FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos ne vjerujem prazan sjever protiv listice. Tuga bgm
Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 27 apr 2023, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako ostanemo bez Evrope, mozes zahvaliti Duduku i katastrofalnoj jesenjoj polusezoni.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prije smo uvijek imali od 2000 do 2500 članova. Rekord je 7421, drugi 3797 a ostalo nije vrijedno pomena.nokee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:53A inace mimo hajca zbog komisnice od prosle godine, imali smo po 10 000 clanova.?? Opet mitomanija.Daidza8 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:56AKTIVNIH ČLANOVA 1978nokee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 18:12A evo ja cu ti odgovoriti. Doci ce nas u subotu jos vise navijaca Fudbalskog kluba Sarajevo za koji se predstavljas da navijas ovdje. Ne navijas ti ni za koga nego furas ultras furku, tebe fudbal i klub ne zanimaju prakticno.
A mi cemo jos jedno lijepo da pozdravimo Mirzu sa salvom uvreda i podrzati ekipu.
Bravo navijači![]()
Jel vam zao dati 20km za člansku
Samo volite kad je džabe nešto![]()
Evo nastavi ovako s rezultatima i do nekog perioda hajca imaces blizu clanskih. Moze neko izvuci brojeve.. Vi te clanske predstavljate ko da je razlika 7000, a u biti nama je prosjecna cifra 4 milje. Nek me Morto ispravi ako grijesim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Po toj tezi da je iskljucivo zbog hajca. Ok, a ko je ispostovao i izgurao taj hajc?
Pa bas ovi "narkomani" koji vole klub. Ko i sve drugo sto su nosioci i pokretaci.
Nisi mislio da je to ispostovals i izgurala ta "masa gledalaca". Slucajnih prolaznika, zavisno od rezultata, dzabnih karti i vremena
Pa bas ovi "narkomani" koji vole klub. Ko i sve drugo sto su nosioci i pokretaci.
Nisi mislio da je to ispostovals i izgurala ta "masa gledalaca". Slucajnih prolaznika, zavisno od rezultata, dzabnih karti i vremena
- FKS -
MortemHz je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:16Prije smo uvijek imali od 2000 do 2500 članova. Rekord je 7421, drugi 3797 a ostalo nije vrijedno pomena.nokee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:53A inace mimo hajca zbog komisnice od prosle godine, imali smo po 10 000 clanova.?? Opet mitomanija.
Evo nastavi ovako s rezultatima i do nekog perioda hajca imaces blizu clanskih. Moze neko izvuci brojeve.. Vi te clanske predstavljate ko da je razlika 7000, a u biti nama je prosjecna cifra 4 milje. Nek me Morto ispravi ako grijesim

Daj nesto drugo dajo, nista od clanskih izgleda..
Kisa ce izgleda u subotu, mozda na to se prebaciti?
Pogled na tabelu sve govori. Sve je u našim nogama...nevjerovatno ali istinito uz sve kikseve poklopilo nam se....znaci sve je do nas sad il jesmo il nismo....
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Tekmu po tekmu. Bez srkleta. Igrat svoje,cekat kikseve.
Grickat kokice. Ne ici na Kosevo !!
Grickat kokice. Ne ici na Kosevo !!
-
- Kontakt:
Kolo iz snova kakvo nismo mogli ni zamisliti
Nismo daleko braco,SVI NA KOŠEVO !!! Lištica mora pasti!

Nismo daleko braco,SVI NA KOŠEVO !!! Lištica mora pasti!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko ode u subotu na Kosevo, moze komotno i na Grbavicu u utorak. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Grickaci kospica, kada ste vec na tribinama, i to za dzabe, mogli bi barem dati neku podrsku ekipi. 

- FKS -
Proporcionalno boljim izdanjima nase ekipe bojkotasi postaju sve ogorceniji i pisu sve vece nebuloze
- BordoBBoja
- Kontakt:
E moja budalo….nokee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:03Podrzavanju narkomana.? Pa majke mi vas mitomana sa grbavice vise ovdje ima nego na njihovom pdfuBordoBBoja je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:37Evo nam nokee opet jezicinu pruzio u podrzavanju narkomana
A taman se usutio jedno vrijeme bio
Ciji li si ti drugi nik, pitanje je..
To sad sto si me nazvao navijacem pascadi, ocekujem izvinjenje i to odmah
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sad su bojkotaši mitomani? 

Nadji jedan post gdje branim masnog i izvinjavam ti se ovdje javno. Ako ne nadjes, napisi za sebe da si mitoman, ne moras sa grbavice.. Moze?BordoBBoja je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:25E moja budalo….nokee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:03Podrzavanju narkomana.? Pa majke mi vas mitomana sa grbavice vise ovdje ima nego na njihovom pdfuBordoBBoja je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:37Evo nam nokee opet jezicinu pruzio u podrzavanju narkomana
A taman se usutio jedno vrijeme bio
Ciji li si ti drugi nik, pitanje je..
To sad sto si me nazvao navijacem pascadi, ocekujem izvinjenje i to odmah
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, Chony533, Dave, miguelramos, napoleon72, riki46, SHZ82, skoJaa i 64 gosta.