I popusi mu ga u zatvoru, a mozes mu se i naguzitiMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:05
Cuj burke hahahahahhahahaha hocu vaseg bivseg psihologa
![]()
![]()
![]()

I popusi mu ga u zatvoru, a mozes mu se i naguzitiMeraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:05
Cuj burke hahahahahhahahaha hocu vaseg bivseg psihologa
![]()
![]()
![]()
Manijaci su ti isto kao neka dobra seoska krava koja dadne 20 litara mlijeka pa onda nogom prospe
Ne moze brdjanin bolje od stocnih analogija, isto kao sto ti je neki dan ispalo da ce doci "kamioni ljudi u Banja Luku da podrze Borac."
Meni samo nije jasno odakle izvlace vise ovakve specijalce
Pitanje je šta se smatra glupostima.
Mnogo vise od toga legendo
I @FKSDoGroba je treci, ali ne govori adminu, drzi za sebe..Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:05Hordasodmalena i joker su fakat jedan profil, lafo u isto vrijeme pretrazuju moje postove hahahaha. Nisam vam ja idol, nego vas psiholog Karadzic. Glabaj ga buljas iz Ilijasa
+joker90 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:09I @FKSDoGroba je treci, ali ne govori adminu, drzi za sebe..Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:05Hordasodmalena i joker su fakat jedan profil, lafo u isto vrijeme pretrazuju moje postove hahahaha. Nisam vam ja idol, nego vas psiholog Karadzic. Glabaj ga buljas iz Ilijasa![]()
Hajd ne rise, ovo vraćanje je već bilo spremno i da smo cvijeće nosili..
Pretrazi postove, mozda pronadjes kakav nicpro u tvojoj kucijoker90 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:09I @FKSDoGroba je treci, ali ne govori adminu, drzi za sebe..Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:05Hordasodmalena i joker su fakat jedan profil, lafo u isto vrijeme pretrazuju moje postove hahahaha. Nisam vam ja idol, nego vas psiholog Karadzic. Glabaj ga buljas iz Ilijasa![]()
Ma suplja, bila je trecina istoka tampon zona i komplet parking ispraznjen.Tempero je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:54Nisu mogli osigurati prilaz stadion. “Grad se digao na noge”.
E to vec nije moje, ja svoje nebuloze drzim strogo na forumu i to samo na ovom.Ado1922 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:10+joker90 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:09I @FKSDoGroba je treci, ali ne govori adminu, drzi za sebe..Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:05Hordasodmalena i joker su fakat jedan profil, lafo u isto vrijeme pretrazuju moje postove hahahaha. Nisam vam ja idol, nego vas psiholog Karadzic. Glabaj ga buljas iz Ilijasa![]()
@pjanke.sa na portalu
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, CAZIN, Pablo11, Paromlinac, rishovski i 34 gosta.