 gost.