Mi svakako nismo za evropu bez obzira na tih 10 bodova. Koliko god mi zeljeli tu evropu ali ajde realni da budemo, nismo za evropu..valjalo bi koji dinar čvaknuti od evrope ali...tacnike nijedna ekipa nike za evrope osim Zrinje, i njima je trece pretkolo kraj cim neko malo ozbiljniji dodje, oni nisu jaki koliko su drugi ovdje slabiSimi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:57Hajde prosla utakmica. Rijetki su se ovdje nadali bodu, a pogotovo pobjedi. Jos uvijek imas sve u svojim rukama. Hajde zainatite se jednom, pa proigrajte kad ti najvise treba. 5 utakmica, 15 bodova. Sljedece 4 necemo se maknuti iz Sarajeva. 10 bodova do kraja nas vodi na 4 mjesto, pa u finalu kupa sta bude. Ako iz ovog rasporeda ne mognemo izvuci 10 i nismo za Evropu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ako me i zbog čega duša boli nakon današnjeg dana to je radi ove mase koja je vraćena.
Ovo je sve izgubilo smisao. Ako ga je ikad i bilo.
Manijaci vi ste liga šampiona. 500. ljudi u četvrtak krenuti u 13:00 za Banja Luku to mogu samo sanjati 99% grupa u Europi, a da usput znaju kakvim hablečinama daju podršku.
Što se tiče utakmice, nisam ni sekunde potrešen, ko je očekivao i bod od tamo je teška budala. Da oprostite.
Ovo je sve izgubilo smisao. Ako ga je ikad i bilo.
Manijaci vi ste liga šampiona. 500. ljudi u četvrtak krenuti u 13:00 za Banja Luku to mogu samo sanjati 99% grupa u Europi, a da usput znaju kakvim hablečinama daju podršku.
Što se tiče utakmice, nisam ni sekunde potrešen, ko je očekivao i bod od tamo je teška budala. Da oprostite.
-
- Kontakt:
Bravooooo legende, bravo majstori sa foruma ..
Postali smo od najtrofejnijeg kluba, do kluba koji konstantno završava izvan top 3 ..
Prokleta korona, kako bi uzeli duplu, ali ne, onaj gore ne da, i ne da!
Postali smo od najtrofejnijeg kluba, do kluba koji konstantno završava izvan top 3 ..
Prokleta korona, kako bi uzeli duplu, ali ne, onaj gore ne da, i ne da!
Na zvanicnoj isjekli dio izjave Basica gdje hvali ambijent. I njih stid vise ovih njihovih izjava pa preuredjuju kako im odgovora. 

Samo se 'prosuo' dolaskom kod nas. Nabit ce losu statistiku da ga vise ni Sloboda nece zvati ili tako neki klub koji je u zoni za opstanak.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:40Nema osjecaj kakav klub vodi.
On je u glavi ko da je ovo Metalege, tako smo se i postavili.
Ofanzivnije smo izgledali u Budimpesti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bašićuuuuuuuuuuuuuuu, odlazi iz svetinje!!!!
Na "ubij, zakkolji, da Turčin ne postoji", on na kraju meča pohvaljuje odličan ambijent na stadionu!
Bašićuuuuuuuuuuu, podguzna neznalice, odlazi!!!!
Na "ubij, zakkolji, da Turčin ne postoji", on na kraju meča pohvaljuje odličan ambijent na stadionu!
Bašićuuuuuuuuuuu, podguzna neznalice, odlazi!!!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
-
- Kontakt:
Haj nekad pokusaj shvatiti ironiju, nije bez razloga "hvalio ambijent" ironija druze ironija
Je li ono nekad nam i Ivkovic bio 'ironican' na istom stadionu?itatabisine je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:17Haj nekad pokusaj shvatiti ironiju, nije bez razloga "hvalio ambijent" ironija druze ironija

avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:41

Dobro si rekao, one hablecine ne zasluzuju onakve navijace.
Totalni disbalans na relaciji igraci - navijaci. Manijaci, ekipa na tribinama svemirski brod na warp pogon

Sto je Zeljo gori na terenu, obrnuto proporcionalno manijaci sve bolji na tribinama. Vrlo cudan fenomen.
-
- Kontakt:
Ma nema šta jaro .. sve prolazi, iz godine, u godinu .. gdje su ratnici, gdje su ljudi sa mudima, gdje su igrači sa mudima ..LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:20Je li ono nekad nam i Ivkovic bio 'ironican' na istom stadionu?itatabisine je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:17Haj nekad pokusaj shvatiti ironiju, nije bez razloga "hvalio ambijent" ironija druze ironija![]()
-
- Kontakt:
Kakve ti gluposti pises s pokusajem da budes "realan".LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:09Na zvanicnoj isjekli dio izjave Basica gdje hvali ambijent. I njih stid vise ovih njihovih izjava pa preuredjuju kako im odgovora.
Samo se 'prosuo' dolaskom kod nas. Nabit ce losu statistiku da ga vise ni Sloboda nece zvati ili tako neki klub koji je u zoni za opstanak.zeljovolimte je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:40Nema osjecaj kakav klub vodi.
On je u glavi ko da je ovo Metalege, tako smo se i postavili.
Ofanzivnije smo izgledali u Budimpesti.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Samo da pozdravim trojicu zeljovaca koji su sjedili na istoku. Sjeli bez rijeci, odgledali, izasli van bez problema. Tako i treba. 4 reda puna okorjelih borcevaca su sjedila iza ali zbog korektnosti niko vam nista nije ni dobacio a prepoznati ste.
Inace, bas ste lose izgledali vcrs bar uzivo, nemate plan u igri ni raspolozebog covjeka u polju. I dajte nekog gospodina za trenera, da ne cirkusi pored aut linije. Sportski pozdrav.
Inace, bas ste lose izgledali vcrs bar uzivo, nemate plan u igri ni raspolozebog covjeka u polju. I dajte nekog gospodina za trenera, da ne cirkusi pored aut linije. Sportski pozdrav.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Drago mi je ako su gluposti, ali podsjetnik - u posljednih 7 utakmica imamo 6 poraza, a od toga 3 sa Basicem. To je realno, ali, nazalost, bez navodnika.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:32Kakve ti gluposti pises s pokusajem da budes "realan".
Trener hablecina obična. Ovdje vidiš koja sorta ljudi ga podržava,pokušava da brani i sve ti bude jasno.
Čovjeku ekipa izgubila tri utakmice primila koliko već šest sedam golova. Na sreću pobjedili Sirokog I on valja gluposti.
Mi smo poligon za političke uhljebe u upravi i da se fudbalom bave ljudi koji nemaju pojma o života.
Čovjeku ekipa izgubila tri utakmice primila koliko već šest sedam golova. Na sreću pobjedili Sirokog I on valja gluposti.
Mi smo poligon za političke uhljebe u upravi i da se fudbalom bave ljudi koji nemaju pojma o života.
-
- Kontakt:
Ne, nemoj to pisat. Ko god piše istinu on nije navijač FKŽ ..LjoZee je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:43Drago mi je ako su gluposti, ali podsjetnik - u posljednih 7 utakmica imamo 6 poraza, a od toga 3 sa Basicem. To je realno, ali, nazalost, bez navodnika.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:32Kakve ti gluposti pises s pokusajem da budes "realan".
Protiv Igmana ako bude 3.000 bit ce top, a ne tako davno protiv Mladosti i Travnika bilo po 8, 9 tisuća ..
Utakmica neće početi dok naši navijači ne dodju na stadion!
Jedan je babuka!
Jedan je babuka!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Pozdrav i od mene.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:41Samo da pozdravim trojicu zeljovaca koji su sjedili na istoku. Sjeli bez rijeci, odgledali, izasli van bez problema. Tako i treba. 4 reda puna okorjelih borcevaca su sjedila iza ali zbog korektnosti niko vam nista nije ni dobacio a prepoznati ste.
Naravno, o ovome nećeš ni riječi pročitati

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pa rekose da se grad digao pa nije moglo 500 manijaka uci. Mozda su se samo prepali pa se digli na noge?
Ne prica se ni o sjeckanju igre i svemu ostalom. Ruku na srce nismo mi nesto aman igrali da bi dobili. Ali bi me sramota bilo ista diskutovati i pricati da sam navijac borca. Ono sto vi opravdavate veze sa fudbalom nema, navijate za politiku i vi koji mislite da nije tako ste slijepi.
Mi imamo svojih problema al vala ovako ofirne stvari ne bih mogao sazvakati ni da idu na Zeljinu stranu, a desava se to godinama vec znaci slucajnost ne moze biti.
Ne prica se ni o sjeckanju igre i svemu ostalom. Ruku na srce nismo mi nesto aman igrali da bi dobili. Ali bi me sramota bilo ista diskutovati i pricati da sam navijac borca. Ono sto vi opravdavate veze sa fudbalom nema, navijate za politiku i vi koji mislite da nije tako ste slijepi.
Mi imamo svojih problema al vala ovako ofirne stvari ne bih mogao sazvakati ni da idu na Zeljinu stranu, a desava se to godinama vec znaci slucajnost ne moze biti.
Civilizacijski iskorak divljaka iz genocidne tvorevine - nisu napali trojici zeljovaca, suzdrzali su se, pa se to sad mora posebno istaci i pohvaliti sa tim.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑27 apr 2023, 22:41Samo da pozdravim trojicu zeljovaca koji su sjedili na istoku. Sjeli bez rijeci, odgledali, izasli van bez problema. Tako i treba. 4 reda puna okorjelih borcevaca su sjedila iza ali zbog korektnosti niko vam nista nije ni dobacio a prepoznati ste.
Golemo

Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 apr 2023, 23:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Do izmjena ekipa dobro igrala, bilo je trke, borbe, držali smo se. Poslije izmjena očekivanja da ćemo nešto napraviti i krah.
Loše izmjene baš loše.
Sjeckanje igre, žuti kartoni gdje kao "nisu" velike greške, ali uništavanje ekipe pshički.
Idemo dalje!
Loše izmjene baš loše.
Sjeckanje igre, žuti kartoni gdje kao "nisu" velike greške, ali uništavanje ekipe pshički.
Idemo dalje!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ja znam samo jedno, a to da je sad podrska bitnija nego ikad. Da sto vise ljudi dodje na stadion ove zadnje tri utakmice sto igramo na Grbavici, da nosimo igrace do pobjede kad su slagirani da sami to urade. Nisu jednom pobjedili radi navijaca, ako sad uvezemo dvije pobjede bas imamo dobre sanse a za to je najbitnija jaka podrska i da grmi sve, da se useru svi koji dodju.
Opet kazem ovaj poraz je danas bio neminovan i ja sam bio uvjeren u to 1000%, nemas ti tu sansi protiv njih 11 koji su hajmo reci bare bare, onda igraju kuci i plus na to imaju sudije koji su prekidali svaki nas kontranapad (Hodzic dva puta) itd, koji su sve sudili na njihov mlin, tri ruke nisu svirali od igraca Borca, kartoni za bitne igrace sto tjera trenera na izmjene, jer vidi u kojem smjeru ide sudija(da hodzic mladji dobije crveni jer nisu mogli dati go normalno, pa bi lakse ovako), dobro smo se drzali do 70., po meni je imao Basic odlicnu zamisao sa Stilom i Krpom, da naprave nesto u zadnjih 20 minuta ne bil sta uletilo, Hajdara je morao vadit radi kartona i zato je Dzenis ostao.
Moramo se skupit, moramo sad bit najjaci sto mozemo i navijacki i igracki, i nalozeni i uz klub, moramo ih gurat do **** Evrope. Slozite se vec jednom svi da se ovdje radi o klubu kojeg svi jednako volimo i sad je vrijeme da ih podrzimo avi skupa nebitno koliko imamo razlicita misljenja.
Od sutra odmah poceti hajcat za Igman i zaboravit na ovo.
Opet kazem ovaj poraz je danas bio neminovan i ja sam bio uvjeren u to 1000%, nemas ti tu sansi protiv njih 11 koji su hajmo reci bare bare, onda igraju kuci i plus na to imaju sudije koji su prekidali svaki nas kontranapad (Hodzic dva puta) itd, koji su sve sudili na njihov mlin, tri ruke nisu svirali od igraca Borca, kartoni za bitne igrace sto tjera trenera na izmjene, jer vidi u kojem smjeru ide sudija(da hodzic mladji dobije crveni jer nisu mogli dati go normalno, pa bi lakse ovako), dobro smo se drzali do 70., po meni je imao Basic odlicnu zamisao sa Stilom i Krpom, da naprave nesto u zadnjih 20 minuta ne bil sta uletilo, Hajdara je morao vadit radi kartona i zato je Dzenis ostao.
Moramo se skupit, moramo sad bit najjaci sto mozemo i navijacki i igracki, i nalozeni i uz klub, moramo ih gurat do **** Evrope. Slozite se vec jednom svi da se ovdje radi o klubu kojeg svi jednako volimo i sad je vrijeme da ih podrzimo avi skupa nebitno koliko imamo razlicita misljenja.
Od sutra odmah poceti hajcat za Igman i zaboravit na ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.