FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam nesto ni za Mirzu nisam ni protiv. Al ako cemo posteno odradio je dobar posao u jako teškoj situaciji. Navijaci protiv njeg, bojkot, minus 8 bodova od europe, 9 novi igraca, loša atmosfera u klubu. Uspio je izvuci jako dobro ovo dosad, koristi sve igrace, nikog nije preforsirao nikog zapostavio, vidi se dobra atmosfera u timu, rezultati dobri, igra je tako tako al kad stignes - 8 i pobjedjuješ onda mozemo i zažmiriti na neke loše partije. Pisao sam vec mislim da je dobra situacija da se mirza pritišće a igraci su mirni, realno nosi se dobro s pritiskom i mislim da je tako i pridobio ekipu.
Protiv Širokog 8000 mora biti minimalno, idemo to dobit. Vamos Rajvosa.
Protiv Širokog 8000 mora biti minimalno, idemo to dobit. Vamos Rajvosa.
Hocu u subotu u 20:30 da vidim 12 hiljada pitarskih glava, ne interesuje me!!!!
Ide kiša, ide ludilooooooo
Ide kiša, ide ludilooooooo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel vrijeme da se uzmu pomozi.ba. u naletu smo strasnom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Yeben nam raspored pravo. Od Širokog smo puno bolji, ali sa njima se često mučimo, iako smo ih digli na strani treba paziti. Pa onda u Banjaluci, pa kone kod kuće, Velež u Mostaru i na kraju Igman.
Ovaj rezultat Širokog nam danas i odgovara ukoliko ćemo ih za vikend dići. Tako da ćemo Velež malo potisnuti od borbe za Evropu. Biće gusto, al vjerujem u Evropu.
Ovaj rezultat Širokog nam danas i odgovara ukoliko ćemo ih za vikend dići. Tako da ćemo Velež malo potisnuti od borbe za Evropu. Biće gusto, al vjerujem u Evropu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kyeremh npr nije trazio Dala u situaciji kod gola vec Gulija.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 20:00Jao sto sam i rekao bit je zaustavit centar suteve zrinjskog i odradio si pola posla.
Ja cak mislim da je ova sloga igraca vise prestava (naredba od MIRVICA) da bi dokazao hz da je on upravu.. nekazem da im nije deago kad daju go pobjede al znase se kad je iskreno (trci igrac u krug vuce dres za kragnu skida dres skaze na zucu itd. Meni izgleda ono fake.. nekazem da se mrze ili da je nemir u ekipi, i cak mislim da je to DOBRO i pokazuje da nikom nije zagarantovano mjesto u 11.
Pisao sam i prije 5-6 kola da je Mirza pokazao vise od duduca vadovskog i gorana, i dalje sam misljenja da Mirza treba da ode posle 33 kola cak i da uzme 2 go mjesto, jer ova ekipa vapi za trenerom kao sto je jakir zekic kodro ili neki trener level iznad ovih ako mozemo platit..
Mirza je trener kao mulalic husref cala amaw ispod krune jakira. Znaci amatersko vodjenje ili ti ga ho ruk..
Ova ekipa nije pokazala ni 35% mogucnosti nit moze sa cickom jer covjek nema strategiju treniranje i svodi igru analizom protivnika, silom prilika ima ekipu koja ima takav kvalitet da moze pobjedit bez automatizna i sustemskog treniranja.
Nije lahko pobjediti zrinjskog posebno u ovoj situaci i u ovo momentumu nepljujem mirzu radi tog ili 12 igrac itd, posebno sto je sad ocusti 2 igraca plus jos hednog odmorio (ziljic je primjer mirzinog ne znanja)
Trebaju se okrenut prema listici vec od danas, jer nezaboravite da bi mogao vico okrenut koji broj jer uzjahalismo bojca pofino posebno ako ih siromasni sutra iznenade i uzmu bod
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ne gotivim ni ja Zipa nesto narocito, ali nije rjesenje da ga tuces, kao sto je i on sam rekao.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 20:11Ja zbog njega kera prebio a on mi ovako vraca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U subotu ludnica i 10 k akb
- muhamedhulk
- Kontakt:
Belmina prodati/prije pustiti na kraju sezone, dovesti nekog iskusnijeg golmana i pustiti imenjaka da brani u Kupu i tako polako ulazi u fazon. Smijesno je kako Belmin prima golove, patuljak.
Sad opet pritisak na Kosevu protiv uskih ali ni remi nije los, postaviti se da ga ne primimo prvi a gore ce uci jedna.
Sad opet pritisak na Kosevu protiv uskih ali ni remi nije los, postaviti se da ga ne primimo prvi a gore ce uci jedna.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Svaka cast bordo ljubavi
-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 20:29Ne gotivim ni ja Zipa nesto narocito, ali nije rjesenje da ga tuces, kao sto je i on sam rekao.

Kakav crni remi sa pobjedom akb u subotu blizu smo bar toj 4 poziciji.muhamedhulk je napisao/la: ↑26 apr 2023, 20:30Belmina prodati/prije pustiti na kraju sezone, dovesti nekog iskusnijeg golmana i pustiti imenjaka da brani u Kupu i tako polako ulazi u fazon. Smijesno je kako Belmin prima golove, patuljak.
SARAJEVO ISPRED SVEGA.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čestitke ekipi na pobjedi, nisam se nadao ni sekunde ovakvom ishodu. Dal je odigrao jako dobro, kamo sreće da ima kontinuitet.
Neću letiti nakon jedne tekme, vidjećemo još kako će to biti. Tako smo se digli i protiv Širokog, pa hladan tuš.
Neću letiti nakon jedne tekme, vidjećemo još kako će to biti. Tako smo se digli i protiv Širokog, pa hladan tuš.
Vala nek se dogovore. Pun sjever treba da bude protiv plavih uhljupa
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Peljto keru jedan strumfovski yebem te usta ona
Bravo momci,stvarno nemam rijeci osim kapa do poda
Bez 5 standardni igraca otici i zabiti 3 komada ekipi koja je u nizu od 14 pobjeda to moze samo ekipa sa mudima i samopouzdanjem
Realno pohvale i za strucni stab koliko nam god mrski bili
Sad je Listica na redu,hladno 8-9k u subotu
Prva polusezona za zaborav ali ova ekipa definitivno zasluzuje Evropu,volim vasss

Bravo momci,stvarno nemam rijeci osim kapa do poda

Bez 5 standardni igraca otici i zabiti 3 komada ekipi koja je u nizu od 14 pobjeda to moze samo ekipa sa mudima i samopouzdanjem
Realno pohvale i za strucni stab koliko nam god mrski bili
Sad je Listica na redu,hladno 8-9k u subotu

Prva polusezona za zaborav ali ova ekipa definitivno zasluzuje Evropu,volim vasss

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Danas drugi gol Renana kao preslikan Mešanovićev protiv Tuzle u Kupu na Koševu 2021. Asistencija Dala kao tad Krsteova i realizacija Oliveire kao tad Mešanovića. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Moramo listicu mlatnut za vikend kako znamo i umijemo nakon nas ide im lagan raspored.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne postoji lagan raspored, osim na papiru.
Svi se bore za nesto, jedni za Evropu a drugi za ostanak u ligi. Zato kazem da bi i remi bio ok, jer ce se jos gubiti bodova do kraja, mislim na sviju. Bitno da mi najmanje gubimo.
Svi se bore za nesto, jedni za Evropu a drugi za ostanak u ligi. Zato kazem da bi i remi bio ok, jer ce se jos gubiti bodova do kraja, mislim na sviju. Bitno da mi najmanje gubimo.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!