kengur je napisao/la: ↑27 apr 2023, 14:20
Pantelija je napisao/la: ↑27 apr 2023, 14:10
spezial je napisao/la: ↑27 apr 2023, 13:59
Guliashvili je utjelovljenje poslovice "puno melje, malo zita daje". Yebo ti igraca koji se polomi trceci, sutajuci, driblajuci, ali bez finalnog proizvoda. Lik je aktivan do bola, ali nit zna zabit gol, nit asistirat. Hebib 2
Jucer je igrao na auprotnoj strani i vidio se problem suta koji mu je glavna karakteristika. Izvini, ali occito nisi igrao fudbal i ne shvatas sta znaci igrati 8 9 10 godina desno pa te baci lijevo... bukvalbo ti sve izgleda naopako.
Ista stvar avram, na 6 i 8 katastrofa, na 10 najbolji igrac lige.
Ne znam kako ne ahvatate, da bi izvukli iz igraca max mora biti dobar sistem, automatizmi, uigranost. Ne moze se izveati samo 11 igraca i cekati da sami nesto urade
Ja koliko se sjecam i Bilbiju smo par tekmi prije odlaska napokon stavili na njegovu poziciju i on je proradio, ali je za nas to bilo kasno. Dok je bio na krivoj poziciji svi smo bili gnjevni na njega (cini mi se da je i penal pri kraju tekme Radniku fulio ili tako nesto).
slicna situacija kao sa Renanom sad, ili s Baltom. Da se Balta nije pokazao jos bi forum brujao sta su nam poljaci uvalili, panj, deblo, itd itd.
Tako i Bilbija, lik je 70% utakmica kod nas bio desni ili lijevi napad, ako me sjecanje sluzi.
I mi bi nekad da su igraci ko na PSu, pa sto nije trokut pritisnuo, sto nije X itd. Nerealna ocekivanja imamo.
Renan mora biti debeli Ronaldo da bi nas zadovoljio.
I sto se tice ovih pobjeda i rjesavanja ove lige. Pa ovdje ko god ulozi para u klub treba da vidi rezultat u nekom skorijem periodu. Ako je normalno i nema zavrtanja, primjer Radnik Bijeljina. Dobra uprava i pare i vrlo brzo euro takmicenja.
A mi generalno pitari hordasi veterani trebamo malo da se pogledamo u ogledalo i pustimo da se hodzino samelje. Ne mogu citati forum anamo onih i vidjeti kako za nas govore da smo ludi, da smo sebi dusmani, da je toksicna sredina.
I nadam se da ce nasa lijepa udarna, ultra ekipa doci na svoj Sjever. Ekipa to zasluzuje, ni mirvic ni mirza ni istok. Sam Besim kaze, znaci im podrska mnogo.