Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hebib puno manje stete pravi ovako ko vezni nego ko desni bek ili krilo. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Bandić je spasio Hebibovića crvenog kartona, jer ono je start isključivo na igrača...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Koliko je golmana do sada branilo za Slogu u ovoj sezoni ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Hebibovic je sinonim za ove komicne suteve. Leganda PLBiH po tom pitanju 

1921
- Meraak1921
- Kontakt:
ferroviere87 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:40Braćo Bošnjaci, samo malo lakšeDovoljan je napisao/la: ↑27 apr 2023, 14:26Kako je dobro sto ti seka navija za željezničarMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 14:15
Tako ti mamita u Hotelu Bosna BL sinoc , lafo konobarica, dosla je sasvim slucajno do obrezanog, evo i dalje ga ne ispusta iz usta
Osjetim breme Koševa dok je azim![]()
Da sam znao da je pitica, yebo bih mu porijeklo , kakve su ovo provokacije .. Podrzite cetalje
Jos kad ljiljani zaviore na tusnju u zadnjem kolu

Murtedi tuzlanski na aparatima

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
**** ti cijeli Tušanj mater u stau

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Bravo Igman. Sloboda u federalnu
Ako se ne desi čudo Sloboda je jako blizu federalke.City moraju pobjediti ili se definitvno oprostiti.
-
- Kontakt:
Hoce li Azmir pokloniti bar bod Slobodi? Nisu ni njegovi u komotnoj situaciji, ali ne znam kako se Sloboda moze izvaditi.
1921
- Bazinga12345
- Kontakt:
Bravo za Igman.
Denkovic super pojacanje neznam sta su mislili ovi iz Slobode pa ga nisu potpisali(bio je valjda dogovoren ono sto sam citao)
Denkovic super pojacanje neznam sta su mislili ovi iz Slobode pa ga nisu potpisali(bio je valjda dogovoren ono sto sam citao)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Denkovic opasan igrac. Ne kontam sto ga Sloboda nije potpisala...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uzmimo do kraja i Tuzlu, Široki i Želju, necemo izgubiti u Mostaru ili BL, Zrinjski nam se provukao dvije utakmice gdje su nas dobili minimalno 1:0..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 17:17Hoce li Azmir pokloniti bar bod Slobodi? Nisu ni njegovi u komotnoj situaciji, ali ne znam kako se Sloboda moze izvaditi.
Niko nam ništa nece poklanjati, sami cemo se izboriti!
Tuzla nas prošle godine nabila 4:1 , a bili u komotnoj situaciji sad nas nece pustiti sigurno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bit ce zanimljivo u Tuzli ako savez posalje sudije da gurnu Slobodu definitivno u drugu ligu,a Azmir odluci da ih pusti
Meni djeluje da ce ih pustiti ima on želju opet kad tad da se vrati dole a lakše ce mu biti da dodje u premjerligaša da nemora opet iz druge lige da ga uvodi to je opet puno love za bacit. Samo pitanje je dali ce ih i ta pobjeda ostavit realno u ligi

Meni djeluje da ce ih pustiti ima on želju opet kad tad da se vrati dole a lakše ce mu biti da dodje u premjerligaša da nemora opet iz druge lige da ga uvodi to je opet puno love za bacit. Samo pitanje je dali ce ih i ta pobjeda ostavit realno u ligi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Azmir nas moze preuzeti samo u Federalnoj! Hijene oko kluba mu nece to dozvoliti dok klub igra Premijer Ligu!miky_hz je napisao/la: ↑27 apr 2023, 17:35Bit ce zanimljivo u Tuzli ako savez posalje sudije da gurnu Slobodu definitivno u drugu ligu,a Azmir odluci da ih pusti![]()
Prica o nekom puštanju ne pije vode, ljudi nas prošle godine nabili 4:1 a nije im trebalo, i tad je bila prica da ce nas pustiti, pa kasnije okrenu mlin na svoju stranu sredio nam 3 boda protiv Borca.. Pobjeda protiv Tuzle nas ne ostavlja u ligi sigurno, jer i poslije toga ima još da se igra!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Druga liga druga liga smiju nam se svi 

-
- Kontakt:
Reko bi covjek 30 godina, a ne 3 godineTruba1905burazeru je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:483 godine nas niste dobili … o čemu pričamo ?nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:23Nis odgovorio na pitanje jer nemas valjanog odgovora na njega. Za kup cemo jos da vidimo, tako ste i najavili prije 7 dana pa smo vidjeli kako je islo, vise srece nego pameti. Kup je nas!Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 11:15
Mi smo na odmoru do finala kupa ako nisi primjetio.![]()
Kakav Velez ,rang Slobode sa Haskicem jedinim ozbiljnim igracem.
U finalu pod pritiskom primate peticu.
Jucer idealan dan za pad komsija ,stvari nam se poklopile.
Do finala se bijete sa ostatkom lige za europu i onda vas Zrinjski ceka da se cupate sa Mucajem i onim aboridzanom sto pravila jos ne zna![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], supervizor i 7 gostiju.