FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nazalost mi vec godinama ne mozemo nista u zadnjem dijelu sezone. Sudije, pripreme, igraci, pare?
Moraju se neke stvari analizirati i poceti raditi na njima. Sadasnja uprava je totalno nesposobna shvatiti ovo napisano a ne nesto poduzeti. Pod upravom sam mislio ove marionete u odijelima jer nam je prava uprava na jugu valjda.
Moramo se uozbiljiti malo. Nisko padamo.
Moraju se neke stvari analizirati i poceti raditi na njima. Sadasnja uprava je totalno nesposobna shvatiti ovo napisano a ne nesto poduzeti. Pod upravom sam mislio ove marionete u odijelima jer nam je prava uprava na jugu valjda.
Moramo se uozbiljiti malo. Nisko padamo.
Muftic me iznenadio , dobar golman
Evo ga opet hahahahah
Ovaj forum je neupotrebljiv.
Ovaj forum je neupotrebljiv.
-
- Kontakt:
Da, Muftic je nest pozitivno danas. Klupiranje Bendera i ugovor su mu ocito dali krila, mada opet mislim da je prenizak za nesto ozbiljnije.
1921
Od primanja lopte prosjecno vrijeme koje Mekicu treba da doda igracu je oko sat i 20 minuta.
Jos kad vidim kad pocnu da trzaju nesto, da prodaju laznjake a ovi se vec postavili... Zlo mi dodje
Jos kad vidim kad pocnu da trzaju nesto, da prodaju laznjake a ovi se vec postavili... Zlo mi dodje
Hajde prosla utakmica. Rijetki su se ovdje nadali bodu, a pogotovo pobjedi. Jos uvijek imas sve u svojim rukama. Hajde zainatite se jednom, pa proigrajte kad ti najvise treba. 5 utakmica, 15 bodova. Sljedece 4 necemo se maknuti iz Sarajeva. 10 bodova do kraja nas vodi na 4 mjesto, pa u finalu kupa sta bude. Ako iz ovog rasporeda ne mognemo izvuci 10 i nismo za Evropu.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Zamisli koliko moras bit retardiran da izgubis utakmicu
-
- Kontakt:
Bez zajebancije. Samo je bilo bitno otjerati Mulalica on je bio najveći problem. Nakon dugo pregledanih CV a uprava stručnjaka je odlučila da to bude Basic. Jedan veliki strucnjak s strasnom karijerom. I šta smo dobili. Dobili smo sve poraze, a igra je sve bolja.
Al hajmo biti realni. Imas igmana sljedecu koji je sa husrefom i pola igraca iz sarsjeva, zrinje i nasih. Ja uopste ne znam sta ocekivati u toj utakmici samo se nadam da cemo uzet 3 boda jer nam ta 3 boda bas bas znace prije tople brace veleza i sarajeva. Nek bude pobjeda protiv igmana, x sa velezom, sa sarajevom necu prognozirati, oobjeda protiv posusja i onda u tuzli biti ili ne biti.Simi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:57Hajde prosla utakmica. Rijetki su se ovdje nadali bodu, a pogotovo pobjedi. Jos uvijek imas sve u svojim rukama. Hajde zainatite se jednom, pa proigrajte kad ti najvise treba. 5 utakmica, 15 bodova. Sljedece 4 necemo se maknuti iz Sarajeva. 10 bodova do kraja nas vodi na 4 mjesto, pa u finalu kupa sta bude. Ako iz ovog rasporeda ne mognemo izvuci 10 i nismo za Evropu.
Ne treba praviti nikakve kalkulacije jer je u nasoj situaciji svaka sljedeca tekma NAJBITNIJA i treba ici glavom kroz zid u svakoj tekmi pocevsi od igmana. Ako se budu borili i skakali na svaku loptu mozda i mozemo nesto bodova skupiti do kraja za europe mada se ja toj europi vise ne zelim ni nadati jer cu oboliti.
Idemo mi u evropu siguran sam milijardu posto. Preko noci ne mozes promijenit puno toga, zivi bili vidjeli. Sretno Basa i glavu gore momci
- MocMahale444
Podrska Basicu, nista nisam ocekivao kod cetalja.
Ironican je bio ali opet izjava nije mu trebala.
Idemo dalje za iste pare.
Uprava je samo pogrijesila sto Edisu nije ranije urucila otkaz.
Ironican je bio ali opet izjava nije mu trebala.
Idemo dalje za iste pare.
Uprava je samo pogrijesila sto Edisu nije ranije urucila otkaz.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa jasno. Poenta je da je sve jos uvijek u nasim rukama. Pa zategni malo i napravi neki uspjeh.Pririsak je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:06Al hajmo biti realni. Imas igmana sljedecu koji je sa husrefom i pola igraca iz sarsjeva, zrinje i nasih. Ja uopste ne znam sta ocekivati u toj utakmici samo se nadam da cemo uzet 3 boda jer nam ta 3 boda bas bas znace prije tople brace veleza i sarajeva. Nek bude pobjeda protiv igmana, x sa velezom, sa sarajevom necu prognozirati, oobjeda protiv posusja i onda u tuzli biti ili ne biti.Simi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:57Hajde prosla utakmica. Rijetki su se ovdje nadali bodu, a pogotovo pobjedi. Jos uvijek imas sve u svojim rukama. Hajde zainatite se jednom, pa proigrajte kad ti najvise treba. 5 utakmica, 15 bodova. Sljedece 4 necemo se maknuti iz Sarajeva. 10 bodova do kraja nas vodi na 4 mjesto, pa u finalu kupa sta bude. Ako iz ovog rasporeda ne mognemo izvuci 10 i nismo za Evropu.
Ne treba praviti nikakve kalkulacije jer je u nasoj situaciji svaka sljedeca tekma NAJBITNIJA i treba ici glavom kroz zid u svakoj tekmi pocevsi od igmana. Ako se budu borili i skakali na svaku loptu mozda i mozemo nesto bodova skupiti do kraja za europe mada se ja toj europi vise ne zelim ni nadati jer cu oboliti.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
I dalje stojim iza ovoga što sam napisao poslije Zrinjskog. Dvije naredne utakmice trebaju odlučiti sudbinu Nermina Bašića. Širokog je apsolvirao, ostaju mu još Igman i Velež, protivnici po mjeri. Toliko je u njegovim rukama, ostaju mu još Sarajevo, Posušje i Sloboda, ali tu ćemo da vidimo razvoj situacije na tabeli.Virtu4l je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:38Nermin Bašić će biti jedini krivac ako se ne plasiramo u Evropu. Mulalić mu je ostavio ekipu na mjestu koje vodi u evropska takmičenja i veoma aktivan rezultat u polufinalu kupa.
U četiri naredna kola imamo tri domaće utakmice i sve osim devet bodova je katastrofa, protiv Borca nek' bude šta bude, sve osim poraza je uspjeh.
Evropa je još uvijek u našim rukama, ali ne smijemo imati poraz do kraja sezone, posebno ne na derbiju. Ove tri domaće utakmice koje su ostale jednostavno moramo pobijediti, bilo koja druga opcija završava evropske snove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sta ce biti ako ne odigra kako ti zelis protiv igmana i veleza, hoces nas ti preuzeti?Virtu4l je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:10I dalje stojim iza ovoga što sam napisao poslije Zrinjskog. Dvije naredne utakmice trebaju odlučiti sudbinu Nermina Bašića. Širokog je apsolvirao, ostaju mu još Igman i Velež, protivnici po mjeri. Toliko je u njegovim rukama, ostaju mu još Sarajevo, Posušje i Sloboda, ali tu ćemo da vidimo razvoj situacije na tabeli.Virtu4l je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:38Nermin Bašić će biti jedini krivac ako se ne plasiramo u Evropu. Mulalić mu je ostavio ekipu na mjestu koje vodi u evropska takmičenja i veoma aktivan rezultat u polufinalu kupa.
U četiri naredna kola imamo tri domaće utakmice i sve osim devet bodova je katastrofa, protiv Borca nek' bude šta bude, sve osim poraza je uspjeh.
Evropa je još uvijek u našim rukama, ali ne smijemo imati poraz do kraja sezone, posebno ne na derbiju. Ove tri domaće utakmice koje su ostale jednostavno moramo pobijediti, bilo koja druga opcija završava evropske snove.
-
- Kontakt:
Da, rece i Basic kod Bahe da je tekma protiv Igmana najbitnija. Bice jako tesko. Igman je mozda peta ekipa u ligi po kvalitetu, ali bore se za opstanak sticajem okolnosti, i bice na noz. Na kraju krajeva, ako ne dobijemo ove tekme kuci koje se moraju dobiti, nismo ni zasluzili Europu.Pririsak je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:06Al hajmo biti realni. Imas igmana sljedecu koji je sa husrefom i pola igraca iz sarsjeva, zrinje i nasih. Ja uopste ne znam sta ocekivati u toj utakmici samo se nadam da cemo uzet 3 boda jer nam ta 3 boda bas bas znace prije tople brace veleza i sarajeva. Nek bude pobjeda protiv igmana, x sa velezom, sa sarajevom necu prognozirati, oobjeda protiv posusja i onda u tuzli biti ili ne biti.Simi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:57Hajde prosla utakmica. Rijetki su se ovdje nadali bodu, a pogotovo pobjedi. Jos uvijek imas sve u svojim rukama. Hajde zainatite se jednom, pa proigrajte kad ti najvise treba. 5 utakmica, 15 bodova. Sljedece 4 necemo se maknuti iz Sarajeva. 10 bodova do kraja nas vodi na 4 mjesto, pa u finalu kupa sta bude. Ako iz ovog rasporeda ne mognemo izvuci 10 i nismo za Evropu.
1921
Igman peta ekipa po kvaliteti hahahahahaah
Debilu, s obzirom da branis Edisa zivotom, ovo je onda jos gore ko ga je dobio, jer se smijes da je Igman dobra ekipa. Pokazali su da su bolji od nas, dok nas je Edis vodio.
Moje misljenje je da je Igman najbolja ekipa od ovih sto se bore za opstanak, radi trenera, iskustva igraca i odlicnih bekova, slazem se sa komentarom iznad.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- MocMahale444
Ove teme ti si Bog i batina, hulahopka princeza tatina.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ma stipu budalu, sad ce sebi odgovoriti s drugog nicka. Poenta je da su ljudi za sredine tabele, ali na nasu zalost se bore za opstanak, tako da ce zapet i bice jako teska tekma.
1921