Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cudo nema izjave predsjednika Borca na vracanje navijaca. Jedva čekam da ga cujemo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:10Tvoj ip je trenutno Banja Luka - pored pivnice Mi SrbiHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:08Ne konta debil da ga neko može naći i yebat mu mrtvu majku.![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nek si me podsjetio - seljadurija protjerana iz kninske krajine zatucana srbovanjem, neokupani uhljupi koji skadniraju ratnom zločincu.Suvorov je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:08Da se prisjetimo kako si pisao u nobembru 2022 kad je 5 autobusa prevalilo put do SA, da bi bili izbaceni sa stadiona, a nisu svi ni usli.let3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:26Povodom ove situacije oglasio se i FK Željezničar zvaničnim saopštenjem kojeg prenosimo u cijelosti bez izmjena.Jbt 6 autobusa prevali put do BL i onda nakon dužeg zadržavanja, pretresa dodikova policija im kaže Ne može, hajd nazad. Fol ne mogu garantovati sigurnost,jasta."FK Željezničar bez podrške navijača u Banjaluci, Manijaci vraćeni.
Željezničar od 18:00 sati igra utakmicu 28. kola m:tel Premijer lige BiH protiv Borca na Gradskom stadionu u Banjaluci. Navijači Željezničara su organizovano krenuli u 12:45 sati sa Stadiona Grbavica u šest autobusa, uredno najavljeni domaćinu i policiji.
Put je protekao u najboljem redu sve do 50 kilometara od Banjaluke gdje su zaustavljeni od strane pripadnika MUP-a RS-a, te je uslijedila određena represija, alkotestiranje, pretres. Nakon dužeg zadržavanja, naši navijači su vraćeni, a kao razlog tome navedeno je da se ne može garantovati sigurnost jer se grad "digao na noge".
FK Željezničar izražava nezadovoljstvo ovom odlukom kojom se uskraćuje pravo navijača da bodre svoj klub, kao i činjenicom da ista odluka naš klub dovodi u nepovoljan položaj na zelenom terenu čime se direktno nastoji uticati na krajnji ishod utakmice", stoji u saopštenju FK Željezničar.
Al zato mogu garantovati neofašistima da na stadionu pjevaju Ubij, zakolji da trucin ne postoji![]()
Jbt kralj kakav je ovo cirkus od države. I sto je najgore, to je sve normala.
Supak licemjerni, vraceno vam je za ovo i to je to.
- Meraak1921
- Kontakt:
Da ima srednji poslao bih, posto nema evo tiHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:17Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:10Tvoj ip je trenutno Banja Luka - pored pivnice Mi SrbiHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:08Ne konta debil da ga neko može naći i yebat mu mrtvu majku.![]()
![]()

Treba obavijestiti ambasadu Republike Turske, da ovi degenerici iz BL imaju nesto protiv njih. I da pozivaju na ubistva drzavljana Republike Turske.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 27 apr 2023, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Pa obavijesti, ko ti brani

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ne brani niko. To i jeste logican slijed reakcija.
Eto prijedloga za komsije sa druge strane Miljacke.
- FKS -
Sandžaklije iz Tutina i Sjenice, koje ne razlikuju Č od Ć, onaaaaaj i govore visočiji umjesto viši.let3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:18Nek si me podsjetio - seljadurija protjerana iz kninske krajine zatucana srbovanjem, neokupani uhljupi koji skadniraju ratnom zločincu.Suvorov je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:08Da se prisjetimo kako si pisao u nobembru 2022 kad je 5 autobusa prevalilo put do SA, da bi bili izbaceni sa stadiona, a nisu svi ni usli.let3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:26Povodom ove situacije oglasio se i FK Željezničar zvaničnim saopštenjem kojeg prenosimo u cijelosti bez izmjena.
Jbt 6 autobusa prevali put do BL i onda nakon dužeg zadržavanja, pretresa dodikova policija im kaže Ne može, hajd nazad. Fol ne mogu garantovati sigurnost,jasta.
Al zato mogu garantovati neofašistima da na stadionu pjevaju Ubij, zakolji da trucin ne postoji![]()
Jbt kralj kakav je ovo cirkus od države. I sto je najgore, to je sve normala.
Supak licemjerni, vraceno vam je za ovo i to je to.
-
- Kontakt:
Vidi ovoga sto se pravi glupsince1948 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:16Ja ne znam zasto bi vam to smetalo, kakve vi veze s Turcima imateAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:17Smece skandira ubij zakolji ds Turcin ne postoji, i ovdje se likuje nesto, fuj![]()
![]()

1921
Manijaci su bas glupi ispali. Toliko čekali ovo gostovanje i lozili raju a nisu se mogli suzdržati od alkohola i spida. Mora drugi put neka čelična pesnica u svakom busu biti gorivo nije jeftino više.
Grmec i Dinara su sjahali u seher Banja Luku, sta ocekivati od kromanjonaca
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Bravo debilu.Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:19
Da ima srednji poslao bih, posto nema evo tipodrzi jos malo ove bosancherose srpske odozgo

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Biće odmorniji sutra za predavanja na fakultetu
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Kmeljo će se ugasiti dok vrate moržu kamate, kamo li glavnicu, RAHMETULLAHI-ALEJHI HOĆEMO IM HALALITI BRAĆO?
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 27 apr 2023, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Auuu! Pa i licemjer i panglu..HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:40Bravo debilu.Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:19
Da ima srednji poslao bih, posto nema evo tipodrzi jos malo ove bosancherose srpske odozgo
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
6 buseva i nekoliko kombija. Za radni dan, prekucavanje.
HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:40Bravo debilu.Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:19
![]()

BUDIMO LJUDI
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.