Premijer liga BiH - aktuelno

letsgofighter
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la letsgofighter » 26 apr 2023, 21:31

Proljetna rasprodaja Zrinjskog je počela, mušterija više nego zasluženo opravdao uloženi novac !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 26 apr 2023, 21:38

Ma Zrinjskom je samo bitno da ne napravi neko sranje. Nek zadrže većinu igrača, ne dovode ništa previše I ne nature odnose, biće grupe.

Lijepa utamica u Čitluku dvije najuspješnije ekipe u državi.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 apr 2023, 21:41

Lewy21 je napisao/la:
26 apr 2023, 17:06
Cekaj sad, ne kontam jednu stvar, zasto navijaci Celika prizeljkuju ispadanje Slobode? :mrgreen:

Ovo ostalo kontam nekako, ali to ne kontam.
Mržnja i ljubomora. :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 26 apr 2023, 21:42

letsgofighter je napisao/la:
26 apr 2023, 21:31
Proljetna rasprodaja Zrinjskog je počela, mušterija više nego zasluženo opravdao uloženi novac !
Da budalo!

:guz:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 26 apr 2023, 21:47

miky_hz je napisao/la:
26 apr 2023, 21:25
DTzmu30 je napisao/la:
26 apr 2023, 21:10
Sasvim zaslužena pobjeda Sarajeva danas! Čestitke još jedanput!
Mi smo imali 3 kardinalne greške, Sarajevo iskoristilo dvije za pogotke.
Akcija Sarajeva kod drugog gola je bila školska!

Za neki eventualni iskorak u europi mi moramo dovesti golmana koji zna igrati nogom, Marić je u igri s nogom kriminalan.
Kakvo je tvoje mišljenje Rendulic vs Jakirovic,meni je onaj Jakirovicev nacin igranja bio dosta ozbiljniji za Evropu ,na prvu puno brže se igralo,ok sad se rutinira i sve idu pobjede ali mi djeluje puno sporije to na terenu.

Dobro sad cete biti nosioci pa cete vrlo vjerovatno imati puno više opcija za uci u grupe nego prosle godine kad ste on 0 morali ici,ali onako da stavim na teren onu Jakirovu ekipu i ovu sad mislim da bi ih oni pregazili,vise se trcalo,agresivnije u napadu ,sad je više fokus na cvrstinu neku cini mi se.
Sezona u kojoj je Jakir uzeo titulu je po meni obilježilo uvođenje pravila U21, gdje smo mi imali Bašića i Savića, i tu smo bili u značajnoj prednosti u odnosu na ostatak ekipa PLBiH. Svi ostali su muku mučili s pravilom U21 (izvođenje tih igrača nakon samo par minuta igra), a mi smo imali baš jake i pouzdane igrače s tim zaštićenim godištem. Potvrda ovoga su njihova dva vrlo dobra izlazna transfera. Također, u toj sezoni, ruku na srce, sve ostale ekipe su bile puno lošije nego ove sezone. Tako da je to pod Jakirovim vodstvom izgledalo dosta dominantnije nego danas.
Generalno, Jakir je igrao visoki presing sa dosta trke, a Rendulić igra više na čvrstoću i kontrolu lopte u posjedu.
Vidjet ćemo Rendulića u idućoj sezoni, hoće li uspjeti do kraja pokazati svoje zamisli. Rendulić i Jakirović su kumovi, Jakirović ga je praktično doveo u klub i gotovo svakodnevno su komunikaciji, gdje mu ovaj prenosi informacije koje smatra bitnim. Svakom treneru koji prvi put dolazi u PLBiH treba određeni period prilagodbe, nadam se da je Rendulić uspio pohvatat sve čari naše lige :D
Za europu su već neka pojačana u opticaju, one klasične mahalske priče. :D :D
Navodno da je blizu transfera nekadašnja velika nada Dinama, M.Đ.
Mislim da je imao par nastupa za Dinamo i u Ligi Prvaka.
U svakom slučaju pred nama je vruće ljeto :D
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 26 apr 2023, 21:50

Sky9 je napisao/la:
26 apr 2023, 21:41
Lewy21 je napisao/la:
Cekaj sad, ne kontam jednu stvar, zasto navijaci Celika prizeljkuju ispadanje Slobode? :mrgreen:

Ma vidi druze ne volim generalizovat ali pojedini navijaci Celika su ovdje svrsavali nakon Zeljo - Borac prosle godine, ja se ne sjecam nickova ali mora da su to isti oni koji vas provociraju sad, ali sjecam se jako dobro da si ti tada dao sasvim normalan komentar i da sam te podrzao i tu ja pravim razliku izmedju osoba, ne zelim da generalizujem i pripisujem to svim navijacima jednog kluba.

Slobodi zelim da izbori opstanak, ali ne protiv nas. :mrgreen:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 apr 2023, 21:52

Lewy21 je napisao/la:
26 apr 2023, 21:50
Sky9 je napisao/la:
26 apr 2023, 21:41
Lewy21 je napisao/la:

Ma vidi druze ne volim generalizovat ali pojedini navijaci Celika su ovdje svrsavali nakon Zeljo - Borac prosle godine, ja se ne sjecam nickova ali mora da su to isti oni koji vas provociraju sad, ali sjecam se jako dobro da si ti tada dao sasvim normalan komentar i da sam te podrzao i tu ja pravim razliku izmedju osoba, ne zelim da generalizujem i pripisujem to svim navijacima jednog kluba.

Slobodi zelim da izbori opstanak, ali ne protiv nas. :mrgreen:
Nisu svi, ali većina da. :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 apr 2023, 22:02

Kakva vecina? Pisu tri lika koji navijaju za Celik. Na kraju, sve po zaslugama.
Celik!3,2,2.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 apr 2023, 22:03

AllGunsBlazing je napisao/la:
26 apr 2023, 22:02
Ovdje da, ali vidim ih više na vašoj temi... Kakvim zaslugama, to stvarno ne kontam...

Ja vama najiskrenije želim da ove godine uđete u Federalnu, a već slijedeće u PL. Ovoj ligi trebaju Čelik i ostala petorka iz Jugo lige. End of story.

Meni lično je milion puta veći gušt doći gledati neku od tih 5 ekipa, nego bilo koju drugu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 26 apr 2023, 22:44

Sky9 je napisao/la:
26 apr 2023, 22:03
Ovdje da, ali vidim ih više na vašoj temi... Kakvim zaslugama, to stvarno ne kontam...

Ja vama najiskrenije želim da ove godine uđete u Federalnu, a već slijedeće u PL. Ovoj ligi trebaju Čelik i ostala petorka iz Jugo lige. End of story.

Meni lično je milion puta veći gušt doći gledati neku od tih 5 ekipa, nego bilo koju drugu...
Sloboda je kancer.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 apr 2023, 22:48

Truhlo je napisao/la:
26 apr 2023, 22:44
Sky9 je napisao/la:
26 apr 2023, 22:03

Sloboda je kancer.
slika
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 apr 2023, 22:50

Zivim za derbi u maju kad budemo s.i.l.o.v.a.l.i plavu ravaku. Do prije par kola sprdali se snama i sad kad smo ih stigli i prestigli po temi kuju teorije zavjere da smo kupili danas utakmicu. Eto imamo pare, kupit cemo i vas sadakasi. Ja taj klub mrzim zbog vas a ne zbog samog kluba. Teoretisete a citavu sezonu imate sudjenje, mozda je bilbija navuko protiv borca na vasem stadionu a ostale utakmice za yebeni aut niste osteceni i opet to ne znate iskoristiti. Gurat ce vas i za vikend protiv igmana i protiv posusja, slobode, al dzaba ce vas gurat DZABA!!!
Cuj kupili :lol:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 26 apr 2023, 22:56

Što nas mrzite?
Samo želimo dobrodošlicu Slobodi u Prvu ligu FBiH :think:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 26 apr 2023, 22:57

Convicts je napisao/la:
26 apr 2023, 22:56
Što nas mrzite?
Samo želimo dobrodošlicu Slobodi u Prvu ligu FBiH :think:
Svi vas vole, opusteno

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 26 apr 2023, 22:58

esprit24 je napisao/la:
26 apr 2023, 22:50
Zivim za derbi u maju kad budemo s.i.l.o.v.a.l.i plavu ravaku. Do prije par kola sprdali se snama i sad kad smo ih stigli i prestigli po temi kuju teorije zavjere da smo kupili danas utakmicu. Eto imamo pare, kupit cemo i vas sadakasi. Ja taj klub mrzim zbog vas a ne zbog samog kluba. Teoretisete a citavu sezonu imate sudjenje, mozda je bilbija navuko protiv borca na vasem stadionu a ostale utakmice za yebeni aut niste osteceni i opet to ne znate iskoristiti. Gurat ce vas i za vikend protiv igmana i protiv posusja, slobode, al dzaba ce vas gurat DZABA!!!
Cuj kupili :lol:
Neka i oni kupe, tj isprose pobjedu u BL sutra.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 26 apr 2023, 23:04

Oni mogu jedino kupiti neki dobar broj za pomozi.ba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 apr 2023, 23:06

DTzmu30 je napisao/la:
26 apr 2023, 21:47
miky_hz je napisao/la:
26 apr 2023, 21:25
DTzmu30 je napisao/la:
26 apr 2023, 21:10
Sasvim zaslužena pobjeda Sarajeva danas! Čestitke još jedanput!
Mi smo imali 3 kardinalne greške, Sarajevo iskoristilo dvije za pogotke.
Akcija Sarajeva kod drugog gola je bila školska!

Za neki eventualni iskorak u europi mi moramo dovesti golmana koji zna igrati nogom, Marić je u igri s nogom kriminalan.
Kakvo je tvoje mišljenje Rendulic vs Jakirovic,meni je onaj Jakirovicev nacin igranja bio dosta ozbiljniji za Evropu ,na prvu puno brže se igralo,ok sad se rutinira i sve idu pobjede ali mi djeluje puno sporije to na terenu.

Dobro sad cete biti nosioci pa cete vrlo vjerovatno imati puno više opcija za uci u grupe nego prosle godine kad ste on 0 morali ici,ali onako da stavim na teren onu Jakirovu ekipu i ovu sad mislim da bi ih oni pregazili,vise se trcalo,agresivnije u napadu ,sad je više fokus na cvrstinu neku cini mi se.
Sezona u kojoj je Jakir uzeo titulu je po meni obilježilo uvođenje pravila U21, gdje smo mi imali Bašića i Savića, i tu smo bili u značajnoj prednosti u odnosu na ostatak ekipa PLBiH. Svi ostali su muku mučili s pravilom U21 (izvođenje tih igrača nakon samo par minuta igra), a mi smo imali baš jake i pouzdane igrače s tim zaštićenim godištem. Potvrda ovoga su njihova dva vrlo dobra izlazna transfera. Također, u toj sezoni, ruku na srce, sve ostale ekipe su bile puno lošije nego ove sezone. Tako da je to pod Jakirovim vodstvom izgledalo dosta dominantnije nego danas.
Generalno, Jakir je igrao visoki presing sa dosta trke, a Rendulić igra više na čvrstoću i kontrolu lopte u posjedu.
Vidjet ćemo Rendulića u idućoj sezoni, hoće li uspjeti do kraja pokazati svoje zamisli. Rendulić i Jakirović su kumovi, Jakirović ga je praktično doveo u klub i gotovo svakodnevno su komunikaciji, gdje mu ovaj prenosi informacije koje smatra bitnim. Svakom treneru koji prvi put dolazi u PLBiH treba određeni period prilagodbe, nadam se da je Rendulić uspio pohvatat sve čari naše lige :D
Za europu su već neka pojačana u opticaju, one klasične mahalske priče. :D :D
Navodno da je blizu transfera nekadašnja velika nada Dinama, M.Đ.
Mislim da je imao par nastupa za Dinamo i u Ligi Prvaka.
U svakom slučaju pred nama je vruće ljeto :D

slika

:thumbup: prije par dana objavljeno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 26 apr 2023, 23:07

OnlyLeft22 je napisao/la:
26 apr 2023, 08:57
Zeljo 42
Sarajevo 42
Velez 41
Siroki 41

zrinski - Sarajevo
Siroki - Velez
Borac - Zeljeznicar

Tresi, tresi, tresi mrežu

#osmadolazi

Hajde zrinja :bih:
Aha zamalo :guz: :guz: :opaopa:
Sretno :thumbup:
[/quote

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 26 apr 2023, 23:25

Miljacka je napisao/la:
26 apr 2023, 18:14

A ti kao nešto znaš je li? Sad si došao srati s tom pričom, gdje si bio prije pet kola genije?

Tvoj domet je ovaj post na forumu koji su već svi zaboravili. Mora da si ponosan.

Objašnjavao bih ja tebi još neke stvari, ali ti si samo još jedan debil u ogromnoj masi debila u ovoj državi, pa mi se ne isplati trošiti vrijeme na to. Čim je tebi navijač nužno narkoman sve si mi rekao o sebi. Puna država takvih imbecila.

Hvala našim športskim prijateljima i čestitke na osmoj tituli naše lijepe Bosne i Hercegovine. :bih:
Moj domet u sportu je takav da ti i mnogi mogu samo sanjati i sta mi ti imas objasniti furdo?

Preduslov za uspjeh Sarajeva je tjeranje bagre sa tribina.
Mirvic mora istrajati u tome po Mamicevom receptu.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 apr 2023, 23:37

Da nije bilo Fukara u Trebinju qrac bi donijeli bod ali svakako čestitke :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”