FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sad slijedi Travnik..Vracaju nam se Malkic i Gavaric.Eh sad dal ce Gavaric od pocetka ili ce uci sa klupe,ali koga zamijeniti , mozda Zoletic,ko zna ? Sa ovakvom ekipom mozemo ocekivat dobar rezultat sa ovog gostovanja.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Necu na Dfukara87 je napisao/la:To hoces da se druzis sa Hordama kad budu na D tribini ?Probisvjet je napisao/la:Cestitke, nisam bio na utakmici, ali sam saznao od prijatelja sta se desavalo. Iducu sam na svom mjestu na C tribini.
Opravdanje da nisam mogao prisustvovati postavicu na forum.bolje ti budi na Sjeveru bices sigurniji

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa rekao si da ces bit na C tribini , a Horde ce vjerovatno bit na D tribini u ogradjenom kavezu tako da bices blizu njima
ma na sjeveru ce da bude sminka prava 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jos kad bi bio pun sjever u tom mecu 

harry zar sumnjas da nece bit pun sjever protiv sarajeva ?harry_90 je napisao/la:Jos kad bi bio pun sjever u tom mecu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nisam siguran,al nadam se da ce me demantovati navijaci u tom mecu,sad kad imamo tribinu,bio bi red da je napunimo,i pjesmom igrace vodimo do pobjedefukara87 je napisao/la:harry zar sumnjas da nece bit pun sjever protiv sarajeva ?harry_90 je napisao/la:Jos kad bi bio pun sjever u tom mecu

Mujić: Sa ovim timom, plasman u Evropu nije nemoguć
Igrač utakmice sa dva postignuta pogodka u meču Slobode i Slavije bez ikakve konkurencije bio je korpulentni napadač tuzlanskog tima, Senad Mujić.
Iako je konkurencija u napadu Slobode ovog proljeća zaista velika, Senad Mujić se tokom priprema prometnuo u prvog napadača Slobode, a već u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone, postigao je dva gola, čime je najavio dobru formu pred nadolazeće utakmice.
Kako je istakao u razgovoru za naš portal, zadovoljan je jučerašnjom izvedbom protiv Slavije, te vjeruje kako će u nastavku sezone biti još golova.
Drago mi je zbog moja dva gola nakon povrede meniskusa kojeg sam nedavno operisao. Zaista sam samo mogao poželjeti ovakav povratak, sedam dana prije nastavka sezone postigao sam Zvijezdi dva gola i evo sada dva Slaviji. Najsretniji bih bio da i dalje nastavim u tom ritmu, nadam se da će biti još puno golova u utakmicama koje dolaze, govori Mujić za Sportin.ba.
Ipak, Denis Sadiković neće moći računati na usluge ovog napadača u Travniku naredno kolo zbog tri žuita kartona ali Mujić vjeruje da Sloboda i bez njega na Piroti može do pozitivnog rezultata.
Pa moram reći da je na terenima kakvi su trenutno širom BiH, moguće mnogo toga, tako da ni jedan klub sa sigurnošću za sebe ne može reći da je favorit u nekoj utakmici. Poznato je da je u Travniku teško uzeti bodove, ali evo sada je Zvijezda uspjela doći do boda, a mi smo nedavno Zvijezdu kod kuće pobjedili sa 3-0. Možda prijateljska utakmica nije prava slika dvije ekipe, ali svejedno vjerujem da Sloboda u Travniku može do pozitivnog rezultata, nakon čega bi onda sigurno znali, možemo li do kraja prvenstva napraviti nešto ozbiljnije.
Sloboda se nakon pobjede protiv Slavije našla na 5. poziciji, čime su crveno-crni nastavili pozitivan niz dolaskom Denisa Sadikovića na mjesto trenera. Napadač tuzlanskog tima, optimista je i vjeruje da se Sloboda može boriti za plasman u Evropu.
Pa dobro, možda nismo favoriti u ovom trenutku. Ali evo od kako sam se vratio Slobodu prije godinu i pol dana, sada imamo najbolju ekipu. Mislim da ovaj tim može napraviti mnogo toga, došla su prava pojačanja i vjerujem da se sa ovim timom možemo boriti za plasman u Evropu.
Proteklih dana, spominje se kako se igračima Slobode duguju plate, no, niko za sada ne govori o koliko se zaostalih plata radi. Senad Mujić nam je također potvrdio takve navode, ali nije istakao veliku zabrinutost.
Šta da vam kažem, nije to slučaj samo kod nas, tako je u gotovo svim klubovima u BiH, sada smo razgovarali i sa igračima Slavije, ni kod njih nije baš sjajno. Prije polaska na pripreme smo dobili određen iznos od ugovornih rata, istina je da plate malo kasne, ali vjerujem da će biti uskoro isplaćene. Svjesni smo situacije, ništa se ne može promjeniti preko noći, jer evo teren se od snijega nije mogao očistiti preko noći, pa smo mogli izgubiti sa 3-0 ali sreća da nismo. Tako da trebamo biti strpljivi, naše je da dajemo sve od sebe na terenu, a valjda će i plate doći ubrzo kada dođu još bolji rezultati, kazao je Senad Mujić na kraju razgovora za Sportin.ba.
Igrač utakmice sa dva postignuta pogodka u meču Slobode i Slavije bez ikakve konkurencije bio je korpulentni napadač tuzlanskog tima, Senad Mujić.
Iako je konkurencija u napadu Slobode ovog proljeća zaista velika, Senad Mujić se tokom priprema prometnuo u prvog napadača Slobode, a već u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone, postigao je dva gola, čime je najavio dobru formu pred nadolazeće utakmice.
Kako je istakao u razgovoru za naš portal, zadovoljan je jučerašnjom izvedbom protiv Slavije, te vjeruje kako će u nastavku sezone biti još golova.
Drago mi je zbog moja dva gola nakon povrede meniskusa kojeg sam nedavno operisao. Zaista sam samo mogao poželjeti ovakav povratak, sedam dana prije nastavka sezone postigao sam Zvijezdi dva gola i evo sada dva Slaviji. Najsretniji bih bio da i dalje nastavim u tom ritmu, nadam se da će biti još puno golova u utakmicama koje dolaze, govori Mujić za Sportin.ba.
Ipak, Denis Sadiković neće moći računati na usluge ovog napadača u Travniku naredno kolo zbog tri žuita kartona ali Mujić vjeruje da Sloboda i bez njega na Piroti može do pozitivnog rezultata.
Pa moram reći da je na terenima kakvi su trenutno širom BiH, moguće mnogo toga, tako da ni jedan klub sa sigurnošću za sebe ne može reći da je favorit u nekoj utakmici. Poznato je da je u Travniku teško uzeti bodove, ali evo sada je Zvijezda uspjela doći do boda, a mi smo nedavno Zvijezdu kod kuće pobjedili sa 3-0. Možda prijateljska utakmica nije prava slika dvije ekipe, ali svejedno vjerujem da Sloboda u Travniku može do pozitivnog rezultata, nakon čega bi onda sigurno znali, možemo li do kraja prvenstva napraviti nešto ozbiljnije.
Sloboda se nakon pobjede protiv Slavije našla na 5. poziciji, čime su crveno-crni nastavili pozitivan niz dolaskom Denisa Sadikovića na mjesto trenera. Napadač tuzlanskog tima, optimista je i vjeruje da se Sloboda može boriti za plasman u Evropu.
Pa dobro, možda nismo favoriti u ovom trenutku. Ali evo od kako sam se vratio Slobodu prije godinu i pol dana, sada imamo najbolju ekipu. Mislim da ovaj tim može napraviti mnogo toga, došla su prava pojačanja i vjerujem da se sa ovim timom možemo boriti za plasman u Evropu.
Proteklih dana, spominje se kako se igračima Slobode duguju plate, no, niko za sada ne govori o koliko se zaostalih plata radi. Senad Mujić nam je također potvrdio takve navode, ali nije istakao veliku zabrinutost.
Šta da vam kažem, nije to slučaj samo kod nas, tako je u gotovo svim klubovima u BiH, sada smo razgovarali i sa igračima Slavije, ni kod njih nije baš sjajno. Prije polaska na pripreme smo dobili određen iznos od ugovornih rata, istina je da plate malo kasne, ali vjerujem da će biti uskoro isplaćene. Svjesni smo situacije, ništa se ne može promjeniti preko noći, jer evo teren se od snijega nije mogao očistiti preko noći, pa smo mogli izgubiti sa 3-0 ali sreća da nismo. Tako da trebamo biti strpljivi, naše je da dajemo sve od sebe na terenu, a valjda će i plate doći ubrzo kada dođu još bolji rezultati, kazao je Senad Mujić na kraju razgovora za Sportin.ba.
Ljudi treba se izborit sad za sjever , sjecate se sta je bilo prosli put......dali D hordicama....a nama A.......

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ako treba mi cemo vam davat plate od svojih samo igrajteharry_90 je napisao/la:Mujić: Sa ovim timom, plasman u Evropu nije nemoguć
Drago mi je zbog moja dva gola nakon povrede meniskusa kojeg sam nedavno operisao. Zaista sam samo mogao poželjeti ovakav povratak, sedam dana prije nastavka sezone postigao sam Zvijezdi dva gola i evo sada dva Slaviji. Najsretniji bih bio da i dalje nastavim u tom ritmu, nadam se da će biti još puno golova u utakmicama koje dolaze, govori Mujić za ****.
Šta da vam kažem, nije to slučaj samo kod nas, tako je u gotovo svim klubovima u BiH, sada smo razgovarali i sa igračima Slavije, ni kod njih nije baš sjajno. Prije polaska na pripreme smo dobili određen iznos od ugovornih rata, istina je da plate malo kasne, ali vjerujem da će biti uskoro isplaćene. Svjesni smo situacije, ništa se ne može promjeniti preko noći, jer evo teren se od snijega nije mogao očistiti preko noći, pa smo mogli izgubiti sa 3-0 ali sreća da nismo. Tako da trebamo biti strpljivi, naše je da dajemo sve od sebe na terenu, a valjda će i plate doći ubrzo kada dođu još bolji rezultati, kazao je Senad Mujić na kraju razgovora za ****.

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Ja koliko znam,njima ce ici ogradjeni dio tribine,tj.gdje su prije bile fukare,a mi idemo na novu tribinu..tzboy je napisao/la:Ljudi treba se izborit sad za sjever , sjecate se sta je bilo prosli put......dali D hordicama....a nama A.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Namjerno je zaradio suspenziju da ne ide u Travnik,jer je onda na Tušnju rasuo nekog njihovog igrača i dobio prijetnje da će fasovat u Travniku,a već znamo da je tamo čista mafija sve...
Postavlja se pitanje : Kako se nadati bod(ovima) iz Travnika,kad njih ni NATO ne može dobit na Piroti

Postavlja se pitanje : Kako se nadati bod(ovima) iz Travnika,kad njih ni NATO ne može dobit na Piroti

Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Hocu da vidim kako kuhaju hrenovke!fukara87 je napisao/la:Pa rekao si da ces bit na C tribini , a Horde ce vjerovatno bit na D tribini u ogradjenom kavezu tako da bices blizu njimama na sjeveru ce da bude sminka prava
sta da damo Hordama sjever?...pa znas da smo ustupili u boojkot nakon sto su iz kluba dali Robijasima D tribinu, a da dadnu nekom drugom sjever, vjeruj mi da nece biti bojkota, vec ce biti rat ...lobo me kita nek se provlace kako znaju do D tribine i ako je ebeno proci ispod onih tribina, ali sjever je nas i zbog njega se i narod vraca na tribinu...svi dobro znamo da fukare upravo zbog tribine su najvise i bojkotovali utakmice zadnjih nekoliko godina, tako ako klub misli ponovo otjerati navijace a ne privlaciti ih, onda nek slobodno Hordama dadnu sjever
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Hocu da vidim kako kuhaju hrenovke!fukara87 je napisao/la:Pa rekao si da ces bit na C tribini , a Horde ce vjerovatno bit na D tribini u ogradjenom kavezu tako da bices blizu njimama na sjeveru ce da bude sminka prava
sta da damo Hordama sjever?...pa znas da smo ustupili u boojkot nakon sto su iz kluba dali Robijasima D tribinu, a da dadnu nekom drugom sjever, vjeruj mi da nece biti bojkota, vec ce biti rat ...lobo me kita nek se provlace kako znaju do D tribine i ako je ebeno proci ispod onih tribina, ali sjever je nas i zbog njega se i narod vraca na tribinu...svi dobro znamo da fukare upravo zbog tribine su najvise i bojkotovali utakmice zadnjih nekoliko godina, tako ako klub misli ponovo otjerati navijace a ne privlaciti ih, onda nek slobodno Hordama dadnu sjever
pametno moje,ma ima igraliste sta se sekiras dobices secer

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Drago mi je sto smo pobijedili Slaviju.Kako pisu portali bili su oko 1000 Gledalaca,nije bas lose po ovakoj zimi.
Takoder mi je drago sto su se opet vratili Fukare na tribine.Dobre su slike.
Protiv Sarajeva onda palite baklje.
Sada smo 5 na tabeli i imamo 24 bodova.Samo nastaviti tako dalje.
Imam jednu molbu.Moze mi neko napisati brojeve igraca?
Ja ne zivim dolje,pa nemogu gledat utakmice uzivo ali pratim sve preko internta ili radio.Zato i neznam ko nosi koji broj.
Hocu da popravim malo Slobodu ovdje na ovoj stranici.
http://transfermarkt.de/de/fk-sloboda-t ... _5405.html
Bilo bi bas super,hvala unaprijed.
Takoder mi je drago sto su se opet vratili Fukare na tribine.Dobre su slike.

Protiv Sarajeva onda palite baklje.

Sada smo 5 na tabeli i imamo 24 bodova.Samo nastaviti tako dalje.
Imam jednu molbu.Moze mi neko napisati brojeve igraca?
Ja ne zivim dolje,pa nemogu gledat utakmice uzivo ali pratim sve preko internta ili radio.Zato i neznam ko nosi koji broj.

Hocu da popravim malo Slobodu ovdje na ovoj stranici.
http://transfermarkt.de/de/fk-sloboda-t ... _5405.html
Bilo bi bas super,hvala unaprijed.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ko se sikira ?prvo nemam ralzoga, jer se zna da je ovo nasa tribina i nema se za to sta da borimo...odrekli smo se istoka gdje smo postali inace, da bi imali ovo sto imamo danas ...ti mozes na igraliste ako hoces ili ces na D tribinu sasvim mi je svejedno 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- slani grad
- Kontakt:
kake horde,kakav sjever...sta lupate bez veze ba
....de se malo opustite i zaobidzite NAVIJACKU TRIBINU na ovom forumu...neki su se bas primili pravo 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Interista di cuore
- Kontakt:
GelsenkirchenTuzla@
evo ti brojevi ono sto ja znam :
Mujkic 1
Tino 12
Raca 4
Joge 5
Nikolic 15
Cehajic 7
Bosnjak 21
Tare je 10 (al je jucer nosio 11
)
ALen Mesanovic 19
Efendic je cini mi se 17,ovo nisam siguran
Gavaric 8
Mujic 18
Zoletic 6
Malkic 14
Amer Bekic 9
Halilovic cini mi se 29
Mujkic 1
Tino 12
Raca 4
Joge 5
Nikolic 15
Cehajic 7
Bosnjak 21
Tare je 10 (al je jucer nosio 11

ALen Mesanovic 19
Gavaric 8
Mujic 18
Zoletic 6
Malkic 14
Amer Bekic 9
Halilovic cini mi se 29
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Bas ti hvala za pomoc.Ako saznas vise,slobodno postavi ovdje.Interista di cuore je napisao/la:GelsenkirchenTuzla@
Mujkic 1
Tino 12
Raca 4
Joge 5
Nikolic 15
Cehajic 7
Bosnjak 21
Tare je 10 (al je jucer nosio 11)
ALen Mesanovic 19
Gavaric 8
Mujic 18
Zoletic 6
Malkic 14
Amer Bekic 9
Halilovic cini mi se 29

Zar se kod nas smije mijenati broj ako se igra jos ista sezona?

- Interista di cuore
- Kontakt:
nema na cemu,a ostalo se ne mogu sjetit jbg,nakon sljedece utakmice mogu provjerit ostale brojeve...
a nemam pojma to za mijenjanje broja,ja nisam mogo vjerovat kad sam vidio Tareta sa 11 na ledjima

a nemam pojma to za mijenjanje broja,ja nisam mogo vjerovat kad sam vidio Tareta sa 11 na ledjima

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.