Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Skakavac Punter moze biti sretan sto ga divljak yabu nije dohvatio; mogao je pod zemlju vrlo lahko....inace je sve zakuhao, jer glumi mafijozu iz Bronxa, sto je opste poznato. Onakav mucki potez Lulla se ignorise, a ne dize šaka, koja je sve pokrenula.
Ovo je antireklama za Euroligu..bas mucno za gledat na TVu, jer vidis da je situacija izmakla kontroli.
Ovo je antireklama za Euroligu..bas mucno za gledat na TVu, jer vidis da je situacija izmakla kontroli.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 27 apr 2023, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Musa generalno je lik koji puno šupljira, na ovaj ili onaj način. Mnoge stvari mu ne stoje. Ponekad liči na Enisa Bešlagića kada počne pričati o ljubavi i sličnim stvarima. Vidi se iz aviona da je neprirodno.
- Meraak1921
- Kontakt:
Da razdvaja, kako to niko ne vidi na snimku, fakat se vidi da ne ide nekog stocem da udariDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:17On je dobre batine dobio ovdje. Ovaj ga je jedan sigurno pogodio direktom, jedva je na nogama stao, i onda povlacenje na parket.
Meni samo nije jasno sta je on pokusavao, i zasto je trcao na ovog igraca.
Imal kakve sanse da suspenduju puntera nakon ovih bokserskih poteza
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovi kosarkasi bi mogli vrlo lahko tranziciju napraviti u mma, tek mi je sada sinulo ovdje. Fizicki najbolji materijal, osim Muse naravno heheh
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Moram priznati da ima tu ulizivacku karakternu crtu. Nesto slicno kao Novax Djokovic.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dana White vec trazi broj Yabuselea,pa kakav je ono zahvat led te jboDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:20Ovi kosarkasi bi mogli vrlo lahko tranziciju napraviti u mma, tek mi je sada sinulo ovdje. Fizicki najbolji materijal, osim Muse naravno heheh

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
On je nakon guranja sa ledja trcao direktno na igraca. Zasto trcis na nekoga? Direkt je jedini normalan potez u onom burnom momentu bilo.Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:20Da razdvaja, kako to niko ne vidi na snimku, fakat se vidi da ne ide nekog stocem da udariDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:17On je dobre batine dobio ovdje. Ovaj ga je jedan sigurno pogodio direktom, jedva je na nogama stao, i onda povlacenje na parket.
⚜️~⚜️~⚜️
Bogami velike. On, Lessort, Yabusele. Svi ce oni sigurno propustit makar sljedecu utakmicu. Al sva trojica su isto zivotinje izgledali. Ovaj kreten Punter zakuhao sve radi glupog faula. Na svakoj utakmici bude makar jedan slican faul
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovako je to bilo otprilikeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:22On je nakon guranja sa ledja trcao direktno na igraca. Zasto trcis na nekoga? Direkt je jedini normalan potez u onom burnom momentu bilo.Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:20Da razdvaja, kako to niko ne vidi na snimku, fakat se vidi da ne ide nekog stocem da udariDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:17On je dobre batine dobio ovdje. Ovaj ga je jedan sigurno pogodio direktom, jedva je na nogama stao, i onda povlacenje na parket.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- RollingPaper
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:22On je nakon guranja sa ledja trcao direktno na igraca. Zasto trcis na nekoga? Direkt je jedini normalan potez u onom burnom momentu bilo.Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:20Da razdvaja, kako to niko ne vidi na snimku, fakat se vidi da ne ide nekog stocem da udariDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:17On je dobre batine dobio ovdje. Ovaj ga je jedan sigurno pogodio direktom, jedva je na nogama stao, i onda povlacenje na parket.

JohnCleese je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:17Ali šta će on u gužvi jadnik.
On je cesto na podu i kad nije fauliran, a kad na njemu naprave običan prekršaj nerijetko ne ustaje po minutu.

- marlostanf1eld
- Kontakt:
On uvijek nesto pokusava smirivati da ispadne “dobar lik” za kamere i da mu navijaci Partizana aplaudiraju sljedecu utakmicu jer je ispao dobar, ima tu potrebu strasnu za ulizivanjem. Draze bi mi bilo da je udario nekog stocem i pobjegao. Ovako je zbog svoje glume za kamere dobio po njusci.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Yabusele vs PavlovichL-Train je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:22Dana White vec trazi broj Yabuselea,pa kakav je ono zahvat led te jboDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:20Ovi kosarkasi bi mogli vrlo lahko tranziciju napraviti u mma, tek mi je sada sinulo ovdje. Fizicki najbolji materijal, osim Muse naravno heheh![]()

⚜️~⚜️~⚜️
Apsolutno me ne zanima tuca, i ishod koji pobudjuje najnize strasti. Osvrnucu se na timove i utakmicu.
Zeljko je odlicno poslozio tim i izvukao 120% uz konstatnu igru u transu pod supertajmiranoj hemiji. Jako je tesko igrati protiv ovakvog tima koji je u top formi + nabrijani vodjeni strucnjakom. Tacno je svoju energiju vodjenja utakmice prenio i na igrace. Ne bi bilo iznenadjenje da dodju i do finala, iako predvidjam nagli pad forme i energije.
S druge strane je totalno rastimani Real, najvise zahvljujuci uocljivo nedoraslom treneru za ovaj nivo zahtjevnosti utakmica. To se pokazalo i u Kupu Kralja. Mislim da je tada trebao dobiti otkaz, ali je imao konstatno opravdanje da nema kompletan tim. Jedini igraci koji su odradili sezonu su Musa i Hezonja bez povrede. Neovisno od toga, Real katastrofalno igra od ispadanja iz Kupa, gdje je imao povremene bljeskove ocekivanih partija.
Musa je u padu forme, i jako tesko moze odgovoriti adekvatno na agresivniji nivo igre i kontakta koji se pusta u zavrsnicama bilo kojeg takmicenja. Hezonja je u naletu forme kojem se sijeku krila, ostali igraci osciliraju zbog nedostatka kontinuiteta od povredica i povreda.
Ovaj naboj ce se nastaviti u Beogradu, iako ne ocekujem neki comeback Reala, jer jednostavno nemaju taj faktor potreban za preokret, pogotovo protiv transiranog Partizana. Neobicno ce zvucati, al ce teze sada biti Partizanu u Beogradu, jer mec lopte su najteze, 3x teze nego prve 2 utakmice.
Real je u nezahvalnoj situaciji, i misljenja sam da s ovim trenerom nisu u mogucnosti vratiti seriju u Madrid. Misljenja sam da postoji samo jedan jako rizican nacin, a to je REZ odmah veceras, otpustanje trenera, imenovanjem zamjenika. Iako je to masinerija bez emocija, ako cemo ukljuciti mastu, po Real bi najidealnije bilo da nekim cudom namole Pabla Lasa za pozamasnu sumu, da ih do kraja sezone preuzme, jer sljedece sezone preuzima Bayern. Poznaje vecinu igraca, a sok terapija je jedina izlazna karta pokusaja vracanja Reala u igru.
Zeljko je odlicno poslozio tim i izvukao 120% uz konstatnu igru u transu pod supertajmiranoj hemiji. Jako je tesko igrati protiv ovakvog tima koji je u top formi + nabrijani vodjeni strucnjakom. Tacno je svoju energiju vodjenja utakmice prenio i na igrace. Ne bi bilo iznenadjenje da dodju i do finala, iako predvidjam nagli pad forme i energije.
S druge strane je totalno rastimani Real, najvise zahvljujuci uocljivo nedoraslom treneru za ovaj nivo zahtjevnosti utakmica. To se pokazalo i u Kupu Kralja. Mislim da je tada trebao dobiti otkaz, ali je imao konstatno opravdanje da nema kompletan tim. Jedini igraci koji su odradili sezonu su Musa i Hezonja bez povrede. Neovisno od toga, Real katastrofalno igra od ispadanja iz Kupa, gdje je imao povremene bljeskove ocekivanih partija.
Musa je u padu forme, i jako tesko moze odgovoriti adekvatno na agresivniji nivo igre i kontakta koji se pusta u zavrsnicama bilo kojeg takmicenja. Hezonja je u naletu forme kojem se sijeku krila, ostali igraci osciliraju zbog nedostatka kontinuiteta od povredica i povreda.
Ovaj naboj ce se nastaviti u Beogradu, iako ne ocekujem neki comeback Reala, jer jednostavno nemaju taj faktor potreban za preokret, pogotovo protiv transiranog Partizana. Neobicno ce zvucati, al ce teze sada biti Partizanu u Beogradu, jer mec lopte su najteze, 3x teze nego prve 2 utakmice.
Real je u nezahvalnoj situaciji, i misljenja sam da s ovim trenerom nisu u mogucnosti vratiti seriju u Madrid. Misljenja sam da postoji samo jedan jako rizican nacin, a to je REZ odmah veceras, otpustanje trenera, imenovanjem zamjenika. Iako je to masinerija bez emocija, ako cemo ukljuciti mastu, po Real bi najidealnije bilo da nekim cudom namole Pabla Lasa za pozamasnu sumu, da ih do kraja sezone preuzme, jer sljedece sezone preuzima Bayern. Poznaje vecinu igraca, a sok terapija je jedina izlazna karta pokusaja vracanja Reala u igru.
Vidi komentara na IG.
Koliko god se Musa ulizivao četaljima, za njih ce uvijek biti smrdljivi musliman. A on nek se lize s njima I dalje.
Koliko god se Musa ulizivao četaljima, za njih ce uvijek biti smrdljivi musliman. A on nek se lize s njima I dalje.
- legenda reala
- Kontakt:
Klasicno Srpski svi su krivi osim njih, a njihov igrac zapoceo tucu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jbga, dobrica. Takvi najvise u svemu nayebu. Ni kriv ni duzam od majmuna dobi boksere
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 15 gostiju.