Kakvo opravdanje čovjek te prca debilu glupiMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:44Evo joker je nasao opravdanje, bravo yebem ti se sa materom al samo u bulju , a qrac mi ko pivska flasa, valjda ne boli pe deru ti znas ..

Kakvo opravdanje čovjek te prca debilu glupiMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:44Evo joker je nasao opravdanje, bravo yebem ti se sa materom al samo u bulju , a qrac mi ko pivska flasa, valjda ne boli pe deru ti znas ..
Nije sve,ovaj put mi smo spremni!Je.bo im Holbruk majku.
FKSDoGroba je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:45Kakvo opravdanje čovjek te prca debilu glupiMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:44Evo joker je nasao opravdanje, bravo yebem ti se sa materom al samo u bulju , a qrac mi ko pivska flasa, valjda ne boli pe deru ti znas ..![]()
Razlika je sto sada imaju policiju koja ne moze osigurati 500 momaka, a 90te su imali oruzje da moze Evropu pokoriti.
Kako si samo glup majku yebo svojuMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:47FKSDoGroba je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:45Kakvo opravdanje čovjek te prca debilu glupiMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:44Evo joker je nasao opravdanje, bravo yebem ti se sa materom al samo u bulju , a qrac mi ko pivska flasa, valjda ne boli pe deru ti znas ..![]()
Advokat hvala ti, ja mislio tvoju majq prca
Neka bolan, ban ces dobiti, pa se necemo imati kome smijati.Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:44Evo joker je nasao opravdanje, bravo yebem ti se sa materom al samo u bulju , a qrac mi ko pivska flasa, valjda ne boli pe deru ti znas ..
Ma kakvi komunisti, to srba što je bilo sa petokrakom su sve bili pomilovani chetalji i koljachi, samo "privremeno" uštekali kokarde i čekali pravi trenutak da nastave sa srbovanjem... čitajte ljudi, obrazujte se, bravar je bio najveći prijatelj ovim chetnichkim teroristima i agresorima.
Komunisti,uglavnom Bosnjaci. Bosnjaci i Hrvati su cinili 90 % igraca dugo,dugo vremena. Za razliku od zeljeznicara koji su osnovali Srbi a lopte igrali Slovenci
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bordotim, ErosViverosViv, Proximic, Vanja8, VolimBiH96 i 37 gostiju.