FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
spomenuto je da je dzaba ulaz radi izbivanja sa stadiona. Nemojte pisati da je to neko pisanje po navijacima. Bezveze lozite raju
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Sp01rtklu53 danas piše da će Dal Varešanović postati najskuplji igrač u historiji slovenačkog šampionata i da će uskoro potpisati ugovor sa ljubljanskom Olimpijom.
Varešanovića ugovor sa Sarajevom veže do ljeta 2025. godine, te stoga Olimpija mora Bordo timu isplatiti određenu odštetu ukoliko želi da ga dovede u svoje redove.
Navodi se da su dva kluba veoma blizu dogovora prema kojem će Varešanović postati najnovije pojačanje aktuelnog prvaka Slovenije.
Dal je ove sezone odigrao 27 utakmica za Sarajevo u svim takmičenjima, postigao je pet golova i upisao dvije asistencije dok je za juniorsku reprezentaciju BiH pogodio dvaput u osam nastupa.
Inače, najskuplji igrač u historiji slovenačke lige je Jan Mlakar koga je Maribor na zimu 2018. godine platio 1.2 miliona eura.
Varešanovića ugovor sa Sarajevom veže do ljeta 2025. godine, te stoga Olimpija mora Bordo timu isplatiti određenu odštetu ukoliko želi da ga dovede u svoje redove.
Navodi se da su dva kluba veoma blizu dogovora prema kojem će Varešanović postati najnovije pojačanje aktuelnog prvaka Slovenije.
Dal je ove sezone odigrao 27 utakmica za Sarajevo u svim takmičenjima, postigao je pet golova i upisao dvije asistencije dok je za juniorsku reprezentaciju BiH pogodio dvaput u osam nastupa.
Inače, najskuplji igrač u historiji slovenačke lige je Jan Mlakar koga je Maribor na zimu 2018. godine platio 1.2 miliona eura.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 27 apr 2023, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
H8Z7 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 16:54Sportklub danas piše da će Dal Varešanović postati najskuplji igrač u historiji slovenačkog šampionata i da će uskoro potpisati ugovor sa ljubljanskom Olimpijom.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ti se bas trudis da budes naivanLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 apr 2023, 16:51spomenuto je da je dzaba ulaz radi izbivanja sa stadiona. Nemojte pisati da je to neko pisanje po navijacima. Bezveze lozite raju

- FKS -
Uoravo topitartz je napisao/la: ↑27 apr 2023, 07:45Tako nekako.
Taktički odvratno loš, jedino harmonija medju igračima se čini odličnom. Mada, mislim da je i to uzrokovano igračima poput Martinovića, Balte, Ziljkića i slično. Skroz fina klapa se stvorila.
Sve utakmice smo odigrali užasno i sve dobro što se desilo je bio individualni kvalitet igrača. Eto, jedino da ga pohvalim za jučerašnju utakmicu gdje se postavio na kontre sa gore brzim igračima i agilnom sredinom. Pitanje je da li bi to tako bilo da je imao sve igrače na raspolaganju, ali otom potom.
Imamo nevjerovatno dobru ekipu i biti će ogromna šteta ako se na ljeto ne dovede trener koji će ih lijepo posložiti i voditi. Siguran sam da bi sa dobrim trenerom u Konferencijskoj daleko dogurali... Zahvaliti se Mirzi ako nas izvede u Europu istog dana. Neočekivano bi i to bilo, ali to je njegov trenerski limit. Ništa više, niti bolje od toga nam ne može donijeti.
Juce sam to napisao posle pobjede, ocekivao sam pobjedu al kad su oni izdobijali zute kartone mislio sam da se cicak naguzio i rupu namazo vazelinom..
**** koliko god bilo ruzno ovo reci pogodio je sa svim odlukama (odmorio igrace ocistio ih zuti sem ziljkica koji je debilcina za drugi zuti) naguzio zrinjski
Ali mirza je limitiran ali solidan trener za slobodu tc igman sb zelju velez ekipe koje se bore za zrak i ne ispadanje iz lige
Recimo u evropi gdje se igraju 2 tekme, mirzu bi neki normalan trener kodro jakir i njima slicni vec nakon 45 minuta procitali zamjenili u 35 minuta jednog igraca ili formaciju i tu bi bio kraj za mirzu i pitanje dalicemo fasovat 3 iki 7 golova ovisno koliko je jaka protivnicka ekipa..
Zato mislim da je Mirza dobro prelazno rjesenje izbori evropu dobije odkaz malo se isplace dobije opremninu i otvori vrata da ove seljacke ekipe predvodi…
Jakira nemozemo dovest jer radi dobro u rijeci ZEKIC BI BIO PUN POGODAK ILI MEHO KODRO ILI MAGAT AKO SE MOZEMO NAPET 2-3 m€ godisnje
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mozda ima i naivnosti ali biram da ne budem sujetan. Kod optimiste je polupuna casa, a kod pesimiste polupraznaHajdeee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 16:55Ti se bas trudis da budes naivanLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 apr 2023, 16:51spomenuto je da je dzaba ulaz radi izbivanja sa stadiona. Nemojte pisati da je to neko pisanje po navijacima. Bezveze lozite raju![]()

- 1 9 4 6 -
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
predlazem vam tiktok mec. DIzem kredit da vam lava posaljemZipSarajevo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 17:05Ziv si![]()
Hvala dragom Bogu, vec sam se zabrinuo da se sta nije desilo.
Al bolje da smo i dalje mislili da si nestao, nego da pises samo da bi nesta napisao.
Svi na Kosevo, igra Sarajevo.
- 1 9 4 6 -
Horde bi trebale doci sad protiv sirokog,bar zbog Vedrana
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dobro je da je uskoro update na TM. 

To.na osnovu teksta gore digao na 1,3 mil.€ ,ili.nesto znaš.
Mada ova cifra nije ni blizu ,jer su naši tražili 450 k € i procenat.
Sumnjam da Olimpija ovoliko.obestecenje moze platiti..
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 apr 2023, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 apr 2023, 17:06predlazem vam tiktok mec. DIzem kredit da vam lava posaljemZipSarajevo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 17:05Ziv si![]()
Hvala dragom Bogu, vec sam se zabrinuo da se sta nije desilo.
Al bolje da smo i dalje mislili da si nestao, nego da pises samo da bi nesta napisao.
Svi na Kosevo, igra Sarajevo.

ps: Zuka diži cijenu Dalu i Belminu Bgt
-
- Kontakt:
Niko nama ne može ugoditi. Razvališ Zrinjski ne valja jer je neko izmislio da je prodata tekma. 6 pobjeda zaredom ne calja jer je na individualni kvalitet
Ulaznice besplatno ne valja jer nije u skladu sa bojkotom.
Dobra atmosfera u klubu ne valja jer je sve gluma. Imamo 6-7 mladih igraca koje rotiramo ali ne valja jer su loši i prave greške.
Mogu samo reci **** ti nas i naše mišljenje. Ne vrijedi ni kurcu.
Mirza vozi dalje i ne osvrci se.

Dobra atmosfera u klubu ne valja jer je sve gluma. Imamo 6-7 mladih igraca koje rotiramo ali ne valja jer su loši i prave greške.
Neka traze 300 hiljada i 20%, Dal svakako nakon godine u olimpije ode u Red Bull za 10 miliona, nama 2 mil Eur

-
- Kontakt:
Zabi Igman za 2:0 bas mi je drago zbog Husrefa, naravno Sloga dobila penal….
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Nije tacno. Za izbivanja sa stadiona, receno je da sezonske vaze i narednu sezonu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑27 apr 2023, 16:51spomenuto je da je dzaba ulaz radi izbivanja sa stadiona. Nemojte pisati da je to neko pisanje po navijacima. Bezveze lozite raju
Ovde se jasno radi o pisanju, privlacenju ovih sto dolaze samo kada je besplatan ulaz. Sve kako bi se poslala pogresna slika da niko ne bojkotuje...
Broj clanskih vam je sve rekao

Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 27 apr 2023, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Pa nije to bas kod svih navijaca, ali kod ovih ovdje 4-5 svakako. Nije se rodio ko je pitaru ugodio.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑27 apr 2023, 17:21Niko nama ne može ugoditi. Razvališ Zrinjski ne valja jer je neko izmislio da je prodata tekma. 6 pobjeda zaredom ne calja jer je na individualni kvalitet![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- unitarista
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/alexandre ... eler/37579
Alexandre Pato slobodan, upariti ga sa Oliveirom i šamaramo sve la ga no.
Alexandre Pato slobodan, upariti ga sa Oliveirom i šamaramo sve la ga no.
nisam čiko sa avatara.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Haksss, nedimmmm1337, Vrhbosnian i 67 gostiju.