Veliš, glavni igrač

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Veliš, glavni igrač
Pa zbog toga bih ja večeras smjenjivao Abaldea, Causera i Rudija na njemu do besvijesti. Njega ako zatvore to je pola posla odrađeno. Imaju oružje da zaustave skokove, Lesora i Exuma. Samo treba Pantera iskasapiti jakom odbranom, faulovima itd. Oni mogu mijenjati 2 3 dobra defanzivca na njemu i ne mogu upasti u problem sa ličnim greškama. Čak i Hanga može solidno odigrati na njemu odbramu. Ali ova 3 ga mogu izluditi.BIHpatriota je napisao/la: ↑27 apr 2023, 13:21Trenutno imam vise povjerenje u Pantera nego u bilo koje igrača Reala. Panter je u ovom momentu možda i top 2 igrač lige, uz Mirotica.
Vidjecemo, hoce li Musa, Hez i ekipa imati dostojan odgovor.
Ono što su Rudy i on pokušavali, animiranje publike koja je klinički mrtva, u najmanju ruku je jedno izgledalo.Chinaglia je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:38bas su ga uzeli na zub navijaci partizana, psuju mu i vrijedjaju ga zbog ponasanja u prvoj tekmi (nije ucinio nista lose, nije provocirao, nego ono njegovo standardno ponasanje, radovanje, gestikulacije), pa s jedne strane mogu da ih razumijem, jer bi i mene iznerviralo kad bi se protivnicki igrac ponasao tako, a s druge strane, znaju da musa postuje partizan i njegove navijace i da tu nije bilo lose namjere
za razliku od prethodnog puta, mislim da mu naredni docek u beogradu nece biti ugodan, ali, na muci se poznaju junaci
Prosjek godina prema onome sto sam mogao vidjeti na tribinama je 58,nije ni cudo da sve izgleda penzionerski.Grad koji ima preko 3 miliona stanovnika i ne moze da ispuni dvoranu u PO je bas uzasno,to je jbni Real,ne mogu da vjerujem da je tako malo interesovanje za kosarku u Madridu kad skontas kolika je Spanija sila u kosarci,naravno i Real u evropskim okvirima.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:41Ono što su Rudy i on pokušavali, animiranje publike koja je klinički mrtva, u najmanju ruku je jedno izgledalo.Chinaglia je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:38bas su ga uzeli na zub navijaci partizana, psuju mu i vrijedjaju ga zbog ponasanja u prvoj tekmi (nije ucinio nista lose, nije provocirao, nego ono njegovo standardno ponasanje, radovanje, gestikulacije), pa s jedne strane mogu da ih razumijem, jer bi i mene iznerviralo kad bi se protivnicki igrac ponasao tako, a s druge strane, znaju da musa postuje partizan i njegove navijace i da tu nije bilo lose namjere
za razliku od prethodnog puta, mislim da mu naredni docek u beogradu nece biti ugodan, ali, na muci se poznaju junaci
To kaže neko ko navija za Real Madrid.
Ma vala i na stadionu je nekakva mlaka atmosfera.L-Train je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:51Prosjek godina prema onome sto sam mogao vidjeti na tribinama je 58,nije ni cudo da sve izgleda penzionerski.Grad koji ima preko 3 miliona stanovnika i ne moze da ispuni dvoranu u PO je bas uzasno,to je jbni Real,ne mogu da vjerujem da je tako malo interesovanje za kosarku u Madridu kad skontas kolika je Spanija sila u kosarci.Shategabri je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:41Ono što su Rudy i on pokušavali, animiranje publike koja je klinički mrtva, u najmanju ruku je jedno izgledalo.Chinaglia je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:38bas su ga uzeli na zub navijaci partizana, psuju mu i vrijedjaju ga zbog ponasanja u prvoj tekmi (nije ucinio nista lose, nije provocirao, nego ono njegovo standardno ponasanje, radovanje, gestikulacije), pa s jedne strane mogu da ih razumijem, jer bi i mene iznerviralo kad bi se protivnicki igrac ponasao tako, a s druge strane, znaju da musa postuje partizan i njegove navijace i da tu nije bilo lose namjere
To kaže neko ko navija za Real Madrid.
Nista sto ne rade ni igraci Partizana na svom terenu.Chinaglia je napisao/la: ↑27 apr 2023, 15:38bas su ga uzeli na zub navijaci partizana, psuju mu i vrijedjaju ga zbog ponasanja u prvoj tekmi (nije ucinio nista lose, nije provocirao, nego ono njegovo standardno ponasanje, radovanje, gestikulacije), pa s jedne strane mogu da ih razumijem, jer bi i mene iznerviralo kad bi se protivnicki igrac ponasao tako, a s druge strane, znaju da musa postuje partizan i njegove navijace i da tu nije bilo lose namjere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.