Mislim da je njegomirovic najspremniji
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U izuzetnoj formi je čovjek
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Kyeremeh - Avram - Ziljkic
Oliveira
Vrancic - Balta
Oliveira
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
To je to, ništa ne bih dodao ni oduzeo.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 08:03Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Oliveira
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Vala bas opraseBordoBBoja je napisao/la: ↑27 apr 2023, 02:24Opet perete s time
Vratit se nece niti trebaju
Fino onih 100 000, pa ako vam gazda otvori sjever, bujrum
Eto vam ulaz dzaba,dolazili ljudi sa bebama,Mirvahovi pljeskaci i Mirzini i vi opet samo horde prozivate sto ih nema.
Hz su rekle pod kojim uslovima se vracaju i pomirite sa tim.
ako ce nam Magoda zajedno sa aylom kakav stadion srediti vala neka ayle dozivotno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ovaj sastav ostaviti za narednu sezonu, nadogradit ga sa 2 kapitalca i titula ne bi trebala biti upitna.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 08:03Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Oliveira
-
- Kontakt:
Ova lokacija je bila aktuelna jos prije 3-4 godine, a mislim da ima neko ovde kome sam i slao gdje bi trebao stadion da ide, da se pricalo...
Dok je Nam bio, mislim. Ovo je vrhunska lokacija i ima dovoljnom mjesta za stadion.
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj Bože, da se zalizani urazumi pa, da zbog sincine ne mora ispastati ekipa. Da stavi Avrama na defanzivnog veznog ili krilo kako bi sincina imao svoju poziciju.Miljacka je napisao/la: ↑27 apr 2023, 08:19To je to, ništa ne bih dodao ni oduzeo.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 08:03Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Oliveira
Ako vec bude morao igrati (juce dao gol i asistenciju, tesko da ce ga klupirati) onda je najbolje samo zamjeniti Avrama sa sincinom. Jer sa izmišljanjem pozicije Avramu uz sincinu, imali bi 2 igraca manje od početka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Teneru sude rezultati i to je jedini ispravan kriteriji, sve drugo je šuplja priča.pitartz je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:45Tako nekako.
Taktički odvratno loš, jedino harmonija medju igračima se čini odličnom. Mada, mislim da je i to uzrokovano igračima poput Martinovića, Balte, Ziljkića i slično. Skroz fina klapa se stvorila.
Sve utakmice smo odigrali užasno i sve dobro što se desilo je bio individualni kvalitet igrača. Eto, jedino da ga pohvalim za jučerašnju utakmicu gdje se postavio na kontre sa gore brzim igračima i agilnom sredinom. Pitanje je da li bi to tako bilo da je imao sve igrače na raspolaganju, ali otom potom.
Imamo nevjerovatno dobru ekipu i biti će ogromna šteta ako se na ljeto ne dovede trener koji će ih lijepo posložiti i voditi. Siguran sam da bi sa dobrim trenerom u Konferencijskoj daleko dogurali... Zahvaliti se Mirzi ako nas izvede u Europu istog dana. Neočekivano bi i to bilo, ali to je njegov trenerski limit. Ništa više, niti bolje od toga nam ne može donijeti.
Svabo kaze "Feierabendbier" 

Jos jedna jako bitna cinjenica u ovoj borbi za Evropu jeste da Velezu gostujemo 20.05 a oni finale kupa igraju 17tog dakle odmah nakon finala kupa gdje ce oni biti satrani a mi svjezi. Ionako nemaju neku klupu da to sve izdrze.
Sve u svemu nama pobjeda protiv Sirokog i komsinice bi znacila maltene izlazak u Evropu. Racunam da mi izgubimo od Borca gore i X s Velezom u vrapcicima. Imace i oni medjusobnih duela tako da na dobrom smo putu.
U subotu juris svim silama dobiti listicu i zo bi bio veeeliki korak prema Evropi..
Sve u svemu nama pobjeda protiv Sirokog i komsinice bi znacila maltene izlazak u Evropu. Racunam da mi izgubimo od Borca gore i X s Velezom u vrapcicima. Imace i oni medjusobnih duela tako da na dobrom smo putu.
U subotu juris svim silama dobiti listicu i zo bi bio veeeliki korak prema Evropi..
Samo sincica poveo narkoman. MOgao si i druge izvesti papak narkomanski
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Nestvarno majke mi pa eno prije par kola mi je izgledalo da se Velez nece moci stici a kamoli sirokinokee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 09:06Jos jedna jako bitna cinjenica u ovoj borbi za Evropu jeste da Velezu gostujemo 20.05 a oni finale kupa igraju 17tog dakle odmah nakon finala kupa gdje ce oni biti satrani a mi svjezi. Ionako nemaju neku klupu da to sve izdrze.

Iduće sezone na ovo zadnji vezni koji zna nešto s loptom i desno krilo ala Ziljkić i udriElCartel11 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 08:03Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Balta
Oliveira
-
- Kontakt:
Kritikovao sam Dala u prvom poluvremenu i napisao sam da je za hospitalizacije i stvarno i jeste bio njegovo psihološko stanje je bilo katastrofa nije znao gdje se nalazi. Al kad je zabio gol ocito da mu je laknulo i odigrao je vrhunski drugo poluvrijeme, ono za treci gol je bilo majstorski izbacio Jakovljevica i onda vanjskim pas u stilu Modrica
. Odigrao je dobro drugo poluvrijeme al protiv Širokog treba na klupu i da udje posljednji 30 min.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MSOZ101, perodeformero, UltraSa46 i 45 gostiju.