FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa baš sto smo svi navijaci Sarajeva a ne Varesanovica trebamo svi zajedno na utakmicu i bodriti naše Sarajevo.Mirza je sad trener sutra ce biti neko drugi to ne treba da bude razlog da se bojkotuje.
Borba se, po mom mišljenju, mogla nastaviti i na tribinama, ali na štetu kluba. Ovako klub i njegova kasa ne ispaštaju.
Idemo i u Banjaluku čisto da napomenem, tamo možemo svi zajedno.
Helem, ispričana priča, da ne davimo na ovu temu više. Kad Mirza ode, ja lično ću se vratiti na stadion, do tad neću taman da se i Horde vrate.

Helem, ispričana priča, da ne davimo na ovu temu više. Kad Mirza ode, ja lično ću se vratiti na stadion, do tad neću taman da se i Horde vrate.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa nije hordama obraz djon pa da ih se kupi sa besplatnim ulazom
Dosta je dobrog Mirza uradio i dobro je prelazno rjesenje ako izbori evropu.
Dosli su dobri igraci (neznam jel to on dovodio)
Igraci su kondiciono dobro spremljeni (neznam jel to donjega ili do kondicionog)
Nema povreda
Rotiro je vise nego ijedan trener u ligi
Dao je minutazu svakom igracu da pokaze
8 stranaca sve izbalansiro svi igrali
Nesto manje dobro je
Sto ekipa nije uigrana nema automatizme i takve ekipe mogu da gube od mnogo slabih ekipa koje igraju ho ruk, sloga sb velez tc i tako te ekipe, mi cemo protiv zrinjsko borca veleza zelje lakse uzet bodove nego protiv sb sloge igmana
Ja sam i posle prve utakmice kad nas je zrinjski uzo 0;2 rekao da zrinjski nije pokazao da je mocni tim vec da je uigrani pouzdani
Ako zadrzimo sve igrace minus belmin salcin svrsajevic tomasevic i dovedemo iskusnog golmana kome nece smetat da sjedi na klupi i da dovedemo jednog jos beka i veznog uz ss zekuc ili jakir ovom zrinjskom ce FK SARAJEVO pobjec 7-13 bodova
A ako izborimo evropu minimum nam je play off
Dosli su dobri igraci (neznam jel to on dovodio)
Igraci su kondiciono dobro spremljeni (neznam jel to donjega ili do kondicionog)
Nema povreda
Rotiro je vise nego ijedan trener u ligi
Dao je minutazu svakom igracu da pokaze
8 stranaca sve izbalansiro svi igrali
Nesto manje dobro je
Sto ekipa nije uigrana nema automatizme i takve ekipe mogu da gube od mnogo slabih ekipa koje igraju ho ruk, sloga sb velez tc i tako te ekipe, mi cemo protiv zrinjsko borca veleza zelje lakse uzet bodove nego protiv sb sloge igmana
Ja sam i posle prve utakmice kad nas je zrinjski uzo 0;2 rekao da zrinjski nije pokazao da je mocni tim vec da je uigrani pouzdani
Ako zadrzimo sve igrace minus belmin salcin svrsajevic tomasevic i dovedemo iskusnog golmana kome nece smetat da sjedi na klupi i da dovedemo jednog jos beka i veznog uz ss zekuc ili jakir ovom zrinjskom ce FK SARAJEVO pobjec 7-13 bodova
A ako izborimo evropu minimum nam je play off
-
- Kontakt:
Postujem, al po meni je pretjerano da se radi bojkot radi trenera al ok grupa tako odlucila i šta da se radi.Miljacka je napisao/la: ↑27 apr 2023, 00:10Borba se, po mom mišljenju, mogla nastaviti i na tribinama, ali na štetu kluba. Ovako klub i njegova kasa ne ispaštaju.bordobijeli je napisao/la: ↑27 apr 2023, 00:02Pa baš sto smo svi navijaci Sarajeva a ne Varesanovica trebamo svi zajedno na utakmicu i bodriti naše Sarajevo.Mirza je sad trener sutra ce biti neko drugi to ne treba da bude razlog da se bojkotuje.Miljacka je napisao/la: ↑26 apr 2023, 23:52
A ko je to rekao?
Naravno da je odlično što smo dobili i nadam se da ćemo dobiti sve do kraja.
Isto tako je i sasvim prirodno da Mirza može da se napuši kurca taman da je danas Bajerna pobjedio, a ne Zrinjskog.
Koliko te opralo ovo sve postao si navijač Varešanovića, a ne Sarajeva.
Mirzu ljudi ne vole i to je jasno al zamjeraju mu se i neke stvari sto se drugima nisu zamjerili. Recimo Dudić je isto rigao vatru na Sarajevo kad je izgubio u vrapćićima od nas, sudije ovo ono. Ihtijarevic i Hadzic su za zeljeznicar igrali pa nije bio bojkot utakmica kad su bili direktori.
- egocentrik
- Kontakt:
mozda se do sirokog promijeni nacin bojkota
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Koji si sad ti?boki86 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 23:40U fudbalu se gledaju rezultati, mirza ih ima, bolje od prethodnika. Sve dok ima rezultate, moze mu se.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 apr 2023, 23:28Jel stvarno neko misli da ce horde popustiti? Pa nije obraz djon. Mirza je usro i to je kraj price.
I sad ga dizu pojedinci kao vrsnog taktičara... Igra nam je goli qrac drugovi, ne računajući danas. Jedna lasta ne čini proljeće.
Sve sto pobijedimo, to bude na neki individualni kvalitet.
Kako malo treba da ljudi promjene stav, yebo ti nas.
-
- Kontakt:
Gledam tabelu i raspored. Mi kuci ako sve dobijemo europa je sigurna. U naletu smo, imamo i širinu u timu realno je da izborimo Europu. Široki dobiti pa cemo korak po korak.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

+ listica dolazi, nece valjda Horde dozvoliti da se opet zaboravi 24ti minut!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nek se vrate na sjever protiv Širokog i Želje, da se Vedran ispoštuje, a derbi je ipak derbi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 apr 2023, 01:18![]()
Ako radi ikoga, onda radi ovih momaka na terenu. Zasluzili su to.
+ listica dolazi, nece valjda Horde dozvoliti da se opet zaboravi 24ti minut!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Opet perete s time
Vratit se nece niti trebaju
Fino onih 100 000, pa ako vam gazda otvori sjever, bujrum
Vratit se nece niti trebaju
Fino onih 100 000, pa ako vam gazda otvori sjever, bujrum
Kad nekog udaris po dzepu tad se zapita ako vec na emocije ne reaguje... Plus momci na terenu ce imati podrsku, dzaba da je pun stadion, ako horde nisu tu, nije to to.
Sve mi znamo.
Mirza nije nikakav takticar ni ti ga ko dize u nebesa. Narkoman je samo ujedinio igrace i napravio atmosferu medju njima kao niko do sad. Momci ginu i bore se do zadnje minute. Ima srece i sto su mu doveli igrace koji zele napredak
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Borac večeras mora pobijediti!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja sam rekao da imam neki osjecaj da cemo pobijediti! Nema predaje nikad!!!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ahhh lijepaa jutraaa 

po mogucnosti sumnjivim penalom u 93 minuti
FC United Of Manchester !
Tako nekako.
Taktički odvratno loš, jedino harmonija medju igračima se čini odličnom. Mada, mislim da je i to uzrokovano igračima poput Martinovića, Balte, Ziljkića i slično. Skroz fina klapa se stvorila.
Sve utakmice smo odigrali užasno i sve dobro što se desilo je bio individualni kvalitet igrača. Eto, jedino da ga pohvalim za jučerašnju utakmicu gdje se postavio na kontre sa gore brzim igračima i agilnom sredinom. Pitanje je da li bi to tako bilo da je imao sve igrače na raspolaganju, ali otom potom.
Imamo nevjerovatno dobru ekipu i biti će ogromna šteta ako se na ljeto ne dovede trener koji će ih lijepo posložiti i voditi. Siguran sam da bi sa dobrim trenerom u Konferencijskoj daleko dogurali... Zahvaliti se Mirzi ako nas izvede u Europu istog dana. Neočekivano bi i to bilo, ali to je njegov trenerski limit. Ništa više, niti bolje od toga nam ne može donijeti.
Kad’ jednom prodje sve...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bordo10, ErosViverosViv, mosarajvosa83, TETRAPAK i 52 gosta.