Kop protiv Natrona ekstra dobar ali ova brojka od 250-300 moze se jos itekako popraviti i da tu imas kop 400-500. Dosta navijaca kojima je mjesto na juznoj tribini sjedi na zapadu i to bi se dalo popraviti. Ima tu velikog prostora da imas kop od 500 ljudi na jugu svaku domacu utakmicu vec sad, bez pretjerivanja, a kad bude premier liga da ne pricam sta ce biti aBd.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja kad sam pitao u klubu zašto je FAN SHOP onako osiromašen i bez nekog velikog izbora rekli su mi sve če biti,sve što postoji od rekvizita na svijetu biti če u fan shopu samo dok se račun ne odblokira,tako da znate da bez odblokiranog računa klub ne može ponuditi više od ovog što se ima! Kad se odblokira račun onda če biti i prostor i rekvizita more! Dobro se prodalo karti nadao sam se zaradi od 10000 km i eto tu je to negdje na kraju krajeva sve ispade fenomenalno! SAVJETUJEM KLUBU DA SE OPET U SRIJEDU 3.MAJA OBAVEZNO ORGANIZUJE PRESS KONFERENCIJA I DA SE OPET IZNESE KOLIKO JOŠ NOVCA TREBA DO DEBLOKADE RAČUNA! Jer opet če raja kupovati više ulaznica samo da se dodje do te ebene DEBLOKADE! Računam da bi do srijede to bilo mozda manje od 20000 km...NA EBENOM SMO PRAGU,JOŠ SAMO JEDAN KORAK I TO JE TO ŠTO SE ČEKA 18 GODINA!!!
::::SAMO ČELIK::::
Kako se blizi kraj lige i ljepse vrijeme i doigravanje i ulazak u ligu federacije prirodno je da sve raste od nas simpatizera za zapadu do juga. I zadnja utakmica je imala zaista respektabilnu brojku.RubikovaKocka je napisao/la: ↑26 apr 2023, 13:16Kop protiv Natrona ekstra dobar ali ova brojka od 250-300 moze se jos itekako popraviti i da tu imas kop 400-500. Dosta navijaca kojima je mjesto na juznoj tribini sjedi na zapadu i to bi se dalo popraviti. Ima tu velikog prostora da imas kop od 500 ljudi na jugu svaku domacu utakmicu vec sad, bez pretjerivanja, a kad bude premier liga da ne pricam sta ce biti aBd.
Nakon tolikih godina takmicenja bez ikakvog cilja, svrhe i u dubokoj dubiozi konačno Čelik ima smisao postojanja i borbe.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Fan shop ce se otvoriti kad se deblokira racun.To je onaj prostor na istoku(stariji navijaci se sjecaju da je bio vec tu nas fan shop,a artikli su stvarno bili kvalitetni).Bilo je tu Celikovih jakni,trenerki,majica,zastava,zastavica,salova,lopti...Prostor ce biti puno veci i pregledniji!zamorano je napisao/la: ↑26 apr 2023, 13:34Ja kad sam pitao u klubu zašto je FAN SHOP onako osiromašen i bez nekog velikog izbora rekli su mi sve če biti,sve što postoji od rekvizita na svijetu biti če u fan shopu samo dok se račun ne odblokira,tako da znate da bez odblokiranog računa klub ne može ponuditi više od ovog što se ima! Kad se odblokira račun onda če biti i prostor i rekvizita more! Dobro se prodalo karti nadao sam se zaradi od 10000 km i eto tu je to negdje na kraju krajeva sve ispade fenomenalno! SAVJETUJEM KLUBU DA SE OPET U SRIJEDU 3.MAJA OBAVEZNO ORGANIZUJE PRESS KONFERENCIJA I DA SE OPET IZNESE KOLIKO JOŠ NOVCA TREBA DO DEBLOKADE RAČUNA! Jer opet če raja kupovati više ulaznica samo da se dodje do te ebene DEBLOKADE! Računam da bi do srijede to bilo mozda manje od 20000 km...NA EBENOM SMO PRAGU,JOŠ SAMO JEDAN KORAK I TO JE TO ŠTO SE ČEKA 18 GODINA!!!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ja sam se nadao da ce biti vise prodatih ulaznica, tj da ce biti vise raje koja ce kupit par karti zbog deblokade
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Pa et solidno 2000 karti ,pa jos malo onih 30 k ce bit prepolovljeno ,uglavnom do iduce sezone deblokada akobogda.
Super ova sezona je ova odradjena i sa gradom,dugovima,deblokadom i osvajanjem lige a kad se beblokira otvara se tu puno toga od fan shopa ,novih sponzora do klubske prodaja na utakmici kao pan pivo i ostalo.
Robija odlicna sve je kop.brojniji i bolji ali mora ta brojnost rast jos vise .
Sa posjetom sam zadovoljan 3 liga i mi smo opet u vrhu od svih klubova u BIH i vidi se osjeca se da se publika vraca .U barazu ocekujem bar 7000 ljudi i naravno ulazak u FL..
UPRAVA NAPOLJE

Super ova sezona je ova odradjena i sa gradom,dugovima,deblokadom i osvajanjem lige a kad se beblokira otvara se tu puno toga od fan shopa ,novih sponzora do klubske prodaja na utakmici kao pan pivo i ostalo.
Robija odlicna sve je kop.brojniji i bolji ali mora ta brojnost rast jos vise .
Sa posjetom sam zadovoljan 3 liga i mi smo opet u vrhu od svih klubova u BIH i vidi se osjeca se da se publika vraca .U barazu ocekujem bar 7000 ljudi i naravno ulazak u FL..
UPRAVA NAPOLJE
Zna li neko zasto je samo Klis dobio licencu za 1Federalnu ligu.. Odnosno zasto mi nismo? Znam vjerovatno ima i drugostepena, ali sta je razlog za prvostepenu?
Nigdje ne pise da su oni dobili, tek treba komisija da zasjeda. Pocetkom maja cini mi se.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Niti je samo Klis dobio, niti je mi nismo dobili. Ne znam gdje ste dosli do tih informacija?!
- BatistutA19
- Kontakt:
FLIX evo sad gledam Zenicu ove vijesti i dole ono pise u toku je licenciranje klubova za 1 ligu Federacije,nigdje ne pise ni da je iko dobio a ni da nije ,ne znam odakle tebi ta informacija.
A gore neko pise ako se nedeblokira racun nema licenca ,pa kako smo igrali PL sa blokiranim racunom i kako mnogi igraju sa blokiranim racunom.Nema to veze nikakve sa licencom.Mi nemamo vise dugova prema igracima a i sa ovim se rijesilo sto su nas blokirali.
A gore neko pise ako se nedeblokira racun nema licenca ,pa kako smo igrali PL sa blokiranim racunom i kako mnogi igraju sa blokiranim racunom.Nema to veze nikakve sa licencom.Mi nemamo vise dugova prema igracima a i sa ovim se rijesilo sto su nas blokirali.
Izvinjavam se onda je do mene. Pogresno sam razumio.. drago mi je da sam pogrijesio 

Kao što je bio slučaj i prošle sezone, i u aktuelnoj će na rasporedu biti doigravanje između osvajača/predstavnika četiri grupe Druge lige FBiH, nakon čega ćemo saznati ko su dva nova člana višeg ranga takmičenja, odnosno, Prve lige FBiH za narednu sezonu.
Prvi susreti doigravanja za plasman u Prvu ligu FBiH biće na rasporedu u srijedu 7. juna, a uzvratni mečevi u nedjelju 11. juna tekuće godine.
Rok klubovima za dostavu neophodne dokumentacije, koja podrazumijeva pripremu desetina različitih izjava, odluka, ugovora i ostalih dokumenata, je 3. maj tekuće godine, nakon ćega će uslijediti sjednica prvostepene Komisije za licenciranje NS FBiH.
Inače, u doigravanju će biti četiri od šest sljedećih kubova, odnosno, FK Gornji Rahić iz Druge lige FBiH – Sjever, NK Iskra Bugojno iz Druge lige FBiH – Zapad, FK Klis Buturović Polje iz Druge lige FBiH – Jug, i NK Čelik Zenica/ FK Famos Hrasnica/NK Bosna Visoko iz Druge lige FBiH – Centar.
Prvi susreti doigravanja za plasman u Prvu ligu FBiH biće na rasporedu u srijedu 7. juna, a uzvratni mečevi u nedjelju 11. juna tekuće godine.
Rok klubovima za dostavu neophodne dokumentacije, koja podrazumijeva pripremu desetina različitih izjava, odluka, ugovora i ostalih dokumenata, je 3. maj tekuće godine, nakon ćega će uslijediti sjednica prvostepene Komisije za licenciranje NS FBiH.
Inače, u doigravanju će biti četiri od šest sljedećih kubova, odnosno, FK Gornji Rahić iz Druge lige FBiH – Sjever, NK Iskra Bugojno iz Druge lige FBiH – Zapad, FK Klis Buturović Polje iz Druge lige FBiH – Jug, i NK Čelik Zenica/ FK Famos Hrasnica/NK Bosna Visoko iz Druge lige FBiH – Centar.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Počelo je dosta dezinformacija u posljednje vrijeme kružiti ovim forumom. Pošto ga sve više ljudi prati, budite oprezniji i provjerite nešto prije nego što napišete. Red je brate.
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
BROJ CLANOVA (25.04 '23) 847

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Jel ova alba se brine iskljucivo za teren.
Maloprije napravim krug oko stadiona, trava na ulazu na sjever i jug narasla isto dzungla.
Mogli bi oni to pokosit, sta im fali
Maloprije napravim krug oko stadiona, trava na ulazu na sjever i jug narasla isto dzungla.
Mogli bi oni to pokosit, sta im fali
moSa likCe
Izvinite na upadu 
Vec vam se nude igraci za narednu sezonu. U svemu prednjaci bivsi prevodioc Kaltak, koji dovodi igrace vecinom iz Amerike, i ima ih nekoliko u RS-u.
Osim njega, navodno ce biti 2-3 posudbe iz Sarajeva.

Vec vam se nude igraci za narednu sezonu. U svemu prednjaci bivsi prevodioc Kaltak, koji dovodi igrace vecinom iz Amerike, i ima ih nekoliko u RS-u.
Osim njega, navodno ce biti 2-3 posudbe iz Sarajeva.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Posaljite nam Dala.
Selam
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.