FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Debilana se nastavlja. Spominju Hajdarevica a Hodzic najgori bio do sad..
-
- Kontakt:
Zmaj1922 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:53Istina boli, istina boli, istina boli.sanjinlego je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:51To vam je to. Ovaj Sehic jadan nije ni svjestan koliko ne zna, ali neka ga u Želji, igra on, dobar je, naš je .. ma fuj više!
Kako si dosadan u pm
Volim što mislite da sam neko drugi .. jao, dokaz koliko ste “plitki” .. luzerski mentalitet hahahahah
Očekivana sprdnja od suđenja. Lik ladno dade žuti karton za gol aut, pa jbm ti majku pokvarenu
Mlađeg Hodzića je trener morao vaditi iz igre, jer bio dobio drugi žuti milion %.

Mlađeg Hodzića je trener morao vaditi iz igre, jer bio dobio drugi žuti milion %.
-
- Kontakt:
Jednostavno sudija nas j.ebe u zdrav mozak.
Ne dozvoljava nam nikako da igramo
Dvije kontre nam prekida sudija. Zaredom.
Zaustavio nam više napada od Vojnovića
Zaustavio nam više napada od Vojnovića
Pametna izmjena, i odmah nakon toga Hajdarevic dobija zuti skupa sa Mufticen hahahaha rukometasi al dzaba, tesko da cemo se izvuci
-
- Kontakt:
Bolan napadnite ovaj mali borac .. kako zrinjski, napada, ne može im onda 5 sudaca pomoć .. ali ne, bitno je da mi samo gledamo sta ce sudit, a to sto dva pasa ne znamo to nije do nas.
Nije do sudije, do nas.itatabisine je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:56Jednostavno sudija nas j.ebe u zdrav mozak.
Ljudi su bolji. Cak im i ne treba pomoc sudije, ali to je tako u Banja Luci ko god dodje. Kakvi smo za sada bolje i da nismo otisli. Dzaba im dupe vidjelo puta kad meda ne mogu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne možeš poredit Zrinjski i nas, ljudi su Real za nas. Nemamo mi igrača, ni sistema ni taktike ko Zrinjski da napadamosanjinlego je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:58Bolan napadnite ovaj mali borac .. kako zrinjski, napada, ne može im onda 5 sudaca pomoć .. ali ne, bitno je da mi samo gledamo sta ce sudit, a to sto dva pasa ne znamo to nije do nas.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
- MocMahale444
Igracima ovu utakmicu nemamo pravo zamjerati nista.
Igraju protiv cetnika koje gura sudija.
Sudija je sramota, lopov po naredbi vice bas ofirno i providno.
Nema boljeg fudbala i neces vidjeti napredak dok se četalji pitaju išta.
Igraju protiv cetnika koje gura sudija.
Sudija je sramota, lopov po naredbi vice bas ofirno i providno.
Nema boljeg fudbala i neces vidjeti napredak dok se četalji pitaju išta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Apsolutno. Ljudi su bolji od nas, imali su tri zicera i sreća pa su bile niske lopte pa je Muftić odbranio. Zaista im ne trebaju ove sudijske lakrdije, ali izgleda da tako mora da bude.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Vala i ti sereš u zadnje vrijeme k'o grlica.LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:58Nije do sudije, do nas.itatabisine je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:56Jednostavno sudija nas j.ebe u zdrav mozak.
Ljudi su bolji. Cak im i ne treba pomoc sudije, ali to je tako u Banja Luci ko god dodje. Kakvi smo za sada bolje i da nismo otisli. Dzaba im dupe vidjelo puta kad meda ne mogu.
Priđeš centru, zaustavi igru. Suvišno je bilo šta reći ekipi. Samo neka nastave ovako pametno stajati.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Evo forume sportsport.ba, ovo vam je dokaz da ja sanjinlego govorim istinu. Luzerski mentalitet, koji od zrinjskog pravi Real, a curice sa koseva ih bez najboljih igraca pobjedile.Lynx je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:58Ne možeš poredit Zrinjski i nas, ljudi su Real za nas. Nemamo mi igrača, ni sistema ni taktike ko Zrinjski da napadamosanjinlego je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:58Bolan napadnite ovaj mali borac .. kako zrinjski, napada, ne može im onda 5 sudaca pomoć .. ali ne, bitno je da mi samo gledamo sta ce sudit, a to sto dva pasa ne znamo to nije do nas.
To vam je to draga gospodo, luzerski mentalitet, i dokle god je prisutan zajedno sa mahalom ne ide se naprijed.
Ljudi su nas dva puta dobili u sezoni, ne znam za vas, ali meni remi u BL uopšte nije loš
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
-
- Kontakt:
Ako ce nam iko dati gol, dace Kulasin, napaljeni mali balijica. Zatvoriti njega kako znamo i umijemo. Sudija silji, ali znali smo da ce biti tako, sta da se radi. Nije ovo ni toliko lose, sve u svemu. Steta sto Hajdarevic jos uvijek nije u stanju da uputi tacan pas, nevjerovatno nesto. Za nadati se da ce Meka nesto odigrati. Potpisao bih da ostane X.
1921
Bolji su iz razloga što smo se previše povukli i pustili im posjed da igraju a mi se bazirali na neke kontre i polukontre što nikad nismo znali radit. A suđenje standardno kriminalno i definitivno se vidi čemu sve ovo ide danas
Ja sam u prvih 15 minuta mislio da je pametno, ali kasnije vidim da meda ne možemo i tu je najmanje do sudije. Vezni red ne postoji, nema trika da lopta dođe do Santosa ili Hodžića.SudoHusika je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:01Priđeš centru, zaustavi igru. Suvišno je bilo šta reći ekipi. Samo neka nastave ovako pametno stajati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tesko se nama ako zabijemo, a imali smo sansi.
Dajem zivot da bi sviro ofsajd da je Sehic sad zabio
Dajem zivot da bi sviro ofsajd da je Sehic sad zabio
-
- Kontakt:
Sta ti vrijedi vezni red kad ne smiju ne krenuti na igraca? Jesi li se jace naslonio na igraca Borca, odmah se faul svira ili cak zuti kartonVirtu4l je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:04Ja sam u prvih 15 minuta mislio da je pametno, ali kasnije vidim da meda ne možemo i tu je najmanje do sudije. Vezni red ne postoji, nema trika da lopta dođe do Santosa ili Hodžića.SudoHusika je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:01Priđeš centru, zaustavi igru. Suvišno je bilo šta reći ekipi. Samo neka nastave ovako pametno stajati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Stvar je u tome da Borac ne bi bio toliko bolji na terenu - da su sudije korektne. Da sviraju svima isto.
U prvom poluvremenu Željo 3 žuta karton, Borac 0.
Mlađem Hodžiću je odmah dao žuti, da kasnije ne bi smio uletiti klizeći jer bi bio drugi.
Muftiću i Hajdareviću dade kartone, ne zna ni on zašto

Bojim se neke gužve u 16 i nekog smiješnog penala, al to je nažalost naša realnost.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 apr 2023, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.