Ja iskreno mislim da nijedna ekipa nije za Evrope. Ovo je dobro samo za naše lokalno podjebavanje ali onako nogometno tanko kao himen u Cece.
Upravo razmišljam čime bi se mogli pojedini igrači baviti. Pa recimo fasaderstvo, vučeno tijesto, košpice kikiriki, pečenjare. Mučaju hitno naći neki lokal u Cernici. Ništa osobno. Samo kažem.Ja.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
ponavljam jos jednom jedva dobiju City sudijskom lakrdijom ,namjerno dobiju najbolji igraci zute kartone i razgule Svinjski ima li iko da mu je to sumnjivo?
I meni je sumnjivo ovo danas. Nikako ne mogu pojmiti da ekipa Zrinjskog primiti 3 gola. Pa jedan Slovan i Sheriff koji su igrali grupne faze nisu im mogli 3 gola zajedno dati. Neki dan protiv Veleža u onakvoj atmosferi im gola ne mogu dat.
ponavljam jos jednom jedva dobiju City sudijskom lakrdijom ,namjerno dobiju najbolji igraci zute kartone i razgule Svinjski ima li iko da mu je to sumnjivo?
I meni je sumnjivo ovo danas. Nikako ne mogu pojmiti da ekipa Zrinjskog primiti 3 gola. Pa jedan Slovan i Sheriff koji su igrali grupne faze nisu im mogli 3 gola zajedno dati. Neki dan protiv Veleža u onakvoj atmosferi im gola ne mogu dat.
Opet FKS ubija u pojam male plave.
Hvala što čitaš i pratiš nas!
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
24.10 2020 Olimpic Zrinjski 3:0
Zadnji put primili tri gola
Opet sarajlije
Zizovic trener pod koronom bio,Maka Ivankovic vodio momcad.
24.10 2020 Olimpic Zrinjski 3:0
Zadnji put primili tri gola
Opet sarajlije
Zizovic trener pod koronom bio,Maka Ivankovic vodio momcad.
Hjoj izgovora
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Sta je ovo...nece u gol.pa nece evo dvije utakmice
Golčina, al ovo bi skinuo bez problema da je bolje postavljen bio.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."