FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi vjeruju da ekipa za koju igraju Drine,Bece i Muftici,moze u evropu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa sta vi hocete, preuzeo je ekipu kad je niko ne bi preuzeo i normalno da ne moze sve popraviti za 15 dana koliko sjedi na klupi.
A znamo dobro da se ovdje na forumu namjerno guraju takve stvari da bi se unio fol neki nemir medju navijace. Hulahopka sa svojim nickovima prednjaci u tome.
Mi ako zelimo biti nornalan klub nekih stvari se moramo otarasiti, a to je sigurno cesto mijenjanje trenera.
Druga stvar je sto gubim volju za gledanjem nase lige kad vidim ove jadnike iz bl i sta savez radi od lige. A to im je i cilj. Kakva drzava, takva i liga i nikad nece ni biti napredka u ovoj ligi, a nece vala ni kod nas dok se ne rijesimo razmisljanja i oljuvanja svega u svakog bez pokrica, a fol trpimo neke legende vise od godine iako i ptice na grani vide da ne zna. I onda kao rezultst imas ovakvu ekipu kakvu imas, i oni sto su znali ne znaju i ti onda ocekujes od novog trenera sa uradi nesto preko noci. Smijesni smo a najsmjesnija nam je uprava.
Niko od ovih igrava nece ostati preko ljeta ako ne bude europe, mi moramo opet graditi tim ispocetka. U najgoroj smo situaciji sto se tice europe i vise joj se i ne nadam, ali ne mogu da gledam da nemamo nikakve ideje kako da Zeljo stane na noge vise. Jel realno da samo tjeramo ljude, a nemamo nikakve zamjene. Istrosili smo svakog i cak nista od tog nismo i necemo naplatiti. Uzasna politika kluba. Srozali smo se do tog nivoa da vise ne predstavljamo nikakav faktor u ovoj ligi sto se igre tice, pa hvala na tome i upravi i Mulalicuy i to treba znati. Jedino sto imamo i sto cemo uvijek imati jesu navijaci. I kako god bilo voljet cemo ga ali da posao u klubu i oko kluba moraju preuzeti ljudi koji znaju raditi taj posao i koji su steucni, vriheme je stvarno jer ovo samo vodi ka nizim granama od ove sadasnje.
A znamo dobro da se ovdje na forumu namjerno guraju takve stvari da bi se unio fol neki nemir medju navijace. Hulahopka sa svojim nickovima prednjaci u tome.
Mi ako zelimo biti nornalan klub nekih stvari se moramo otarasiti, a to je sigurno cesto mijenjanje trenera.
Druga stvar je sto gubim volju za gledanjem nase lige kad vidim ove jadnike iz bl i sta savez radi od lige. A to im je i cilj. Kakva drzava, takva i liga i nikad nece ni biti napredka u ovoj ligi, a nece vala ni kod nas dok se ne rijesimo razmisljanja i oljuvanja svega u svakog bez pokrica, a fol trpimo neke legende vise od godine iako i ptice na grani vide da ne zna. I onda kao rezultst imas ovakvu ekipu kakvu imas, i oni sto su znali ne znaju i ti onda ocekujes od novog trenera sa uradi nesto preko noci. Smijesni smo a najsmjesnija nam je uprava.
Niko od ovih igrava nece ostati preko ljeta ako ne bude europe, mi moramo opet graditi tim ispocetka. U najgoroj smo situaciji sto se tice europe i vise joj se i ne nadam, ali ne mogu da gledam da nemamo nikakve ideje kako da Zeljo stane na noge vise. Jel realno da samo tjeramo ljude, a nemamo nikakve zamjene. Istrosili smo svakog i cak nista od tog nismo i necemo naplatiti. Uzasna politika kluba. Srozali smo se do tog nivoa da vise ne predstavljamo nikakav faktor u ovoj ligi sto se igre tice, pa hvala na tome i upravi i Mulalicuy i to treba znati. Jedino sto imamo i sto cemo uvijek imati jesu navijaci. I kako god bilo voljet cemo ga ali da posao u klubu i oko kluba moraju preuzeti ljudi koji znaju raditi taj posao i koji su steucni, vriheme je stvarno jer ovo samo vodi ka nizim granama od ove sadasnje.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Koja je budala produzila ugovor Mufticu , koji strucnjak 

-
- Kontakt:
Otisli smo da izgubimo i to smo i ostvarili
Bašićev poraz, bez ikakve dileme.
Pogrešne izmjene, u pogešno vrijeme, kada smo napokon uzeli loptu i počeli malo igrati. Znam šta je želio, ali ostaviti Beganovića u igri a izvesti Hodžića je kriminalan potez. Na kraju Štilić propušta igrača za drugi gol.
Sve je bilo dobro do izmjena. Pregrmili smo ono najteže, Muftić odlično branio i kad smo to trebali pokušati kapitalizovati Bašić je uprskao sa izmjenama.
Pogrešne izmjene, u pogešno vrijeme, kada smo napokon uzeli loptu i počeli malo igrati. Znam šta je želio, ali ostaviti Beganovića u igri a izvesti Hodžića je kriminalan potez. Na kraju Štilić propušta igrača za drugi gol.
Sve je bilo dobro do izmjena. Pregrmili smo ono najteže, Muftić odlično branio i kad smo to trebali pokušati kapitalizovati Bašić je uprskao sa izmjenama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Gooooooooooooool, vodi Željo 2:0, strijelac Dženis Beganović ..

- Meraak1921
- Kontakt:
Pravi ponovo ekipu ko ce igrati za 500€ .. Niste svjesni da igraci nisu plate primili, evropa je bila spas da se docepamo 200-300k-400k € - vako nam slijedi borba za opstanak naredne sezone
Ja mislim da treba dati Basicu par godina, da napravi projekat kako ispasti iz lige. Tacno se vidi,kako on to radi. Čak je.uspio izgubiti 85% utakmica koje je vodio. Čestitke. Dovesti poslije njega Milosa Kostica..
Za razliku od Mulalica ovo.izgleda puno bolje..
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 27 apr 2023, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovdje ima ocito ljudi koji su bili oslobodjeni fizickog. Ne znate kako utice na ekipu kad se bukavlno sve svira na vasu stetu, kad vam se ne dozvoljava jedan napad da razvijete... to pukne prije ili kasnije. Nemojte se pravit satro objektivni. Ja nemam obraza nesto biti kivan na nase igrace.
1921
-
- Kontakt:
Vratiti onaj onaj ratnikaHulahopka je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:58Ja mislim da treba dati Basicu par godina, da napravi projekat kako ispasti iz lige. Tacno se vidi,kako on to radi. Čak je.uspio izgubiti 85% utakmica koje je vodio. Čestitke. Dovesti poslije njega Milosa Kostica..
Nista novo jer mi imamo vec jako dugo picke od igraca koje u kljucnim utakmicama nastimaju prilike protivniku, pa makar taj protivnik bio los, dodaju im loptu u noge. Nisu zainteresovani uopste za svoj posao i ne znaci njima podrska nista. Bezveze pratite kako ce odigrati Zrinjski i Sarajevo itd kad imamo ovakve picke od igraca. Kako to da se ostale ekipe zainate i odigraju kako treba kljucne utakmice, pa cak i one gdje se ne ocekuje nista od njih, a mi vec 10 godina imamo ovakve picke od igraca koje nas za dzaba prodaju u svakoj kljucnoj utakmici za titulu ili Evropu?
Nakon ovog dodavanje lopte igracima borca mozemo i definitivno da dignemo ruke od njih, ne zelim da ih vidim vise.
Nakon ovog dodavanje lopte igracima borca mozemo i definitivno da dignemo ruke od njih, ne zelim da ih vidim vise.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 27 apr 2023, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Puna podrska treneru! Primili smo golove nakon dvije individualne greske. Igman i Velez 6 bodova!
Upravo tako

Svi na Grbavicu u utorak!
-
- Kontakt:
Ova tekma je zavrsena prije nego sto se i otislo tamo.. I ono malo sto smo probali igrati ovo cetnicko sudijsko **** je presjecalo.. Nama su slijedece dvije tekme kljucne ako zelimo uhvatiti prikljucak i ucu u neki bolji ritam.. Protiv Igmana ce nas sudije vjerovatno ofirno pogurati..
Pročepit će negdje.
Nismo znali da se na fizičkom svirali fauli. Zato ti to.znas i niko vise...sunce ti polljubim kakve persone..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 19:59Ovdje ima ocito ljudi koji su bili oslobodjeni fizickog. Ne znate kako utice na ekipu kad se bukavlno sve svira na vasu stetu, kad vam se ne dozvoljava jedan napad da razvijete... to pukne prije ili kasnije. Nemojte se pravit satro objektivni. Ja nemam obraza nesto biti kivan na nase igrace.
Drugi gol je sramota juniori da prime.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Poraz ocekivan. Nije se moglo izgurat do kraja. Glavu gore momci i idemo po pobjedu protiv Igmana. A vi samo pljujte sve redom mozda vam bude lakse u zivotu. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, grbavicka1921, kontra, mma_hz i 36 gostiju.